تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس از مكّه بر گردد و تصميم داشته باشد كه سال بعد هم به حجّ برود، بر عمرش افزو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852338514




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چشمان بینای جامعه از دردهای پنهان خود می گویند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: چشمان بینای جامعه از دردهای پنهان خود می گویند کرمانشاه - ایرنا - لابه لای ورق های تقویم و در میانه گرم ترین ماه سال ، 17 مرداد و مناسبت روز خبرنگار خودنمایی می کند.


17مرداد که به بهانه سالروز شهادت محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در سال 1377 بدین عنوان نامگذاری شده است ، هر سال بهانه ای می شود برای گفتن و نوشتن اندکی از دردهای پنهان قشری که لقب ˈچشمان بینای جامعهˈ را یدک می کشند.
خبرنگاران را می توان آیینه های تمام نمای جامعه توصیف کرد که با بازتاب تمامی رویدادهای تلخ و شیرین ، خستگی را در مقابل رسالت بزرگ خویش به زانو درآورده اند.
این قشر که همواره با چشمانی تیز دردهای جامعه را رصد کرده و برای یافتن مرهم این دردها از هیچ کوششی فرو گذاری نمی کنند، گاه خود اسیر دردهایی هستند که از تمامی چشم ها پنهان است.
خبرنگاران تا توانسته اند در مورد دردهای دیگران قلم زده اند و در این میان پشت خمیده شده خود از دردها را به دست فراموشی سپرده اند، چرا که معتقدند خبرنگاری عشق است، شغل نیست.
اما شاید روز خبرنگار بهانه خوبی باشد تا این قشر قلم را در دست بگیرند و دقایقی را صرف بازگو کردن دردهای خود کنند.
تعدادی از اهالی و فعالان رسانه ای استان کرمانشاه در آستانه روز خبرنگار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به بیان درد دل ها و مشکلات این حوزه پرداختند.
مدیر مسوول روزنامه نقد حال کرمانشاه، عدم توجه به جایگاه واقعی اصحاب رسانه را بزرگ ترین مشکل خبرنگاران دانست و گفت: تا هنگامی که مسوولان رسانه ها را جدی نگیرند، خبرنگاران جایگاه اصلی خود را در جامعه پیدا نمی کند.
ˈ غلامرضا نوری اعلا ˈ افزود: متاسفانه امروزه در کشور برخی خبرنگاران به افرادی تبدیل شده اند که تنها وظیفه آنها انتشار صحبت های مسوولان از نشست های مختلف است، در حالی که در یک جامعه مدرن، بیان مشکلات و کاستی ها از مهم ترین وظایف خبرنگاران است.
وی مشکل دیگر جامعه خبری کشور در عصر حاضر را فراوان بودن تعداد خبرنگاران آموزش ندیده و مبتدی عنوان و اظهار کرد: روز به روز بر تعداد افرادی که وارد جامعه خبری می شوند افزوده می شود و این در حالیست که بیشتر این افراد از دریافت آموزش های لازم در زمینه حرفه خبرنگاری بی بهره اند.
نوری اعلا گفت: مشکل دیگر که در استان کرمانشاه نیز بسیار بارز است، کپی برداری رسانه های مکتوب از اخبار رسانه ها مجازی و حتی خود رسانه های مجازی از یکدیگر است، امری که در همه جای جهان یک شیوه ناپسند و مذموم است.
وی دشمنی رسانه ها با هم را از دیگر مشکلات جدی جامعه خبری استان کرمانشاه دانست و افزود: متاسفانه امروزه اصل رقابت که زیباترین موضوع زندگانی بشر است در میان رسانه های کرمانشاه جای خود را به دشمنی و تخریب رقیب داده که دود این مشکل نیز به چشم خود اهالی رسانه می رود.
سرپرست روابط عمومی استانداری کرمانشاه که خود از اهالی جامعه رسانه است، عمده ترین مشکل رسانه های این استان را عدم توانایی جذب منابع مالی عنوان کرد.
