واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر ارشاد: شمار واقعی خبرنگاران 6 هزار نفر است تهران- ایرنا- معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با غیر واقعی خواندن بیش از 14 هزار نفر از افراد ثبت نامی با عنوان خبرنگار در سایت سمان، از ثبت نام جدید خبرنگاران در آینده نزدیک در این سایت خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه رسانه ایرنا، حسین انتظامی روز دوشنبه در همایش مدیران کل استان های وزارت ارشاد با اعلام این خبر افزود: در 8 سال گذشته بیش از 20هزار نفر در سایت سمان برای دریافت بیمه خبرنگاری ثبت نام کرده بودند درحالیکه تعداد واقعی خبرنگاران در کشور 6هزارنفر بیشتر نیست!
** ثبت نام جدید در سایت سمان
به گفته وی 14 هزار نفر دیگر به دلیل سیاست های اشتباه دولت قبل به وجود آمده اند که به همین دلیل به زودی تاریخ ثبت نام دوباره خبرنگاران در سایت سمان را اعلام خواهیم کرد.
انتظامی همچنین از اعلام دستورالعمل صدور کارت جدید خبرنگاری در سایت معاونت مطبوعاتی خبر داد.
بنا براعلام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتظامی همچنین با بیان اینکه دولت قبل روش نادرستی را برای بیمه خبرنگاران انتخاب کرده بود گفت: در دولت یازدهم بنا این است که بنگاههای مطبوعاتی فعال شده، استقلال خبرنگاران حفظ و ضمن اجرای قانون هویت صنفی بخش های مختلف مطبوعات نیز شکل گیرد.
عضو هیات نظارت بر مطبوعات به بحث پرداخت یارانه مطبوعات هم اشاره کرد و گفت: اگر 60 درصد مطالب هر نشریه ای توجه به قرآن، اصول 24گانه قانون اساسی، فرهنگ ایثار و شهادت، اقتصاد مقاومتی، زبان فارسی به عنوان عنصر هویت بخش و... را به خود اختصاص دهند یارانه آنها سه برابر خواهد شد.
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر ارشاد همچنین درباره مسائل و چالش های مربوط به حوزه مطبوعات در استانها اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که ما در استانها با آن مواجه هستیم موضوع آگهی های دولتی است.
به گفته وی شاید در روزگار کنونی دخالت در آگهی ها کار وزارت ارشاد نباشد اما این موضوع جز اهداف تعیین شده برای ماست و ما موظفیم قانون را در هر شرایطی اجرا کنیم.
وی افزود: در این زمینه ما با این مشکل انتشار آگهی های دولتی در نشریات غیر سراسری مواجه بودیم به همین دلیل علاوه بر نظارت بر این موضوع فهرستی از 27 نشریه که ادعای سراسری بودن داشتند را در اختیار استانها گذاشته و به این نشریات اعلام کردیم اگر همه استان ها پخش نشریه شما در استانها را تایید کنند شما نشریه سراسری محسوب شده و می توانید آگهی دولتی منتشر کنید.
انتظامی همچنین با انتقاد از رواج روحیه کمی گرایی در 8 سال گذشته اظهار داشت: متاسفانه وجود این روحیه موجب شده بود آمار نادرست و عجیبی در همه زمینه ها منتشر شود که شمارگان روزنامه ها یکی از آن ها بود.
معاون وزیرارشاد تصریح کرد که صادقانه اعلام می کنم که شمارگان روزنامه های ما کمتر از یک میلیون است و شمارگان میلیونی که در سال های قبل اعلام شده صحت ندارد.
معاون امورمطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر ارشاد با اشاره به لزوم شفاف سازی در همه زمینه ها افزود: ما اصرار داریم که در همه جشنواره های مطبوعات اسامی همه داوران و همچنین مبنای انتخاب داوران از پیش اعلام شود تا شرکت کنندگان بدانند با چه کسانی مواجه خواهند بود. در زمینه نشریات نیز در هر نشریه باید اسامی مسئولان، نشانی دفتر نشریه و نشانی چاپخانه آن ها ذکر شده باشد.
** آموزش رایگان تخصصی به خبرنگاران
معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد درباره آموزش در بخش مطبوعات نیز گفت: آموزش رایگان تخصصی به خبرنگاران یکی از وظایف ماست که باید به آن توجه شود. ضرورت این موضوع به این دلیل است که باید در بالندگی خبرنگاران نقش تاثیرگذاری داشته باشیم.
انتظامی افزود:کشور به دلایلی با مسائل امنیتی مواجه است؛ این مسائل بسیار مهم هستند و هیچ کس در دولت با آنها شوخی ندارد به همین دلیل ادارات ارشاد استان ها وظیفه دارند نشریاتی که رویکرد واگرایانه دارند را به سرعت به ما معرفی کنند تا به هیات نظارت بر مطبوعات معرفی شوند.
نخستین همایش سه روزه مدیران کل استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روز گذشته (دوشنبه) با حضور علی جنتی آغاز بکار کرد.
فراهنگ(1)**1355**1569
20/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]