تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس بخواهد دعايش مستجاب شود، بايد كسب خود را حلال كند و حق مردم را بپردازد. دعاى ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833000969




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رکود تورمی بزرگترین مانع در برابر رشد اقتصادی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاد اقتصاد؛ رکود تورمی بزرگترین مانع در برابر رشد اقتصادی است تهران - ایرنا - یک استاد اقتصاد، کنترل و کاهش تورم را نخستین گام برای خروج از رکود، همزمان با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها دانست و افزود: رکود تورمی بزرگ ترین مانع در برابر رشد اقتصادی است.


علی اکبر نیکواقبال در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با تاکید بر اینکه شرایط رکود تورمی، پیچیدگی های بسیاری دارد که کنترل آن برنامه ای کاملا کارشناسی را می طلبد، افزود: برای خروج از رکود اقتصادی کشور، باید تسهیلاتی به صنایع و واحدهای تولیدی اختصاص یابد.
وی با بیان اینکه مهار تورم در کشور به راحتی قابل انجام است اما وقتی که تورم با رکود همراه شد، کنترل آن به سختی امکان پذیر خواهد بود، افزود: سیاستگذاران اقتصادی کشور باید ساز و کاری اتخاذ کنند که از طریق آن، خروج از رکود و تورم به صورت همزمان باشد.
این کارشناس اقتصادی تاکید کرد: البته دولت تلاش خود را جهت کاهش نقدینگی و تورم بکار گرفته اما برای سرمایه گذاری ، ایجاد اشتغال و کاهش واردات باید سرمایه گذاری در جهت خروج از رکود تعریف شود به عبارت دیگر، باید با تزریق پول و پرداخت تسهیلات به تولید از رکود حاکم بر اقتصاد خارج شد.
وی با اشاره به اینکه کنترل نقدینگی در شرایط رکود تورمی بر روی واحدهای تولیدی اثر منفی خواهد گذاشت، افزود: در این شرایط اولویت بندی برای ارایه تسهیلات برای نظام بانکی مهم است و اولویت اعطای تسهیلات باید به واحدهای تولیدی که نیازمند سرمایه در گردش هستند، اختصاص یابد.
این اقتصاددان افزود: از این رو دولت باید نقدینگی سرگردان را از طریق بانک ها با پرداخت سود بالا جذب و به سمت تولید هدایت کند و یا اینکه از سایر محل ها منابع مورد نیاز تولید را تامین کند، چرا که خروج از رکود تنها با رونق تولید و گردش چرخ اقتصاد مقدور است.
وی با بیان اینکه تاکنون اقداماتی برای خروج از رکود صورت گرفته اما تحقق این موضوع نیازمند حمایت از تولید با تامین منابع مورد نیاز واحدها است، افزود: همچنین تجهیز زیرساخت ها، ایجاد اشتغال و بهره وری باید به صورت جدی پیگیری شود.
نیکواقبال با تاکید بر توجه بیشتر به بخش تولید گفت: برای حمایت از بخش تولید، باید نقدینگی به سمت تولید داخلی و صنایعی که انرژی بر هستند، هدایت شود و مابه التفاوت تعیین شده از قیمت حامل های انرژی نیز حتما به این بخش اختصاص داده شود تا تامین مالی این بخش انجام شده و تولیدکننده دغدغه ای بابت نبود اعتبار و سرمایه نداشته باشد.
وی با بیان اینکه در فاز اول هدفمندی نقدینگی در جامعه زیاد شد، گفت: افزایش نقدینگی و عدم مدیریت صحیح دولت گذشته سبب افزایش پایه پولی و در نتیجه افزایش نرخ تورم در جامعه شد.
این استاد اقتصاد با ترسیم وضعیت کنونی اقتصاد ایران، تعیین مسیر آینده را خروج از موقعیت رکود تورمی با تمرکز بر رشد اقتصادی بالا، مستمر و اشتغالزا دانست و افزود: اتخاذ هر راهکاری از سوی سیاستگذاران و تصمیم سازان باید با در نظر گرفتن پدیده رکود تورمی باشد.
وی با تاکید بر اینکه همزمانی این دو پدیده می تواند عدم تعادل جدی در اقتصاد ایران بوجود آورد، افزود: از رشد اقتصادی بالا، مستمر و اشتغالزا به عنوان عوامل خروج از وضعیت رکود تورمی نام برد.
این کارشناس اقتصادی، تورم را از نظر تاثیرگذاری بر رشد اقتصادی با اهمیت دانست و افزود: براساس تجارب جهانی هیچ کشوری وجود ندارد که همزمان با نرخ تورم های بالا، رشد اقتصادی قابل ملاحظه ای داشته باشد.
گفتی است؛ وضعیت اقتصادی کشور به هنگام تحویل به دولت یازدهم در حالت رکود تورمی بود و تورم کشور که در آغاز سال 92 رقمی حدود 40 درصد رسیده بود، اکنون به حدود 35 درصد رسیده و تورم نقطه به نقطه نیز که در خردادماه 92، معادل 42 درصد بود، اکنون به 37 درصد رسیده است.
اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری روز شنبه هفتم تیر در جلسه بررسی پیش نویس برنامه حمایت از تولید، سرمایه گذاری و ارتقا نظام مالی کشور با اشاره به سیاستگذاری های دولت در جهت کاهش تورم و نتایج مثبت این سیاستگذاری ها، افزود: موضوعی که پس از تورم در دستور کار دولت قرار گرفته، یافتن راهکارهای عملیاتی برای خروج از شرایط رکود است.
اقتصام (4)1070**1558



18/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن