واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاد دانشگاه مجلس به جای استیضاح فرجی دانا به فکر حل مشکلات مردم باشد تهران- ایرنا- استاد دانشگاه های تهران گفت: مردم با مشکلات جدی روبه رو هستند و بهتر است نمایندگان مجلس به جای استیضاح وزیر علوم در باره حل مشکلات اساسی آنها چاره ای بیاندیشند.
علی گرانمایه پور روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار حوزه دانشگاه ایرنا درباره طرح استیضاح وزیر علوم گفت: مجلس به عنوان دستگاه نظارتی و قانون گذاری این اجازه را دارد تا مسایل کشور تحقیق کند.
وی ادامه داد: آیا بهتر نبود نمایندگان مجلس به جای پرداختن به بحث وزارت علوم به دنبال بررسی مسایلی چون بکارگیری روغن پالم در شیرهای چرب، مشکلات صنعت خودرو و کیفیت پایین تولیدات خودرو بپردازند ؟
استاد علوم ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به شخصیت وزرا می توان به این شکل نگاه کرد که آنها چه گرایشی دارند و چه توانایی هایی دارند. فرجی دانا فردی است که به خوبی ساختار وزارت علوم را می شناسد و تمام تلاش خود را برای موفقیت دانشگاهیان به کار بسته است.
وی گفت: کسانی که یکسال قبل به وزیرعلوم رای اعتماد دادند باید تکلیف خود را مشخص می کردند که می خواهند به تخصص وی رای دهند یا به گرایش او ، حالا نباید بعد از گذشت یکسال به دنبال استیضاح بروند.
*** هنوز برای بررسی مطبوعات در دولت تدبیر و امید زود است
گرانمایه پور در خصوص تغییرات رسانه ها در دولت روحانی، گفت: به عنوان یک مدرس روزنامه نگاری فکر می کنم هنوز برای قضاوت در باره وضعیت مطبوعات در دولت تدبیر و امید زود است.
وی ادامه داد: دولت در حال حاضر به فکر حل مشکلات اقتصادی کشور است و چندان وارد بحث مطبوعات نشده است اما خوشبختانه در این مدت مطبوعات به دنبال آرامش بوده و از برجسته سازی فاصله گرفته است.
استاد دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مطبوعات در دولت جدید با روحیه و انگیزه بیشتری کار می کنند و خوشبختانه فشار از روی آنها کاسته شده است .
** نسل جدید روزنامه نگاری درگیر معاش خود است
گرانمایه پور با اشاره به وضعیت نسل جدید مطبوعات کشور، اظهار داشت: روزنامه نگار زمانی انگیزه دارد که آینده شغلی و دستمزد حرفه ای او تامین باشد.
وی ادامه داد: باید بپذیریم نسل جدید روزنامه نگاری درگیر معاش است و اگر می خواهیم پیشرفت آنها را مشاهد کنیم باید فکری به حال معضلات کرد.
** قانون مطبوعات ایران بسیار قدیمی است
استاد علوم ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره ضعف های قانون مطبوعات ایران، گفت: این قانون بسیار قدیمی است و باید هرچه سریع تر قانون جدید را جایگزین کنیم.
وی ادامه داد: پیشنهادم به حسین انتظامی معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد و مسئولانی که در حال تنظیم اساسنامه سازمان نظام صنفی مطبوعات هستند این است که نظر اکثر اهالی مطبوعات را در رابطه با قانون مطبوعات جدید بگیرند. نگاه سیاسی در نوشتن قانون مطبوعات مفید نیست و هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد.
** نمی توان مانع از انتشار اخبار شد
گرانمایه پور می گوید : تا 20 سال پیش که خبری از اینترنت، ماهواره و خیلی چیزهای دیگر نبود، ممانعت از انتشار اخبار قابل اجرا نبود ، اما امروز اگر مطبوعات هم بخواهند چنین اقدامی را انجام دهند بازهم نمی توان مانع از انتشار یک خبر شد.
فراهنگ **9118**1601**
21/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]