واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شناخت خانواده ها نسبت به مراکز علمی - کاربردی کامل نیست گنبدکاووس - ایرنا - رییس مرکز علمی - کاربردی گنبدکاووس 2، با بازار محور و کار آفرین خواندن مراکز دانشگاهی علمی - کاربردی، گفت: هنوز شناخت خانواده ها و نسل جوان نسبت به این مراکز علمی کامل نیست.
به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر ˈمحمد رحیم زادهˈ عصر سه شنبه درنشست خبری با خبرنگاران افزود: رویکرد اصلی مراکز علمی - کاربردی، بازار محوری و کار آفرینی است و فارغ التحصیلان این مراکز می توانند متناسب با رشته تحصیلی برای خود شغل مناسب ایجاد نمایند.
وی با اشاره به آیین نامه نظام آموزشی مهارت فناوری مراکز علمی - کاربردی و مطابقت آن با سند چشم انداز 20 ساله، برنامه پنجم توسعه و قانون اساسی کشور، افزود: تربیت و افزایش کارآیی و اثربخشی مهارت های شغلی مبتنی بر استعداد، ذوق، دانش و مهارت با رویکرد بازار محوری و کارآفرینی از اهداف اصلی آیین نامه آموزشی این مراکز است.
دکتر رحیم زاده باتاکید برضرورت تبیین این نظام آموزشی برای خانواده ها و نسل جوان، اضافه کرد: نقش رسانه های گروهی و ارتباط جمعی با توجه به ارتباط مستمر آنان با افکار عمومی و مردم، در این خصوص بسیار مهم و حائز اهمیت است.
وی تصریح کرد: در مراکز علمی - کاربردی دروس اصلی درقالب 3 درس ˈکاربینی، کار در محیط کار 1 و 2 ˈ تدوین شده است که بر این اساس 60 درصد آموزش ها عملی و 40 درصد بصورت نظری و تئوری است.
رییس مرکز علمی - کاربردی گنبدکاووس 2، خاطرنشان کرد: دانشجویانی که از این مراکز فارغ التحصیل می شوند باتوجه به آشنایی بامحیط کار و کسب مهارت های عملی و علمی، براحتی می تواند متناسب بارشته تحصیلی، شغل مناسبی دربازار برای خود ایجاد نمایند.
دکتر رحیم زاده گفت: هم اکنون این مرکز آموزشی در 15 رشته تحصیلی در 2 مقطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی ناپیوسته و از طریق ثبت نام در سایت سازمان سنجش، بدون آزمون دانشجو می پذیرد ضمن اینکه مجوز برگزاری 7 دوره تک پودمانی تخصصی 3 ماهه را از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ کرده است.
وی افزود: درحال حاضر این واحد دانشگاهی که فعالیت خود را درسال 88 آغاز کرده است، بالغ بر یک هزار دانشجو دارد که تعداد 400 دانشجو نیز فارغ التحصیل شده اند ضمن اینکه طی مدت فعالیت خود موفقیت های علمی و فرهنگی خوبی بین مراکز علمی - کاربردی درسطح کشور و نیز استان گلستان بدست آورده است.
دکتر رحیم زاده، یپگیری راه اندازی رشته های گردشگری، صنایع دستی و بازاریابی را از دیگر برنامه های این واحد آموزش عالی برشمرد و اضافه کرد: راه اندازی دفتر کار آفرینی و مشاوره برای معرفی ایده ها و اختراعات، تشویق و ترغیب دانشجویان به تشکیل شرکت های تعاونی پس از فارغ التحصیلی و راه اندازی باشگاه فارغ التحصیلان جهت پیگیری وضعیت شغلی آنان پس از تحصیل از دیگر اقدامات این مرکز آموزش عالی می باشد.
رییس مرکز آموزش علمی - کاربردی گنبدکاووس 2 در ابتدای این نشست با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان اهل قلم بویژه شهیدˈمحمود صارمیˈخبرنگار ایرنا و تبریک روز خبرنگار، جایگاه خبرنگاران را در نزد افکار عمومی جامعه خطیر و مهم دانست و برلزوم تقویت این جایگاه تاکید کرد.
شهرستان گنبدکاووس بابیش از 325 هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی دولتی و غیر دولتی آن مجموعا حدود 20 هزار دانشجو دارند.
/7479/622/
21/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]