ˈامیر باباییˈ با بیان اینکه استان کرمانشاه تنها یک نشریه موفق در جذب حامی مالی و مخاطب دارد، افزود: رسانه ها باید توان رایزینی برای جذب حامی مالی را داشته باشند تا از این طریق تعداد مخاطبان خود را نیز افزایش دهند.
بابایی ادامه داد: از سوی دیگر بخش های خصوصی این استان نیز تمایل چندانی برای ارائه آگهی به نشریات ندارند یا اگر در این زمینه فعال باشند تبلیغات خود را به نمایندگی نشریات سراسری یا صدا و سیما واگذار می کنند.
وی گفت: عدم تخصیص منابع مالی باعث می شود رسانه ها به سمت حرفه ای شدن حرکت نکنند و به همین دلیل سیکل عدم افزایش سطح کیفی وعدم دسترسی به منابع مالی همچنان تکرار شود و این دو به عنوان علت و معلول رسانه های مختلف را تحت الشعاع قرار دهند.
بابایی، کمبود نیروی کارآزموده و آموزش دیده در رسانه ها را از دیگر مشکلات موجود در جامعه رسانه ای استان کرمانشاه عنوان و اظهار کرد: طبیعی است که با وجود پایین بودن دستمزد، نیروی کارآزموده حاضر به همکاری با رسانه ها نمی شود.
وی گفت: اگر منابع مالی در رسانه ها افزایش یابد، امکان ارائه آموزش های لازم به نیروهای فعال در رسانه های مختلف نیز فراهم می شود و البته باید ادارات و ارگان های ذیربط مانند فرهنگ و ارشاد اسلامی با برپایی کلاس های آموزشی مختلف در این زمینه فعال شوند.
این عضو جامعه رسانه ای استان کرمانشاه تاکید کرد: خبرنگاران نیز باید توجه داشته باشند که نوشتن تنها وظیفه یک خبرنگار نیست بلکه مهم ترین وظیفه مطالعه و سپس نوشتن است.
وی با بیان اینکه امروزه یکی از بزرگ ترین مشکلات جامعه رسانه ای این است که خبرنگاران فقط می نویسند و به دنبال تولید محتوا هستند، گفت: بررسی، تحقیق و سپس تولید محتوا وظیفه یک خبرنگار واقعی است.
بابایی در ادامه با بیان اینکه استانداری کرمانشاه چهار برنامه برای برطرف ساختن مشکلات رسانه ای استان دارد، اظهار داشت: افزایش جایگاه و شان خبرنگاران، افزایش سطح کیفی رسانه ها، توانمند سازی اقتصاد رسانه ای و اصلاح تعامل روابط عمومی ها با رسانه ها عنوان این برنامه هاست.
وی افزود: در راستای افزایش سطح کیفی رسانه ها، باید به خبرنگاران آموزش های لازم ارائه شود و رسانه ها از شایعه پردازی و خبرسازی دوری کنند تا از این طریق به یک رسانه حرفه ای تبدیل شوند.
بابایی افزود: همچنین باید حامیان مالی در جهت سرمایه گذاری در رسانه های استان تشویق شوند و البته رسانه ها نیز باید توجه داشته باشند که رضایت این حامیان را با افزایش سطح کیفی محتوا و تعداد مخاطبان تامین کنند.
وی تصریح کرد: همچنین استانداری کرمانشاه به دنبال برگزاری نشست های مختلف با نمایندگان روابط عمومی و رسانه های مختلف استان است تا تعامل بین آنها را افزایش دهد.
یک کارشناس رسانه و مدرس دانشگاه نیز وجود مشکلات مالی و ضعیف بودن اقتصاد رسانه در کرمانشاه را از بارزترین مشکلات رسانه های این استان اعلام کرد.
