تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده ‏اى حقیقت ایمانش را کامل نمى ‏کند مگر این که در او سه خص...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826460175




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگرانی جبهه پایداری از ناکامی در واردکردن عضو خود به هیات نظارت بر مطبوعات


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: نگرانی جبهه پایداری از ناکامی در واردکردن عضو خود به هیات نظارت بر مطبوعات سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - کیهان نوشت:

رئيس کميسيون فرهنگي مجلس درباره موضوع انتخاب نماينده مجلس در هيئت نظارت بر مطبوعات گفت: اگر قرار است استفساريه‌اي طرح شود، بايد اين حق انتخاب از تمام کميسيون‌هاي تخصصي سلب شود تا هر کسي که در صحن علني با تخصص و بدون تخصص کانديدا شد و با لابي‌گري راي بيشتري آورد، ناظر شود.
حجت‌الاسلام احمد سالک رئيس کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي، با اشاره به توضيحات علي مطهري در خصوص انتخاب کانديداهاي ناظران در هيئت نظارت بر مطبوعات در کميسيون فرهنگي گفت: هيئت رئيسه مجلس طبق قانون که انتخاب ناظران در هيئت نظارت بر مطبوعات برعهده کميسيون تخصصي مربوطه که فرهنگي است، ابلاغ کرد که اعلام نظر کند و بنده براساس بند يک ماده 218 آيين‌نامه عمل کردم.
وي ادامه داد: براي اينکه اينگونه حرف‌هاي امثال آقاي مطهري که در مجلس مي‌زند پيش نيايد، زمان يک هفته‌اي تعيين کرديم تا هر کس که قصد دارد براي ناظران در مطبوعات و صداوسيما کانديدا شود کتبا به کميسيون اعلام کند و طبق قانون اين اختيار به کميسيون داده شده تا افراد صاحب شرايط را به صحن مجلس معرفي کنند.
رئيس کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه ما حق و حقوق کليه نمايندگان در صحن علني و کانديداها را رعايت کرديم، تاکيد کرد: بنده به مر آيين‌نامه عمل کردم و پاي آن نيز محکم ايستاده‌ام.
سالک تصريح کرد: جوسازي‌هاي در داخل صحن علني و مصاحبه‌هاي 2-3 روز آقاي مطهري را به خداوند متعال واگذار مي‌کنم که اين طور قضاوت مي‌کند؛ البته جواب آقاي مطهري را در کميسيون خواهم داد و اگر بنا باشد در رسانه‌ها نيز عنوان شود، اين کار را انجام خواهم داد.
وي با بيان اينکه از کانديداها به کميسيون دعوت کرديم تا در چند پارامتر مهم مانند تخصص، سوابق، نوع نگاه خود به مطبوعات و صداوسيما و ديگر موارد اعلام نظر کند و هر کدام از کانديداها 5 تا 10 دقيقه صحبت کردند و اعضاي کميسيون نيز اين صحبت‌ها را شنيدند.
رئيس کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به کانديداها براي نظارت بر اين دو شورا گفت: آقايان شجاعي، مطهري، کيايي‌نژاد، پژمان‌فر و جعفرپور از اعضاي کميسيون و ميرمحمدي، رسايي، نبويان، هروي و برخي ديگر نيز خارج از کميسيون کانديدا شده بودند و هر کدام مواضع خود را اعلام کردند.
سالک در خصوص اظهارات مطهري مبني بر اينکه روزه رئيس کميسيون فرهنگي درست نيست، گفت: انشاءالله روزه آقاي مطهري هميشه قبول باشد اما ما با آقاي مطهري معامله نکرديم بلکه با خداي خود معامله مي‌کنيم؛ بنده که نمي‌توانم به نماينده‌اي دستور بدهم که به حسن و يا حسين راي بدهد و تا به حال چنين کاري نکردم و نخواهم کرد و اعضاي کميسيون نظر خود را دادند.
رئيس کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان کرد: اعضاي کميسيون امسال به آقاي مطهري راي ندادند کما اينکه سال گذشته به وي راي داده بودند و سروصدايي نبود اما نمي‌دانم که چطور شده امسال در کميسيون راي نياورده هيئت رئيسه با برخي از اعضاي اقليت مجلس جوسازي کردند که چرا مطهري راي نياورده است.
سالک ادامه داد: تعويق انتخابات جاي سوال دارد و بنده از رئيس مجلس مي‌پرسم چرا انتخابات را برگزار نکرد و اينکه گفت بند يک ماده 218 ابهام دارد، ابتدا بايد انتخابات را برگزار مي‌کرد و سپس اين بند را از ماده 218 به هيئت رئيسه مي‌برد تا اگر ابهامي داشت آن را به کميسيون آيين‌نامه ارجاع دهند و در آنجا بررسي شود و معنا نداشت جلوي انتخابات و زماني که کميسيون طبق مر قانون کشيده ناديده بگيرند و اين کار، کار خوبي نبود.
وي تاکيد کرد: اگر انتخاب عضو ناظر بر هيئت مطبوعات را عقب بياندازند، کميسيون فرهنگي به هيچ وجه از راي خود نخواهد گذشت و محکم بر نظر و راي خود خواهد ايستاد و اين جوسازي‌ها نيز توهين به کميسيون است.
وي تصريح کرد: آقاي مطهري در کميسيون راي نياورد و ديگر جاي جوسازي نيست و بار ديگر که بخواهند راي‌گيري کنند همين موارد را اعلام خواهم کرد.
رئيس کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اظهارات سخنگوي هيئت رئيسه مبني بر ارائه استفساريه در خصوص انتخاب ناظران در هيئت نظارت بر مطبوعات گفت: اين‌ حرف‌ها خلاف قانون است و آقاي نعمتي خلاف ماده 218 آيين‌نامه عمل کرده چرا که طبق اين ماده درباره ناظران بايد کميسيون‌هاي تخصصي نظر بدهند و حرفي از صحن علني در اين ماده نيامده است.
سالک افزود: کميسيون تخصصي به اين نظر رسيده که آقايان رسايي و نبويان را به صحن مجلس معرفي کند و اين موضوع به معناي تضييع حق ديگر نمايندگان نيست و بلکه اختياري است که مجلس به کميسيون‌هاي تخصصي داده است و آقاي نعمتي با طرح استفساريه قصد دارد اين اختيار را از کميسيون تخصصي سلب کند.
وي ادامه داد: اگر قرار است استفساريه‌اي طرح شود، بايد اين حق انتخاب از تمام کميسيون‌هاي تخصصي سلب شود تا هر کسي که در صحن علني با تخصص و بدون تخصص کانديدا شد و با لابي‌گري راي بيشتري آورد، ناظر شود.
رئيس کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان کرد: ما مشکلي با طرح استفساريه نداريم اما قبل از طرح استفساريه در صحن بايد ماده 218 آيين‌نامه لغو و پس از آن استفساريه مطرح شود.
در همين حال علي مطهري توضيحاتي در مورد انتخاب کانديداي عضو ناظر بر مطبوعات ارائه کرده و گفته است که اقدام کميسيون فرهنگي خلاف قانون نبود؛ بلکه خلاف اخلاق است. مطهري معتقد است معرفي رسايي و نبويان که هر دو جزو جبهه پايداري هستند، کاري غيراخلاقي است.

1717





یکشنبه 5 مرداد 1393 - 07:07:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن