تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844080628




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«کدام مطبوعات محلی؟!» عنوان مهم «صبح ایلام»


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: «کدام مطبوعات محلی؟!» عنوان مهم «صبح ایلام» ایلام- ایرنا- هفته نامه سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی «صبح ایلام» در شماره 223 خود با انتشار مقاله ای در عنوان «کدام مطبوعات محلی؟!» وضعیت نشریه های محلی استان از حیث کیفی را مورد تجزیه و تحلیل و بررسی قرار داده است.


به گزارش روز سه شنبه ایرنا، «سجاد صیدی» از روزنامه نگاران ایلامی در این مطلب نوشته است: وقتی می گویم یک نشریه خوب منظورمان همه آنچه است که در دانش روزنامه نگاری برای انتشار یک جلد مجله، روزنامه و یا هفته نامه ایده آل در نظر گرفته می شود.
وی در این مقاله آورده است: بدون تعارف اگر بخواهیم رو راست باشیم همه به وضعیت نگران کننده مطبوعات محلی معترضیم.
«کار کردن در فضای مطبوعاتی استانی که گفته می شود بالاتر از استاندارهای جمعیتی اش نشریه و هفته نامه دارد که متاسفانه اکثرا هم تعطیل و کم رمق اند می تواند به خوبی نمایی روشن از اوضاع نا به سامان مطبوعات محلی در استان مان ارائه کند.
به راستی آنچه که ما امروز با آن مواجه ایم چیست؟ از کدام مطبوعات محلی صحبت می کنیم؟ مطبوعات محلی، روزنامه نگاری زرد، تجارت مطبوعاتی یا تربیون تبلیغاتی این و آن برای پریدن به سکوهای بالاتر قدرت سیاسی؟!
پرسش اساسی این است که مطبوعات در نگاه ما چه شانی و چه رسالتی دارند؟ جا دارد دوباره از این رسالت بپرسیم، حتی بپرسیم آنچه ما امروز مطبوعاتش می نامیم، می شود مطبوعات نامید.
به نظر می رسد که آنچه ما امروزه از آن به عنوان مطبوعات محلی یاد می کنیم، حتی نمی تواند روزنامه نگاری زرد باشد چون روزنامه زرد همیشه روزنامه بدی نیست بلکه فقط برای رسیدن به هدف های خود، شیوه های حرفه ای خاصی را در پیش گرفته است.
اما آیا مطبوعات محلی ما شمارگان بالا و شکل و شمایل خوب (منظور گرافیک مطبوعاتی قوی و حرفه ای) دارند که ما این اجازه را داشته باشیم آن ها را مطبوعات زرد بنامیمشان؛ واقعیت این است که مطبوعات محلی ما حتی در دسته مطبوعات زرد هم قرار نمی گیرند.
هدف این نیست که این روزنامه نگار یا آن سیاستگزار را مقصر همه آنچه تا به امروز رخ داده بدانیم اما این نیز مانع از آن نمی شود که به خود به عنوان روزنامه نگار و از متولیان دولتی در مقام سیاستگزاران انتقاد نکنیم و حاصل آنچه امروز داریم را ادامه اندیشیده ها و یا نیاندیشیده های آنان ندانیم، چنین به نظر می رسد که در مطبوعات محلی استان مان به نوعی از کم سوادی رسانه ای مبتلا هستیم...
به جرات می توانم بگویم که بسیاری از روزنامه داران ما مفاهیم نخستین و ساده روزنامه نگاری را نمی دانند و از روزنامه ها تنها مجوز و کاغذش را دارند و می فهمند...
در کشورهای توسعه یافته ... آنچه که یک فرق با اینجا دارد این است که یک روزنامه دار خود را متخصص در اموری که نمی داند، نمی پندارد و کار تخصصی را به اهلش وا می گذارد ولی اینجا روزنامه داری که خود یک خط نمی تواند بنویسد مدعی همه چیز است؛ البته به استثنای مدیران مسوول و صاحب امتیازان فرهیخته ای که وجود دارند.
امروزه داشتن اطلاعات اندک، فاجعه محسوب می شود و اینجا همین اندک اطلاعات است که دارد فاجعه می آفریند و یک پایگاه خبر رسانی و آگاه سازی را تا حد یک بنگاه تجاری پول ساز کم ارزش می کند.
سطح دیگر این فقر دانش رسانه ای در میان روزنامه نگاران است؛ اگر چه گفته شده که روزنامه نگاری حاصل تجربه و تمرین است، اما امروزه دیگر نمی توان به این اکتفا کرد...
اینترنت زدگی، مرکز گرایی، و پرداختن به مسائل بی ارزش کشوری به جاری مسائل محلی، تبلیغات بیش از اندازه و به ظهور افرادی که معلوم نیست، بازاریابند یا روزنامه نگار؟! مداحی این و آن و پرداختن به به رپرتاژ و آگهی (گزارش عملکرد) به جای نقد مسوولان، باعث سلب اعتماد مخاطب از مطبوعات محلی شده است...
هفته نامه صبح ایلام در مطلب مهم دیگری با عنوان «دانشگاه پولی و چرخه بی پولی» به قلم «محسن صیدی» می نویسد: طی سال های فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت شهریه این دانشگاه بدون اغراق از عمده ترین مخارج خانواده های ایرانی بوده و از منظر هزینه فرصت باعث ایجاد خلاء و کمبود در سبد رفاهی اقشار کم درآمد خانوارهای ایرانی شده است.
در این مطلب امده است: ... پرسش اساسی این است که مدیریت مالی دانشگاه آزاد با دسترنج پدران و مادران ایرانی چه می کند و خروجی عینی حاصل از این گردش مالی عظیم چیست؟
«مدیریت دانشگاه آزاد بیشتر معطوف به رشد کمی دانشگاه و توسعه عمرانی واحدهای تابعه بوده است؛ سیاست افزایش تعداد واحدها و حضور مویرگی در تمام شهرستان ها و بسیاری از بخش های تابعه آنها، بیشتر مناسب فروشگاه های زنجیره ای است و تناسیبی با پرستیژ موسسه های آموزش عالی ندارد.
توسعه دانشگاه علاوه بر احداث بناهای بلند مرتبه نیاز به کلاس و آزمایشگاه و کارگاه استاندارد دارد... از طرف دیگر به کارگیری مدرسان کم تجربه در برخی رشته ها نه تنها جفا به دانشجویان آن رشته است، بلکه ستم در حق استادان با تجربه ای است که در کنار چنینی افراد بی سوادی تنزل رتبه می یابند و نتیجه این هم هدر دادن اندوخته های علمی اساتید واقعی و محرومیت دانشجویان از فرصت بهره مندی از آموزش صحیح است... بنابراین نیاز است که ساختار دانشگاه از درون و البته با استفاده از دیدگاه های استادان فرهیخته، با تجربه و متخصصان آموزشی تغییر کند.
اکنون شایسته است تحولاتی اساسی به نفع صاحبان واقعی آن یعنی پرداخت کنندگان شهریه که همان دانشجویان هستند در نحوه مدیریت این دانشگاه ایجاد شود.»
«مطبوعات ملک شخصی ما نیست، مطبوعات محلی با محتوای غیر محلی، تویی که نمی شناختمت و نباید روزنگاران را با روزنامه نگاران اشتباه گرفت» از دیگر مطالب و تحلیل های مهم چاپ شده در هفته نامه صبح ایلام است.
صاحب امتیازی هفته نامه صبح ایلام با شمارگان پنج هزار نسخه بر عهده سید «محمد حائری» نماینده پیشین حوزه جنوب استان ایلام است.
«سجاد صیدی» و «محمدحسین شاوردی» روزنامه نگاران جوان ایلامی وظیفه سردبیری و مدیر داخلی این نشریه که در گستره استان پخش می شود را به عهده دارند. ک/3
702/565



21/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن