پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851073955
گروههای فشار به دنبال ناکام کردن دولت هستند
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: گروههای فشار به دنبال ناکام کردن دولت هستند
به نظر میرسد که ساحت سیاسی کشور بعد از گذشت سال ها رقابت میان دو جریان اصولگرایی و اصلاح طلبی اکنون پذیرایی فضای رقابتی در فعالیت های سیاسی است و فعالان عرصه ی سیاست دریافته اند که زمان آن است تا با کنار گذاشتن تندروی های سابق، در کنار هم قرار گیرند و با اولویت دادن به منافع ملی، در چارچوب قانون به فعالیت بپردازند.
آفتاب: سخنان تازهی وزیر اطلاعات دولت تدبیر و امید مبنی بر اینکه دو جریان اصلاح طلب و اصولگرا فرزندان نظام هستند و شمشیر وزارت اطلاعات به روی خودی ها کشیده نخواهد شد، می تواند پاسخی به برخی تلاش های دامنه دار برای یکدست کردن فضای سیاسی در کشور و حذف جریان های رقیب ارزیابی شود.
وزارت اطلاعات در مسیر اعتمادزایی
به گزارش آفتاب به نقل از ایرنا، «وزارت اطلاعات شمشیری است که برای گردن دشمنان نظام اسلامی تیز شده است... این شمشیر به روی خودی ها، با هر نوع گرایش اصولگرایی و اصلاح طلبی کشیده نمی شود زیرا تمام این ها فرزندان نظام جمهوری اسلامی هستند... با این رویکرد وزارت اطلاعات آرامشی در جامعه به وجود می آید که امنیت برای نظام با کمترین هزینه تامین می شود.»
این بخشی از سخنان «سیدمحمود علوی» وزیر اطلاعات در نشست هفته ی پیش شورای اداری استان سمنان است. به جرات می توان گفت که یکی از تفاوت های اصلی دولت یازدهم با هشت سال پیش از آن شنیدن حرف هایی از جنس حرف های وزیر اطلاعات از مردان دولت است؛ سخنانی که روشن ترین نتیجه ی آن برابر و هم وزن قرار دادن جناح های سیاسی کشور و زدودن پیش فرض های نادرست در مورد آنهاست.
وزارت اطلاعات به عنوان عالی ترین نهاد امنیتی، مسوولیت خطیر حفاظت از امنیت ملی را برعهده دارد؛ چنین مسوولیتی ایجاب می کند که این وزارتخانه همواره به مسایل از منظر فراگیر و ملی و نه جناحی بنگرد. برخی معتقدند در سال های گذشته تلاش هایی برای دور کردن وزارت اطلاعات از مسیر اصلی خود صورت گرفت. از زمان روی کارآمدن دولت یازدهم اما این وزارتخانه بیش از پیش تلاش کرده تا در مسیر اعتمادزایی قرار بگیرد.
سیدمحمود علوی در خرداد ماه نیز در اظهارنظری ضمن انتقاد از افراط گری در فعالیت های حزبی و سیاسی تاکید کرد که وزارت اطلاعات به عنوان ابزاری برای بالا بردن یک جناح و زمین زدن جناح دیگر نیست.
پارسال نیز علوی در جایگاه وزیر پیشنهادی اطلاعات در جلسه ی رای اعتماد مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که حاکمیت اخلاق در این وزارتخانه را در دستور قرار خواهد داد تا تهمت، سوءظن و افترا به ساحت این وزارتخانه راه نیابد.
وی تلاش در راستای تعامل و هماهنگی با جامعه ی اطلاعاتی، دولت، رییس جمهوری، ارایه ی مشاوره ی اطلاعاتی به مدیران نظام، افزایش اعتماد مردم به وزارت، دخالت نکردن در حریم خصوصی افراد، نهادینه کردن امنیت پایدار بدون امنیتی کردن کشور و بکارگیری دیپلماسی هوشمندانه و پنهان در سیاست خارجی با کمک دستگاه مربوطه را از جمله رویکردهای ملی خود در مدیریت وزارت اطلاعات عنوان کرد.
ترمیم فضای سیاسی
پس از یک سال که دولت یازدهم همه ی تلاش خود را در راستای رفع مشکلات موجود در عرصه های بین المللی و اقتصادی کرده است، زمان آن رسیده تا توجه بیشتری به ترمیم فضای سیاسی کند. سخنان تازه ی علوی و موضع گیری هایی مشابه آن از سوی دولتی ها این امید را ایجاد می کند که دولتمردان نیز به تحقق این مهم یعنی بازشدن فضای سیاسی و رفع کدورت های گذشته اعتقاد راسخ دارند.
«محمدعلی ابطحی» فعال سیاسی در گفت و گو با ایرنا با بیان این که یکی از انگیزه های مردم برای مشارکت در انتخابات سال گذشته ی ریاست جمهوری، واکنش در برابر امنیتی شدن فضای سیاسی در سال های حاکمیت دولت های نهم و دهم بود، تصریح کرد: مواضعی همچون مواضع اخیر آقای علوی قابل تقدیر و مهم تر از آن، مورد انتظار است.
وی افزود: انتظار اصلی جامعه این است که این فضای امنیتی و پاره پاره کردن بخش های متعلق به نظام از بین رود. نباید فراموش کرد که این بخش های مختلف در رای آوری آقای روحانی نیز تاثیر گذار بودند. به عبارتی اگر امروز آقای روحانی بر صندلی ریاست جمهوری و آقای علوی بر صندلی وزارت اطلاعات نشسته است به خاطر حضور مشترک جریان های مختلف سیاسی در کشور که بخش عمده ی آن اصلاح طلبان بودند، است.
ابطحی تصریح کرد: به این ترتیب توقع اصلی از دولت روحانی این است که اینگونه مواضع و رویکردها را بیشتر و جدی تر داشته باشد و به اعتقاد من وزیر اطلاعات یکی از موفق ترین وزیران دولت در این زمینه است.
وی همچنین در پاسخ به این پرسش که اتخاذ این رویکردها با عملیاتی شدن آن در جامعه چقدر فاصله دارد؟ اظهار کرد: من خیلی امیدوار نیستم که این حرف ها عملی بشود زیرا تمام تصمیمات در اختیار وزارت اطلاعات و دولت نیست. من فکر می کنم همه ی شعارهایی که در دوران انتخابات و ابتدای کار دولت داده شد نیز الزاما عملیاتی نمی شود.
این فعال سیاسی اصلاح طلب در پاسخ به این پرسش که آیا فکر می کنید ایجاد آشتی ملی، خروج از فضای امنیتی و شعارهایی در این خصوص، کار سخت تر و پیچیده تری است که نیاز به زمان دارد؟، با رویکرد انتقادی گفت: من بدبین تر یا واقع بین تر هستم؛ معتقدم که مسیر دیگر به سمت تحقق این شعارها و آرمان ها نمی رود بلکه به سمت فراموشی می رود.
ابطحی افزود: دولت یازدهم در یک سال گذشته، بیشتر به عنصر تدبیر پرداخته و به خاطر همین تدبیر به بسیاری از امیدهای جامعه بی توجهی کرده است. من این دولت را بیش از آن که دولت تدبیر و امید بدانم، دولت تدبیر می دانم.
وی در پاسخ به این پرسش پژوهشگر ایرنا که اگر فکر می کنید قرار نیست وعده های مربوط به فضای سیاسی کشور محقق شود، پس چرا این قبیل مواضع وزیر اطلاعات و به طور کلی دولت را قابل تقدیر می دانید؟، گفت: به هر حال اتخاذ این مواضع رویکرد کلی دولت را نشان می دهد و این مفید است. شاید هم به مرور بتوان بخش هایی را هم عملیاتی کرد اما نه همه ی آن چیزهایی که در انتخابات گفته شد.
معاون رییس جمهوری در دولت اصلاحات گرچه بر تلاش های صورت گرفته در وزارت اطلاعات در دولت یازدهم و تعدیل فضای امنیتی در کشور اذعان کرد اما گفت که این تغییرها در حد شعارهای انتخاباتی نیست.
گروه های فشار به دنبال ناکام کردن دولت هستند
به باور بسیاری از فعالان سیاسی دولت اعتدالی روحانی بعد از یک سال فعالیت و تاکید بر بازگرداندن فضای آرام و به دور از تنش به عرصه ی سیاسی، با موانعی در این مسیر رو به روست. بر این اساس بسیاری از تحلیلگران معتقدند برخی تلاش های پیدا و پنهان صورت می گیرد تا دولت نتواند در مسیر تنش زدایی در فضای داخلی و غیرامنیتی کردن آن موفق شود. به نظر می رسد برخی جریان ها و افرادی که موجودیت خود را در نفی جریان ها و افراد رقیب خود می دانند و به دنبال یکدست کردن فضای سیاسی کشور هستند، تلاش می کنند که فضای سیاسی کشور را بر مدار سال های پیش از این دولت قرار دهند و نگذارند تغییر محسوسی در آن رخ دهد.
محسن غرویان استاد حوزه ی علمیه در گفت و گو با ایرنا با تاکید بر این که مشی اعتدالی دولت روحانی اقتضا می کند که آزادی های سیاسی و اجتماعی به همه ی جناح ها و جریان ها داده شود، تصریح کرد: در دولت یازدهم اصلاح طلبان و اصولگرایان معتدل در دولت جایگاه خوبی برای همکاری دارند و در مقابل افراطی های هر دو جناح برای حضور کمتر شانس دارند.
وی درباره ی سخنان تازه ی وزیر اطلاعات گفت: من سخنان آقای علوی را در راستای مشی اعتدالی دولت ارزیابی می کنم. این سخنان و رویکرد از نظر ما بسیار خوب درست است و زمینههای حضور سیاسی و اجتماعی باید برای همه ی گروه های معتدل در چارچوب قوانین و مقررات نظام فراهم شود.
غرویان با بیان این که اظهارات علوی در راستای تحقق فلسفه ی اصلی دولت اعتدالی است، تصریح کرد: یکی از شعارهای روحانی همین بود و معنای اعتدال نیز در حقیقت، احترام به رای اکثریت و حق الناس و رای مردم است. بدون شک در بین اصلاح طلبان و اصولگرایان افراد زیادی هستند که اصل نظام، قانون اساسی و مقررات را قبول دارند و این ها باید بتوانند فعالیت های سیاسی و اجتماعی خود را ادامه دهند و این عملی شدن همان وعده ی آشتی و انسجام ملی روحانی است.
این استاد حوزه و دانشگاه در خصوص دلایل عملیاتی نشدن برخی از وعده های دولت در حوزه ی سیاست داخلی، گفت: در کشور ما کانون های قدرت متعدد هستند. بخشی از قدرت در اختیار دولت است اما مراکز تصمیم گیری و قدرت دیگری نیز وجود دارد. آقای علوی و روحانی و به طور کلی دولت این شعار اصلی را دارند که زمینه هایی را برای تغییر در فضای سیاسی کشور فراهم کنند اما گاهی فشارهای دیگری از کانون های قدرت در مقابل این نظرات وارد می شود و به همین خاطر است این وعده ها یا بخشی از آن عملیاتی نمی شود.
غرویان در خصوص تناسب میان طرح شعارها و قدرت اجرای آن گفت: بیان وعده ها در حقیقت اعلام نظر است یعنی می خواهند بگویند که رای و نظر ما این است و در حدی که بتوانیم عمل می کنیم. من وعده های دولت را نوعی اعلام موضع می دانم اما درباره ی اجرایی شدن این وعده ها باید دید که کانون های قدرت موجود به کدام سمت و سو می روند.
وی دربارهی میزان تغییرات صورت گرفته در فضای سیاسی و امنیتی در کشور طی یک سال گذشته گفت: به هر حال نشانه هایی از تغییر دیده می شود و دولتمردان به رغم این که فشارها روی دولت زیاد است، تلاش خود را می کنند تا فضای پلیسی و امنیتی شدید را از جامعه بردارند. با این حال هنوز گروه های فشار و خودسر در جامعه هستند که این جوسازی ها و فشارها را وارد می کنند.
غرویان در پاسخ به این پرسش پژوهشگر ایرنا که دولت یازدهم چگونه می تواند با فشارهای برخی جریان ها رویارویی کند، گفت: دولت در حد روشنگری، تبیین و موضع گیری کار خود را کرده و می کند. سخنرانی های روحانی و دیگر مسوولان نشان می دهد که آن ها با این جو امنیتی در جامعه موافق نیستند اما به هر حال گروه های فشار با جوسازی هایی که می کنند این فضا را پدید می آورند.