ˈ فرهاد ابوالفتحیˈ کمبود نیروی تحصیل کرده و ماهر در فرآیند تولید محصولات خبری، عدم حمایت های گروهی و صنفی از رسانه ها، نبود مخاطب قابل اعتماد و طبقه بندی شده و ضعیف عمل کردن بیشتر مدیران رسانه ها را از دیگر مشکلات جامعه رسانه ای در استان کرمانشاه عنوان کرد.
وی با بیان اینکه در همه جای جهان، نشریات نماینده یک ارگان یا جمعیت خاص هستند، گفت: متاسفانه این اصل مهم درخصوص کرمانشاه صدق نمی کند و به جزء دو سه مورد نشریه، مابقی نشریات استان بصورت آزاد فعالیت می کنند.
ابوالفتحی افزود: از سوی دیگر بخش دولتی نیز آنچنان که باید رسانه های استان کرمانشاه را حمایت نمی کند و حتی در دو سال پایانی دولت دهم نیز مواردی از بی عدالتی در تخصیص یارانه نشریات در این استان مشاهده شد.
وی ابراز امیداواری کرد در دولت یازدهم اصل عدالت در تخصیص یارانه نقدی به نشریات رعایت شود و اظهار داشت: آمارهای منتشر شده در طول یک سال اخیر درخصوص تخصیص یارانه مطبوعات، بیانگر این مهم است که دولت تدبیر و امید اصل عدالت ورزی را در پیش گرفته است.
این کارشناس رسانه در خصوص راهکار برون رفت از مشکلات فوق گفت: تقویت انجمن صنفی روزنامه نگاران کشور و استان، تشکیل تعاونی ها به منظور کاهش مشکلات اهالی رسانه و اعمال تخفیف های مالیاتی و بیمه ای از سوی دولت تا حدود زیادی در رفع این مشکلات موثر است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه نیز با اشاره به فعالیت 14 خبرگزاری، 70 نمایندگی نشریات سراسری و 31 نشریه محلی فعال در این استان، گفت: با برنامه ریزی های انجام شده در حال برطرف ساختن برخی از مشکلات اهالی رسانه در این استان هستیم.
ˈابراهیم رحیمی زنگنهˈ بیمه خبرنگاران را یکی از مشکلات موجود در استان کرمانشاه اعلام کرد و افزود: اساسنامه بیمه خبرنگاران ابلاغ شده و در حال پیگیری این مهم هستیم.
وی تخصیص یارانه مطبوعات به رسانه های استان کرمانشاه را گامی مهم در راستای حل مشکلات جامعه مطبوعات عنوان کرد و گفت: مطبوعاتی که به مقوله هایی همچون فرهنگ ایثار و شهادت، اقتصاد مقاومتی، وحدت ملی و ... بپردازند از یارانه تشویقی دولت بهره مند می شوند.
رحیمی زنگنه ادامه داد: از دیگر راهکارهای حل مشکلات موجود در حوزه رسانه ای استان، تشکیل خانه مطبوعات و نظام صنفی رسانه است.
وی با بیان اینکه خانه مطبوعات بزودی در استان کرمانشاه تشکیل خواهد شد، تصریح کرد: تشکیل نظام صنفی رسانه نیز از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حال پیگیری است.
رحیمی زنگنه ساماندهی ارائه آگهی به نشریات را از دیگر برنامه های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه عنوان کرد و گفت: با تحقق این مهم 70 درصد آگهی ها به مطبوعات محلی و 30 درصد به نمایندگی نشریات سراسری تعلق می گیرد و روند کنونی ارائه آگهی در استان اصلاح می شود.
وی در پایان با تبریک روز خبرنگار، اظهار داشت: امسال 250 نفر از فعالان حوزه رسانه در استان کرمانشاه به مناسبت روز خبرنگار تجلیل می شوند.
رحیمی زنگنه گفت: این آیین عصر روز 17 مرداد با همکاری استانداری و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه برگزار خواهد شد.
*گزارش از شهرزاد قربانی پور خبرنگار ایرنا کرمانشاه
700/567



16/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن