واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار اردبیل برنامه های گرامیداشت اهل بیت (ع) فرصت مناسبی برای الگوگیری است اردبیل - ایرنا - استاندار اردبیل با اشاره به تعدد برنامه های مربوط به گرامیداشت اهل بیت (ع) در سال جاری در این استان گفت: چنین مراسمی فرصت مناسبی برای الگوگیری مردم از سیره و شیوه زندگانی ائمه اطهار (ع) فراهم می کنند.

مجید خدابخش پنجشنبه شب در حاشیه مراسم آغاز سومین دوره هفته فرهنگ رضوی در اردبیل در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: چند قرن هست که مردم این مرز و بوم با اجرای برنامه های متعددی عاشقانه یاد و خاطره اهل بیت (ع) را گرامی می دارند ولی اگر این مراسم به شکل علمی برگزار و با تحقیق و پژوهش همراه شوند به طور یقین تاثیرهای مثبت تری در جامعه می گذارند.
وی ائمه اطهار (ع) را مانند ستاره های فروزانی دانست که همواره روشنایی بخش و هدایتگر پیروان خود در شئونات مختلف زندگی هستند و مردم را از لغزش ها و انحراف ها در امان نگه می دارند.
وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی از سوی رهبر معظم انقلاب افزود: خوشبختانه امسال شاهد برگزاری برنامه های متعدد فرهنگی به ویژه در زمینه فرهنگ غنی تشیع در این استان هستیم.
وی اظهار کرد: مردم ایران اسلامی از برکات فرهنگ غنی اهل بیت و امام رضا (ع) در زندگی خود بهره مند هستند و فراهم شدن فرصت تحقیق بیشتر برای پژوهشگران به ویژه در این مقطع که تکفیری ها موضع خصمانه و تندی علیه تشیع گرفته اند می تواند به گسترش هرچه بیشتر و بهتر فرهنگ اهل بیت (ع) و تشیع کمک موثری کند.
استاندار اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود گفت: معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور قول داده
به اردبیل سفر کند ولی هنوز زمان دقیق آن مشخص نیست.
خدابخش همچنین با اشاره به این که ما پیگیر موضوع این سفر به اردبیل هستیم افزود: اولین سفر آقای محمدباقر نوبخت پس از ماه مبارک رمضان به استان اردبیل خواهد بود.
وی گفت: استان اردبیل هم در قبل و هم در بعد از انقلاب آن گونه که باید از سرمایه گذاری های ملی برخوردار نبوده و در این سفر به طور طبیعی ما دنبال آن هستیم که قسمتی از مافات گذشته را جبران کنیم.
وی با اعلام این که برقراری توازن و تعادل منطقه ای یکی از تقاضاهای ما در این سفر از معاون راهبردی رییس جمهور خواهد بود افزود: پایان و تکمیل تعدادی از پروژه های نیمه تمام و آغاز تعدادی پروژه جدید از خواسته های ما در این سفر است.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، سومین دوره هفته فرهنگ رضوی پنجشنبه شب در نگارخانه خطایی اردبیل با حضور جمعی از مسوولان ، شاعران ، مداحان ، روسای هیات های مذهبی و مردم علاقمند به فرهنگ منور رضوی آغاز شد.
592/530
17/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]