واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سرحلقه تحقیقات کاربردی در خراسان جنوبی جهاد دانشگاهی است بیرجند - ایرنا - سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: ساختار سازمانی جهاد دانشگاهی به گونه ای می باشد که با قاطعیت می توان ادعا کرد، سرحلقه انجام تحقیقات کاربردی در استان، جهاد دانشگاهی می باشد.
ˈمحمدقادر قادریˈ روز یکشنبه در نشست خبری افزود: این اعتقاد بدان دلیل است که سرمایه اصلی ما در جهاد دانشگاهی وجود دانشجویان با انگیزه و کارشناسان جوان و خلاق می باشد.
وی با بیان اینکه ظرفیت های جهاد دانشگاهی استان متناسب با مسیر توسعه این خطه است گفت: بر همین اساس در حال حاضر دو طرح پژوهشی و تحقیقاتی از سوی دو دستگاه اجرایی استان در دست داریم که به محض تکمیل و پایان انجام پروژه در سال جاری رونمایی و معرفی خواهد شد.
قادری، جهاد دانشگاهی را فرزند انقلاب دانست که با رویکرد خاص به صحنه آمده و تاکنون نیز با سربلندی ماندگار شده و در همین راستا عملکرد این نهاد به دور از هرگونه افراط و تفریط و در سه حوزه آموزش، پژوهش و فرهنگی متمرکز است.
وی گفت: در حوزه آموزش فعالیت های جهاد دانشگاهی در دو بخش آموزش های کوتاه و بلند مدت متمرکز شده که در بخش آموزش های بلند مدت، مرکز علمی کاربردی با یکهزار و 200 نفر دانشجو فعال می باشد.
قادری افزود: در حوزه پژوهش به دنبال انجام پژوهش هایی هستیم که کاربردی باشند و نتیجه آن بخشی از مشکلات و کمبودهای استان را برطرف کند.
وی گفت: در همین راستا کلنگ مرکز تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان از سال 82 در زمینی به مساحت 15 هکتار در نزدیکی شهر خوسف زده شده است.
قادری افزود: تاکنون چهار هکتار از این مساحت تسطیح و اطراف این زمین به طور کامل حفاظ کشیده شده و مجوز احداث چاه در این مرکز نیز اخذ شده است.
وی گفت: البته با توجه به شور بودن آب چاه و نیز خشک بودن منطقه در حال بررسی هستیم تا ببینیم آیا می شود حوزه تحقیقات را گسترش دهیم یا اینکه باید فعالیت های خود را محدود به گیاهان دارویی کنیم.
قادری، فعالیت های فرهنگی جهاد دانشگاهی استان را نامحدود و در بخش های معرفی جهاد دانشگاهی، شناسایی و جذب نخبگان و نیز برقراری ارتباط و تعامل با دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی استان متمرکز دانست.
وی با اشاره به ظرفیت های عظیم جهاد دانشگاهی گفت: امید است با امکان سنجی های متکی بر کار کارشناسی بتوانیم در آینده این ظرفیت ها را برای اتصال جامعه به دانشگاه و نیز صنعت به کار گیریم.
قادری در بخش دیگری میزان اعتبارات مصوب این مجموعه تحقیقاتی را تنها 20 درصد از بودجه دولتی عنوان کرد و افزود: طبق قانون وظیفه داریم 80 درصد بقیه اعتبارات خود را از طریق انجام دوره های آموزشی و عقد قراردادهای پژوهشی تامین کنیم و از روی می توانیم ادعا کنیم با دست خالی وارد عرصه های تحقیقاتی و پژوهشی شده و با دست پر و نیز سربلند باز می گردیم.666 /665
19/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]