به گفته وی بنای دولت بر برخوردهای تند و فیزیکی و شدید نیست اما گروه های فشار سعی می کنند که دولت را به این نوع برخوردها وادارند و این با فلسفه ی دولت اعتدالی همخوانی ندارد.
خودی ها و غیر خودی ها
انسجام ملی و آشتی جناح های سیاسی در کشور بی تردید در راستای منافع ملی خواهد بود و آثار مثبت آن بر هیچ کس پوشیده نیست. اما برخی در همان حال که از پیامدهای منفی مجادله های سیاسی و اختلاف افکنی ها به خوبی آگاهند، وقتی پای عمل می رسد رقبای خود را به مغرض بودن، دشمن بودن و نیت سوء داشتن متهم می کنند. بر این اساس طی سال های اخیر تلاش های بسیاری برای حذف جریان اصلاح طلب صورت گرفت. حال آن که بسیاری از فعالان سیاسی معتقدند شادابی فضای سیاسی در گرو متکثر بودن آن و حضور موثر هر دو جریان اصلاح طلب و اصولگراست.
«محمد حسن آصفری» عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با ایرنا با تاکید بر این که در میان اصلاح طلبان نیز دلسوزان نظام هستند که باید از آن ها حمایت کرد، گفت: متاسفانه برخی جریانات نیز وجود دارند که بیشتر به دنبال دامن زدن به اختلافات هستند و به عبارتی نان خود را از اختلاف افکنی در کشور درمی آورند و باید این ها را از هم جدا کرد.
این نماینده ی اصولگرای مجلس در ارزیابی اظهارات اخیر وزیر اطلاعات گفت: وزارت اطلاعات باید تلاش کند تا جریانات اصولگرا و اصلاح طلب به نحوی فعالیت کنند که آسیب و لطمهیی به کشور وارد نشود؛ بنابراین هر اقدامی که بتواند در راستای کم کردن فاصله ها و اختلافات باشد از نظر ما مورد تایید است.
نمایندهی اراک تاکید کرد: ما معتقد هستیم که تمام کسانی که دلشان برای نظام، انقلاب و اسلام می سوزد و در چارچوب قانون اساسی و با تاکید بر منویات رهبری فعالیت می کنند چه اصولگرا باشند چه اصلاح طلب از جملهی خودی ها هستند و همه ی کسانی که اسلام و انقلاب را برای منافع خود می خواهند و هنوز به دنبال بازگشت بیگانه و غربی ها هستند و قانون اساسی را با شرط و شروط می پذیرند غیر خودی هستند.
آصفری تصریح کرد: مواضع وزارت اطلاعات و سخنان اخیر آقای علوی بسیار خوب و قابل تقدیر است مشروط بر این که شفاف سازی هایی در مورد برخی جریانات سیاسی شده باشد.
به نظر میرسد که ساحت سیاسی کشور بعد از گذشت سال ها رقابت میان دو جریان اصولگرایی و اصلاح طلبی اکنون پذیرایی فضای رقابتی در فعالیت های سیاسی است و فعالان عرصه ی سیاست دریافته اند که زمان آن است تا با کنار گذاشتن تندروی های سابق، در کنار هم قرار گیرند و با اولویت دادن به منافع ملی، در چارچوب قانون به فعالیت بپردازند.
«حسن روحانی» رییس جمهوری بارها تاکید کرده است که رقابت اصلاح طلبان و اصولگرایان به عنوان دو جناح سیاسی کشور باید برای قدرت ملی مشارکت آفرین و نشاط آور باشد و نباید قدرت ملی ما در عرصه ی رقابت های سیاسی تخریب شود.
