واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
توصیه کارشناسان برای نگهداری میوه و سبزیجات
کارشناسان در مورد نگهداری میوه و سبزیجات توصیههایی کردهاند تا موادغذایی دیرتر خراب شوند و مواد معدنی، ویتامین، اکسیدانها و فیبرهای خود را از دست ندهند.
به گزارش گروه دانستنیهای خبرگزاری فارس، کارشناسان در رابطه با نگهداری میوه و سبزیجات توصیه کردهاند مواد غذایی به اندازه مصرف یک هفته خریداری کنید تا ویتامین و مواد معدنی خود را از دست ندهند. خرید و مصرف اندازه مواد غذایی میتواند تضمینی برای حفظ ویتامین، مواد معدنی، اکسیدانها و فیبرهای آنها باشد؛ شما باید بدانید در طول هفته چه مواد غذایی لازم دارید و همان اندازه خریداری کنید تا خواص درمانی و طعم طبیعی خود را از دست ندهند. برخی میوهها و غذاها باید در طبقه بالا و برخی در طبقه پایینتر قرار بگیرند که دیرتر خراب شوند و برخی نباید کنار سبزیجات سبز رنگ باشند، به همین دلیل باید در خرید و نگهداری آنها دقت بیشتری کرد.
کاسنی فرنگی یا آندیو در هوای 3 و 7 درجه سانتیگراد در بالاترین طبقه یخچال یا یک طبقه مانده به بالایی نگهداری شود. بادمجان، کدو سبز، خیار در دمای 12 درجه سانتیگراد و دور از گوجه فرنگی قرار گیرد. مارچوبه ترجیحاً در یک پارچه کمی مرطوب در یخچال قرار داده شود. کرفس، گل کلم، لوبیا، کلم بروکلی، کلم بروکسل، کلم قرمز – سبز – سفید، قارچ، تره فرنگی، اسفناج، هویج، هر موادغذایی که مربوط به سالاد میشود مانند گوجه فرنگی، خیار، کاهو و ذرت، پیاز، توت فرنگی، گیلاس، میوههای قرمز و انواع تمشک و توت سفید در یخچال نگهداری شوند و در صورت تمایل میتوانید با دستمالی تمیز و مرطوب روی آنها را بپوشانید. گیاهان و سبزیجات بهتر است در حوله نازک یا کاغذی پوشانده شده و در یخچال نگهداری شوند. موز در دمایی سرد و دور از سیب و گلابی نگهداری شود. آناناس، انبه، خرمالو و انار در دمایی نه چندان سرد اما در یخچال در طبقه های پایینتر قرار گیرند. بدیهی است زمان ذخیره سازی میوه یا سبزی بستگی به نوع آن دارد؛ سبزیجات بسته بندی شده آماده را باید حتما به تاریخ انقضاء آن دقت کرد و میوه یا سبزی برش خورده و نصفه یا قطع شده را بهتر است همان روز مصرف کنید. برخی میوهها را بیش از اندازه نمیتوان در یخچال نگهداری کرد و باید زودتر مصرف شوند مانند: سبزیجات برگ دار بیش از یک یا دو روز در یخچال نگهداری نشوند؛ هویج، کلم بروکلی و میوههای برش خورده بیش از سه تا 5 روز نگهداری نشوند؛ خیار و گوجه فرنگی بیش از یک تا دو هفته در یخچال نگهداری نشود؛ بادمجان، کدو، فلفل و سبزیجات بیش از 5 روز نباید حتی در یخچال نگهداری شوند و بهتر است زودتر مصرف شوند؛ در آخر کاسنی و گل کلم را تا هفت روز میتوان در یخچال نگهداری کرد. انتهای پیام/
93/05/18 - 11:43
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]