واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: باباگرگر قربانی گرفت/ نجات غریق در این مکان توریستی وجود ندارد قروه- ایرنا- پسربچه ای چهار سال که به همراه خانواده اش برای تفریح به چشمه باباگرگر قروه رفته بودند در استخر این چشمه غرق شد و جان خود را از دست داد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ساعت هفت عصر روز جمعه خانواده ای از روستای شوراب بخش سریش آباد مانند سایر مردم در یک روز تعطیل برای تفریح و گردش به باباگرگر رفته بودند که متاسفانه پسر بچه چهار ساله آنها در استخری که از آب باباگرگر تامین می شود، غرق شد.
چشمه باباگرگر در شهرستان قروه یکی از مکان های توریستی است که گردشگرانی را از نقاط مختلف کشور به مکان می رساند اما متاسفانه به دلیل نبود نجات غریق، این پسربچه چهار سال غرق شد و جان خود را از دست داد.
این در حالی است که در باباگرگر صرفا حفاظی دور چشمه کشیده شده است که خود اشتیاق به ورود به آن را بیشتر کرده و بارها مشاهده شده که حفاظ توسط مشتاقان شکسته شده است.
بخشدار دلبران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به نرده کشی هر ساله چشمه معدنی باباگرگر اشاره کرد و گفت: متاسفانه این نرده ها یا توسط مردم شکسته می شود یا سارقین به آن دستبرد می زنند.
علی عبدی عمق استخری که در این منطقه وجود دارد را حدود دو متر ذکر کرد و افزود: نبود غریق نجات در این مکان باعث شد کودک چهار ساله جان خود را از دست دهد.
وی با اشاره به عدم حصار در چشمه معدنی و نبود غریق نجات در استخر این چشمه، گفت: در این منطقه چندین تابلو هشدار دهنده با عنوان ˈشنا کردن ممنوع و خطر غرق شدنˈ، وجود دارد اما متاسفانه مردم به این هشدارها توجه نمی کنند.
عبدی از مسوولین میراث فرهنگی و صنایع گردشگری خواست در اسرع وقت نگهبان و غریق نجاتی جهت ساماندهی در این منطقه بگذارند.
بخشدار دلبران اظهار کرد: متاسفانه حدود 20 روز گذشته نیز ˈعلی سرویˈ جوان 23 ساله همراه برادر خود برای شنا به چشمه معدنی باباگرگر رفته بود و غرق شد.
وی با تاکید بر اینکه چشمه معدنی باباگرگر با وجود پیگیری های متعدد نیاز به ساماندهی دارد افزود: متاسفانه برای ساماندهی این منطقه تاکنون سرمایه گذاری اعلام آمادگی نکرده و با وجود اینکه منطقه ظرفیت گردشگری خوبی دارد به منطقه ای غیر قابل استفاده تبدیل شده است.
باباگرگر روستایی در 18 کیلومتری شمال شرقی قروه است که امامزاده جلیل القدری به نام سیدجلال الدین ابن سیدمعزالدین در آن واقع شده و بنای اولیه آن به دوره صفویه بر می گردد.
رنگ آب چشمه باباگرگر به علت وجود املاح معدنی به ویژه گوگرد در آن مایل به سرخ است و در بعضی مواقع به رنگ زرد مایل به نارنجی لیمویی در می آید.
این نوع آب ها از دسته آب های کلرو بیکربناته مخلوط گازدار و دارای طعم مخصوصی هستند و در ترکیب خود انیدرید کربنیک داشته و آرام بخش هستند و ظاهرا برای برخی بیماری های دستگاه گوارش مانند سوء تغذیه و نیز راشیتیسم و درمان تورم امراض سودایی و پوستی بسیار موثر اند.
این چشمه مورد توجه اهالی محل و مسافران است و همه ساله افراد زیادی از سایر شهرستان ها و استان های همجوار برای درمان بیماری های پوستی و گوارشی به این چشمه مراجعه می کنند.ک/3
7345/533
18/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]