مطالب مرتبط
چه کسانی از تحریم کشور و رنج مردم سود میبرند؟
آشتی ملی و آرامش سیاسی، ضرورت عبور از مشکلات کنونی
مخالفان تندروی دولت اعتدال و «ادبیات بگمبگم»
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
مایلی کهن: مخالف هزینه کردن دولت در فوتبال هستم
مایلی کهن مخالف هزینه کردن دولت در فوتبال هستم تهران - ایرنا - محمد مایلی کهن سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران گفت که مخالف هزینه کردن دولت در رشته فوتبال است به گزارش ایرنا محمد مایلی کهن روز جمعه در برنامه تلویزیونی مناظره اظهار داشت البته باید بپذیریم که فوتبال به لحاظ اهمصادق زیباکلام: می خواهند با تند کردن فضای داخلی، دولت را از رسیدگی به برنامه ها و وعده ها بازدارند
صادق زیباکلام می خواهند با تند کردن فضای داخلی دولت را از رسیدگی به برنامه ها و وعده ها بازدارند صادق زیباکلام گفت من فکر میکنم که دغدغه فرهنگ یک دغدغه واقعی نیست بلکه به دلایلی که گفتم یک بهانه سیاسی است برای حمله به دولت به گزارش نامه نیوز این استاد دانشگاه در گفت وگو با خرنگرانی جبهه پایداری از ناکامی در واردکردن عضو خود به هیات نظارت بر مطبوعات
نگرانی جبهه پایداری از ناکامی در واردکردن عضو خود به هیات نظارت بر مطبوعات سیاست > احزاب و شخصیتها - کیهان نوشت رئيس کميسيون فرهنگي مجلس درباره موضوع انتخاب نماينده مجلس در هيئت نظارت بر مطبوعات گفت اگر قرار است استفساريهاي طرح شود بايد اين حق انتخاب از تماعزم دولت درایجاد توازن منطقه ای شکوفایی اقتصادی را به دنبال دارد
عزم دولت درایجاد توازن منطقه ای شکوفایی اقتصادی را به دنبال دارد یاسوج - ایرنا- نماینده مردم شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی از عزم راسخ دولت یازدهم برای ایجاد تعادل وتوازن منطقه ای به عنوان یکی از مطالبات اساسی مناطق کمتر برخوردار یاد کرد و گفت این امر شکوفایی اباهنر در نشست شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین: صهیونیستها در خلع سلاح حماس ناکام ماندند/ با طرح آتشبس به دن
باهنر در نشست شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین صهیونیستها در خلع سلاح حماس ناکام ماندند با طرح آتشبس به دنبال نفس گرفتن هستنددبیرکل جامعه اسلامی مهندسین گفت هدف صهیونیستها از انجام جنایات هولناک و حملات گسترده نظامی در غزه خلع سلاح حماس و مبارزان فلسطینی بود که در این رابطهجوانان نبايد به فکر استخدام دولتي باشند/بايد به دنبال کارآفريني باشيد
۱۲ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲ ۵۰ب ظ دکتر عبدي عنوان کرد جوانان نبايد به فکر استخدام دولتي باشند بايد به دنبال کارآفريني باشيد نماينده مردم خرم آباد و دوره چگني در مجلس شوراي اسلامي گفت جوانان نبايد به فکر استخدام دولتي باشند دستگاههاي دولتي گنجايش نيروهاي استخدامي را ندارند به گزارش خبرگزعضو کمیته اجرایی احیای خانه احزاب: دولت به دنبال تحقق خواستههای احزاب شناسنامهدار است /قانون احزاب نیازمند ت
عضو کمیته اجرایی احیای خانه احزاب دولت به دنبال تحقق خواستههای احزاب شناسنامهدار است قانون احزاب نیازمند تعامل دولت مجلس و احزاب است عضو کمیته اجرایی احیای خانه احزاب معتقد است در دولت یازدهم بنا بر تقویت احزاب گذاشته شده است تا احزاب شناسنامه دار و قانونمند فعالیت کنند بهنامزدهای انتخابات افغانستان توافق تشکیل دولت ائتلافی امضا کردند
نامزدهای انتخابات افغانستان توافق تشکیل دولت ائتلافی امضا کردندنامزدهای انتخابات افغانستان توافق برای تشکیل دولت ائتلافی امضا کردهاند به گزارش خبرگزاری فارس رسانه دولتی بیبیسی گزارش داده نامزدهای انتخابات افغانستان توافق برای تشکیل دولت ائتلافی امضا کردهاند 93 05 17 - 16 5نماینده پارلمان عراق در گفتوگو با فارس: دولت قانون خواستار مکلف کردن «مالکی» به تشکیل دولت از سوی ر
