تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ما قومى هستيم كه تا گرسنه نشويم غذا نمى‏خوريم و تا سير نشده‏ايم دست از غذا مى‏ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816724522




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صحنه رسانه و سلامت دستخوش چالش های فراوان است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رییس مرکز سیاستگذاری سلامت استان فارس: صحنه رسانه و سلامت دستخوش چالش های فراوان است خبرگزاری پانا: لنکرانی گفت: دو حوزه سلامت و رسانه پیچیدگی های خاص دارند از جمله این پیچیدگی ها در صدماتی است که این دو حوزه ممکن است به جامعه بزنند ، ثروت اندوزی و فرصت طلبی برای تبلیغات بیشتر از جمله مواردی است که به سلامت جامعه صدمه می زند.
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۶ مرداد ساعت 16:11



به گزارش خبرگزاری پانا، کامران باقری لنکرانی ظهر امروز در همایش کشوری سلامت و رسانه در شیراز با بیان اینکه صحنه رسانه و سلامت دستخوش چالش های فراوان است گفت: متاسفانه عده ای برای ثروت اندوزی بیشتر از هر فرصتی برای تبلیغات بیشتر و عرضه کالاهایی که ماهیت سلامت آن برای جامعه محرز نیست استفاده می کنند و این یک گوشزد است که باید به آن توجه داشت.
وی اضافه کرد: حرکت های منفعت طلبانه و بازاریابی براساس سود بیشتر و فروش بیشتر در حوزه سلامت با محور قرار دادن رسانه خطر ناک است و به مردم صدمه می زند.
باقری لنکرانی با بر شمردن محورهای این همایش اضافه کرد: برخی آموزش های سلامت باید هدفمند در مراکز سلامت و برخی به صورت عمومی در رسانه ها ارائه شود.
وی بیان کرد: بحث مد نظر این همایش مدیریت تقاضا است یعنی این که چگونه اخبار به صورت صحیح و مستند ارائه شود که تقاضاهای کاذب بوجود نیاید و در عین حال اگر یافته علمی در دنیا وجود دارد تقاضای صحیحی نسبت به آن در جامعه شکل بگیرد که در این مقوله ارتباط رسانه ها با موسسات دارو و درمان حائز اهمیت است.
لنکرانی گفت: با توجه به آن که بیماری های شایع در جهان به سمت بیماری های غیر واگیر می رود، بحث خود مراقبتی صحیح محوری دیگری است که در این همایش مورد بحث قرار می گیرد.
رییس مرکز تحقیقات و سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ابراز داشت: بیش از 100 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که در قالب شفاهی و پوستر ارائه می شود.
لنکرانی گفت:در کشور ما اگر چه تایید نظام پزشکی و وزارت بهداشت برای آگهی های مرتبط با سلامت مورد تاکید قرار گرفته اما گاه با بهانه های دیگر اعم از مکمل های غذایی مواردی ناصحیح به عنوان آگهی بهداشت و سلامت در رسانه ها درج می شود.
وی با ارائه آماری از استفاده مردم از رسانه ها گفت : بر اساس مطالعات انجام شده 65 درصد از جمعیت شهری و 56 درصد از جمعیت روستایی در روزهای غیر تعطیل از تلویزیون استفاده میکنند که این نسبت در روزهای تعطیل به 76 درصد جمعیت شهری و 73 درصد جمعیت روستایی می رسد ، این موضوع بیانگر آن است که میتوان از ظرفیت رسانه برای ترویج بیشتر سلامت در جامعه استفاده کرد.
در ادامه دکتر عباس صدری، یک مقام کنفرانس اسلامی گفت:مطالعات برخی کشورها در حوزه سلامت برای ممالک اسلامی مخاطراتی دارد
مدیر سازمان اسلامی،آموزشی، علمی و فرهنگی آیسسکو در تهران ISESCO وابسته به سازمان کنفرانس اسلامی بیان داشت: برخی مطالعات حوزه سلامت توسط کشورهای دیگر در کشورهای اسلامی انجام می شود که مخاطراتی برای کشورهای اسلامی دارد و باید با تدبیر بیشتر به این مطالعات نگریست.
وی افزود:بسیاری از مطالعات درکشورهای اسلامی به بهانه اثر گذاری یک دارو انجام می شود اما ماهیت این مطالعات معلوم نیست و باید با وسواس بیشتر آنها را مورد بررسی قرار داد.
مدیر آیسسکو در تهران افزود: نکنه دیگری که باید در کشورهای اسلامی بیشتر مورد توجه قرار گیرد سواد سلامت و افزایش آن است ، پایین بودن سطح سواد سلامت و آگاهی مردم از اثرات تبلیغات رسانه ای در این کشورها میتواند زیانبار باشد.

این مسوول گفت: برخی از دانشگاه ها رشته های مرتبط با سلامت و رسانه راه اندازی کرده که آیسسکو از این اقدامات استقبال می کند و امید است دانشگاه های علوم پزشکی در کشورهای اسلامی و در ایران در این زمینه اهتمام بیشتری داشته باشند.

 











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن