واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کمیته تخصصی بررسی راهکارهای افزایش درآمد شهرداری ها تشکیل می شود سنندج - ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرستان گفت: برای بررسی کارشناسی و تحلیل درآمدهای شهرداری ها و ارایه راهکارهای افزایش درآمدها، بزودی کمیته تخصصی کاهش موانع در مسیر افزایش میزان درآمدهای شهرداری های استان آغاز بکار خواهد کرد.
به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی استانداری کردستان، امیر قادری در جمع شهرداران تابعه استان کردستان در سنندج افزود: با توجه به نیاز شهرهای استان به توسعه در این راستا، شهرداران باید به سمت کسب درآمدهای پایدار و افزایش توان مالی خود حرکت کرده و با شفاف سازی درآمدهای خود موجبات جلب اعتماد مردم و نیز با ارائه مشوق های لازم شرایط را برای جذب سرمایه های بخش خصوص برای اجرای طرح های زیربنایی فراهم کنند.
وی از تغییرات مکرر مدیریتی در شهرداری ها انتقاد کرد و گفت: بی ضابطه بودن عزل و نصب ها و اعمال سلیقه شخصی در سیستم تغییرات مدیریتی شهرداری ها موجب آسیب رسانی به برنامه ریزی های کلان شهری و مانعی بزرگ بر سر راه توسعه شهرها است که باید در انتخاب افراد برای تصدی پست های مدیریت شهری دقت بیشتری به عمل آید.
وی اظهار کرد: شهرداری ها و اعضای شوراهای اسلامی شهرها باید تعامل نزدیک و سازنده ای با هم داشته و هرکدام به وظایف خود عمل کرده و در حیطه وظایف دیگران دخالت نکنند.
وی افزود: شهرداران باید طبق وظایف قانونی خود از اختیارات لازم برای مدیریت شهری برخوردار بوده و با تلاش و پشتکار خود برای توسعه عمران شهری و رونق زیرساخت های شهری اقدام کنند و شوراهای اسلامی به عنوان ناظر بر عملکرد شوراها به دقت وضعیت توسعه شهرها را رصد و ارزیابی کنند و از توان خود برای پیشرفت امور استفاده کنند.
قادری ادامه داد: در حقیقت شوراهای اسلامی باید بیشتر در سیاست گذاری های توسعه شهرها مشارکت کرده و از هرگونه دخالت و ورود به مقوله جذب و استخدام نیروی انسانی شهردارها و برخی دیگر از زمینه خودداری کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان فزود: شهرداران موظفند با خلاقیت، ابتکار، دور اندیشی و ارائه طرح ها و ایده های جدید فضای مناسبی را برای شهروندان مهیا کنند تا آنها در یک محیط آرام همراه با احساس امنیت و آرامش زندگی کنند.
وی تاکید کرد: شهرداران طرح های زیربنایی خود را باید با نظارت دقیق و با تامین اعتبار اجرا کنند تا در ادامه با کمبود منابع مالی و نیمه تمام ماندن طرح ها مواجه نشوند.
قادری تصریح کرد: در این راستا اگر در برنامه ریزی ها به روستاهای اطراف شهرها توجه ویژه ای صورت گیرد و امکانات رفاهی مورد نیاز برای تامین شود قطعا شاهد توسعه مناطق حاشیه ای در شهرهای استان نخواهیم بود.
وی در ادامه تقویت و توسعه شهرهای کوچک را بستر ساز ساماندهی وضعیت شهرهای بزرگ در جامعه دانست و خواستار توسعه امکانات زیربنایی در شهرهای کوچک استان و نیز تلاش شهرداران برای عمران و آبادانی در شهرهای استان شد.
معاون عمرانی استاندار کردستان در ادامه بر لزوم همکاری شهرداری ها در اجرای طرح ساماندهی پسماندها و تفکیک زباله در شهرها تاکید کرد.
وی گفت: شهرداری ها برای ارتقا سطح سلامت و تندرستی جامعه و کاهش برخی خطرات و معضلات اجتماعی باید طرح های سلامت عمومی بویژه اتلاف سگ های ولگرد را با هدف جلوگیری از بروز هرگونه حادثه و یا گسترش بیماری ها در جامعه در اولویت قرار دهند.
قادری از وضعیت نامناسب اراضی قولنامه ای در استان انتقاد کرد و خواستار تسریع در صدور اسناد مالکیت برای واحدهای مسکونی فاقد سند در استان شد.
قادری همچنین در ادامه بر اهمیت توجه به مباحث زیست محیطی و رعایت قوانین و مقررات در زمینه فعالیت واحدهای تولید آسفالت و شن و ماسه در حاشیه شهرها اشاره و خواستار همکاری دستگاه های اجرایی برای حفظ منابع زیست محیطی و شاخص زندگی زندگی سالم برای شهروندان شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان اظهار کرد: توسعه مهندسی ارزش در برنامه ریزی شهرداری های استان موجب جلوگیری از هدر رفت منابع مالی، وقت و سرمایه انسانی و نیز تحقق اهداف توسعه در بخش توسعه شهری می شود.
وی عدم هم خوانی درآمدها و مخارج شهرداری های استان را مشکلی اساسی در مسیر ارائه خدمات بهتر ذکر کرد و گفت: در حال حاضر سالانه به ازاء هر شهروند باید شهرداری بیش از 750 هزار تومان هزینه کند که این در حالی است که در آمد شهرداری ها به ازاء هر شهروند در حدود 250 هزار تومان است که این اختلاف هزینه و درآمد و کاهش درآمدها مشکلات فراوانی برای شهرداری های استان در تامین هزینه های خود به وجود آورده است.
قادری از جذب نیروهای انسانی فاقد کارآیی لازم در شهرداری ها انتقاد کرد و از شهرداران خواست تا افراد واجد شرایط ، توانا و خلاق را جذب کنند.
وی در پایان حل معضل ترافیک، نهادینه شدن فرهنگ ترافیک و توجه به مقوله های فرهنگی، آموزشی و مدیریتی را برای حل این معضل از سوی شهرداری مهم دانست.ک/3
7346/533
22/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]