نماینده پارلمان عراق در گفتوگو با فارس دولت قانون خواستار مکلف کردن مالکی به تشکیل دولت از سوی رئیس جمهور شدنماینده پارلمان عراق از فراکسیون ائتلاف دولت قانون تصریح کرد که این ائتلاف از رئیس جمهوری عراق میخواهد نوری المالکی را مکلف به تشکیل دولت جدید کند خالد الاسدی نماینرئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران: پوشش نامناسب در بیمارستانها مانع دستیابی به اهداف درمانی میشود/ به دنبال"
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران پوشش نامناسب در بیمارستانها مانع دستیابی به اهداف درمانی میشود به دنبال"مسلمان کردن افراد" نیستیم رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه ابلاغ ضوابط پوشش حرفهای کادر پزشکی به دنبال"مسلمان کردن افراد" نیست گفت بدون شکامران: بینتیجه ماندن تلاشها برای صدور روادید هیأت ایرانی از سوی دولت مصر/مصریها به دنبال وقتکشی هستند
کامران بینتیجه ماندن تلاشها برای صدور روادید هیأت ایرانی از سوی دولت مصر مصریها به دنبال وقتکشی هستند عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت علیرغم پیگیریها امروز هم پاسخی از سوی مقامات مصری برای صدور روادید برای هیأت ایرانی دریافت نشده و در واقع دولت مصر در این باره به دنبال وقتدرخواست لغو مجوز گروههای معارض از سوی دولت بحرین
درخواست لغو مجوز گروههای معارض از سوی دولت بحریندولت بحرین از دادگاه این کشور خواسته که مجوز دو گروه مخالف دولت را لغو کند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری رویترز دولت بحرین از دادگاه این کشور خواسته که مجوز دو گروه مخالف دولت را لغو کند انتهای پیام 93 05 02 - 23 41ملتها موفقتر از دولتها در آزمون غزه عمل کردند
چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷ ۲۱ یک استاد حقوق بینالملل گفت مفاهیم متعالی حقوق بشر و صیانت از آن به اندازهای بدیهی حیاتی و بنیادی است که کشورها نباید به راحتی اجازه تخدیش و به ملعبه گرفتن آن را به راحتی از سوی رژیم غاصب اسرائیل بدهند دکتر ناصر قرباننیا در گفتوگو با خبرنگار خکامران در گفتو گو با فارس: بینتیجه ماندن تلاشها برای صدور روادید برای هیأت ایرانی از سوی دولت مصر/مصریها ب
کامران در گفتو گو با فارس بینتیجه ماندن تلاشها برای صدور روادید برای هیأت ایرانی از سوی دولت مصر مصریها به دنبال وقتکشی و خرید زمان هستندعضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت علیرغم پیگیریها امروز هم پاسخی از سوی مقامات مصری برای صدور روادید برای هیأت ایرانی دریافت نشده و در واقامام جمعه فلاورجان: دولت اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی را به طور جد دنبال کند
امام جمعه فلاورجان دولت اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی را به طور جد دنبال کندامام جمعه فلاورجان گفت انتظار میرود دولت به طور جد سیاستهای اقتصاد مقاومتی را دنبال کند تا در عمل آثار اجرای این سیاستها مشاهده شود به گزارش خبرگزاری فارس از فلاورجان حجتالاسلام محمد قدوسی صبح امنماینده مجلس: دولت ها بر اساس برنامه پنجم توسعه عمل نکردند
نماینده مجلس دولت ها بر اساس برنامه پنجم توسعه عمل نکردند گرگان - ایرنا - نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضعف های قانون پنجم توسعه گفت آن چه که در برنامه پیش بینی شد محقق نشده و دولت ها بر اساس برنامه عمل نکردند به گزارش خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلپیام تشکر بسیج از حضور حماسی ملت در راهپیمایی روز قدس دولت دیپلماسی خود را برای عملیاتی کردن رفراندم تعیین سرن
پیام تشکر بسیج از حضور حماسی ملت در راهپیمایی روز قدسدولت دیپلماسی خود را برای عملیاتی کردن رفراندم تعیین سرنوشت فلسطین فعال کندسازمان بسیج در پیام تشکر از حضور مردم در راهپیمایی روز قدس تاکید کرد اینک نوبت دولت است تا با پشتوانه عظیم حضور مردمی دیپلماسی خود را برای عملیاتی کرد-