واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ مرداد ۱۳۹۳ (۱۶:۴۵ب.ظ)
معاون امور صنايع سازمان صنعت،معدن و تجارت استان زنجان: مهمترين مشکل واحدهاي صنعتي استان تامين مواد اوليه است بر اسا س نتايج طرح تمام شماري از 300 واحد صنعتي، مهمترين مشکل واحدها تامين مواد اوليه عنوان شد.
به گزارش خبرگزاري موج، مهندس فغفوري معاون امور صنايع سازمان صنعت،معدن و تجارت استان زنجان در نشست خبري با بيان اينکه در استان زنجان 288 معدن وجود دارد که از اين تعداد 210 معدن فعال هستند، گفت: 73 معدن غير فعال و 5 معدن متروکه در استان وجود دارد.
وي از برگزاري مزايده براي 90 معدن ديگر طي شهريور امسال خبر داد و اضافه کرد: متاسفانه تا کنون عمليات اکتشاف به صورت علمي و مدرن انجام نشده و درصدد هستيم تا محدوده هاي اکتشافي مناسب را در استان شناسايي کنيم.
فغفوري افزود: نزديک به 463 محدوده اکتشافي مناسب داريم و 200 فقره از معادن استان مراحل رسمي اکتشاف را کسب کرده و 31 فقره نيز گواهي کشف دريافت کرده اند.
وي اشتغال در بخش معدن را يک هزار و 739 نفر عنوان کرد و گفت: معادن استان ظرفيت استخراج 9.5 ميليون تن را دارند.
وي با بيان اينکه در گذشته پهنه هاي کوچک معدني به افراد بومي و محلي که تخصصي در اين زمينه نداشتند واگذار شده است،يادآور شد:پهنه هاي ماهنشان،طارم و سلطانيه به شرکتهاي بزرگي که توانايي مالي تخصصي و امکانات مورد نياز را دارند به شرط اينکه برنده مزايده باشند واگذار خواهد شد.
وي با اشاره به اتمام طرح تمام شماري از واحدهاي صنعتي و معدني گفت: يک هزار و 117 پروانه بهره برداري و نزديک به 900 واحد صنعتي تمام شماري شده است.
فغفوري اذعان داشت بر اسا س نتايج طرح تمام شماري از 300 واحد صنعتي، مهمترين مشکل واحدها تامين مواد اوليه عنوان شده است.
وي اضافه کرد: تنها 8 درصد از واحدهاي صنعتي کمبود نقدينگي را مشکل عمده اعلام کرده و نزديک به 25 درصد نيز عمده مشکل واحد صنعتي خود را تامين مواد اوليه و مشکلات بانکي ذکر کردند.
فغفوري يادآور شد : با تامين مواد اوليه واحدهاي صنعتي، که از طريق بورس مواد اوليه پتروشيمي را مي گيرند و يا معادني که نياز به تامين خاک دارند، مشکل 25 تا 30 درصد واحدهاي صنعتي رفع خواهد شد.
وي گفت: در بخش صنعتي نيز يک هزار و 176 پروانه بهره برداري صادر شده و دو هزار و 55 طرح در دست اجراست که از اين تعداد يک هزار و 230 طرح در شهرستان زنجان تعريف شده است.
فغفوري تعداد اشتغال پيش بيني شده از قبل طرح هاي در دست اجرا را 66 هزار و 942 نفر ذکر کرد و گفت: 17 تا 20 درصد از اين طرح ها منجر به صدور پروانه بهره برداري مي شوند.
وي اضافه کرد :هم اکنون يک هزار و 558 طرح پيشرفت فيزيکي صفر تا 20 درصد دارند و 130 طرح باپايان يافتن عمليات ساختماني، پيشرفت 20 تا 40 درصدي دارند.
فغفوري گفت: 40 تا 60 درصد طرح ها که شامل 153 طرح است در مراحل خريد ماشين آلات هستند و 146 طرح نيز با 60 تا 80 درصد پيشرفت فيزيکي، نصب و راه اندازي ماشين آلات آنها پايان يافته است.
وي اظهار داشت: 68 طرح نيز با پيشرفت 80 تا 99 درصد موفق به توليد آزمايشي و جذب پرسنل شده اند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]