تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه هر كس نداشته باشد نه از من است و نه از خداى عزّوجلّ. عرض شد: اى ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803042578




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خبرنگاران منادی و مطالبه گر توسعه همه جانبه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: خبرنگاران منادی و مطالبه گر توسعه همه جانبه شهرری – ایرنا – بالا بردن سطح ظرفیت نقدپذیری در بین مسوولان اجرایی کشور و بیان مشکلات مردمی از سوی اصحاب رسانه، به طور حتم به نفع جامعه و کارگزاران نظام اسلامی است، بدون هیچگونه هراسی از نقد سازنده و اجازه دهیم ارزش و کرامت قلم حفظ شود.


به گزارش ایرنا، به اعتقاد بسیاری از صاحب نظران علوم اجتماعی، اصلاح فرد و جامعه تنها در سایه علم و آگاهی به عیوب و تلاش برای رفع آن میسر می شود و تمام کتب آسمانی و آموزه های دینی نیز سرشار از واژه هایی همچون تذکر، نصیحت، موعظه و در کل امر به معروف و نهی از منکر است، واژه هایی که هرکدام بر اهمیت نقدپذیری در بین افراد تاکید دارند.
تذکر به افراد در خصوص ناآگاهی ها، فراموشی ها و کم کاری ها به طور حتم هوشیاری، آگاهی را به دنبال خواهد داشت و فرد را به تلاش و کوشش در جهت اصلاح و مراقبت بیشتر ترغیب خواهد کرد.
چه بسا این افراد اگر مسوولیتی نیز در جامعه عهده دار باشند، اهمیت این تذکرات به منظور اصلاح اموری که سود و زیان جامعه در آن نهفته است، دو چندان خواهد بود.
اما قالب نقدی که امروزه از سوی اصحاب رسانه، این قشر تلاشگر و بی ادعای جامعه به کارگزاران نظام می شود ضمن اینکه خارج از هرگونه کینه و بغض شخصی است و به هیچ وجه اشاره ای به وجه حقیقی مقام مسوول ندارد، تنها در راستای اصلاح امور مردمی از جمله بهبود وضعیت زندگی جامعه به خصوص بهبود وضع معیشتی مردم است.
اموری که انجام صحیح و مناسب آن از سوی افراد مسوول خیر و برکات برای افراد جامعه به دنبال خواهد داشت و چه بسا نابسامانی در آن حتی منجر به سست شدن بنیادهای دینی، اخلاقی و ارزشی مردم می شود، خطری که امروزه به مراتب بیش از زمان های گذشته می توان آن را حس کرد.
نیم نگاهی منصفانه به اوضاع نه چندان مناسب جامعه در شرایط کنونی به خصوص بخش های فرهنگی و اقتصادی از عدم توجه بایسته مسوولان به نقدهای سازنده رسانه ها حکایت دارد و کمرنگ تر شدن ارتباط رسانه ها با بدنه سازمان ها به این امر بیشتر دامن زده است.
توصیف گل و بلبلی اوضاع عملکرد سازمانی بسیاری از نهادها و سازمان ها از سوی روابط عمومی ها به خصوص در سال های اخیر و در برخی مواقع سوء استفاده از اوضاع نابسمان مالی خبرنگاران و خبر سازی از نحوه اقدامات ناکرده مدیریتی سازمان های تحت امر، متاسفانه نتیجه ای جز افزایش روز افزون تورم، بیکاری، فقر، فساد و جرم و جنایت در جامعه نداشته است.
این که قوه قضائیه، نیروی انتظامی و بسیاری از نهادها و سازمان های در بیشتر مواقع به خصوص مواقع حساس به خودسانسوری روی آورده و رسانه ها را برای تنویر افکار عمومی به سایت های اطلاع رسانی و پورتال خویش دعوت می کنند، رسانه را تنها ملزم به نوشتن آنچه را که خود می خواهند، کرده اند.
بدون تردید با این شیوه اطلاع رسانی بسیاری از کم کاری ها، ضعف ها سوء مدیریت ها، معضلات و فسادها در پس پرده باقی خواهد ماند و مدیران ناکارامد، نالایق و گاها تبلیغاتی ضمن فرار از پاسخگویی تمامی کاستی های مدیریتی خویش را به راحتی و بدور از چشم رسانه ها پنهان خواهند کرد.
ˈمحمد اسماعیل کوثریˈنماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، ضمن تبریک فرارسیدن روز خبرنگار به تمامی زحمت کشان عرصه رسانه در این خصوص به ایرنا گفت: مدیران و مسوولان دستگاه های مختلف نظام بایستی ضمن ایجاد تعامل لازم با رسانه، به اندازه مسوولیت خویش در برابر مطالبات مردم پاسخگو باشند.
وی با بیان اینکه، داشتن ارتباط و همکاری شفاف با رسانه ها و روزنامه نگاران برای آگاهی بخشی مردم از عملکرد سازمان و نهاد یک ضرورت انکار ناپذیر محسوب می شود و به نفع مسوولان است، افزود: سازمان ها و نهادها تنها از طریق ایجاد یک سایت اطلاع رسانی نمی توانند پاسخگوی تنویر افکار عمومی باشند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: اگر مسوولان تحمل نقد سازنده از عملکرد خویش را تقویت نمایند، زمینه های نقد اجتماعی کمتر خواهد شد و بسیاری از تنش ها و تشنج های اجتماعی نیز کاهش خواهد یافت.
کوثری معتقداست: ارتباط مسوولان و رسانه ها در واقع به از بین بردن ابهامات، درک نادرست از عملکرد ها، تهمت، غیبت و در ادامه پویایی کشور کمک شایانی خواهد کرد.
یکی از مدیران فرهنگی کشور نیز با ضمن تاکید بر نقد سازنده در جامعه از سوی اصحاب رسانه اظهار داشت: مسوولان باید عملکرد خود را بدون اغراق در معرض نقد افکار عمومی قرار دهند و این اتفاق تنها در سایه ارتباط صادقانه با اصحاب رسانه شکل خواهد گرفت.
ˈمهدی ابوالحسنیˈبا اشاره به روابط دو سویه روابط عمومی سازمان ها و رسانه ها معتقد است، هردو اینها با هدف مشترک اطلاع رسانی در جهت ارتقا سطح آگاهی مردم از عملکرد سازمانی عمل می کنند اما مدیران سازمانی باید بدانند که دغدغه خبرنگاران به منظور خدمات رسانی رسانه ای بسیار فراتر از یک اطلاع رسانی ساده است.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری، برخی چالش ها میان مسوولان و رسانه ها با یکدیگر را ناشی از پایین آمدن آستانه تحمل انتقادپذیری مسوولان دانست و گفت: این درحالی است که رسانه ها با روابط عمومی تحت امر مدیران می توانند مکمل یکدیگر باشند.
وی افزود: اگر صداقت لازم بین رسانه ها و مسوولان وجود داشته باشد و مسوولان رسانه ها را بعنوان یک بازوی توانمند اجرایی برای خود قلمداد کنند، بسیاری از مشکلات فعلی کشور به سهولت مرتفع خواهد شد.
یکی دیگر از مدیرانی که دارای سال ها تجربه کاری در برخی از حوزه های روابط عمومی سازمان های فرهنگی و شهری است در این خصوص اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر روابط عمومی ها مانند یک سد بین رسانه ها و مسوولان عمل می کنند و قالب مسوولان نیز از این امر راضی به نظر می رسند.
ˈشاهین مظفری معتقد است : روابط عمومی سازمان ها در واقع مانند یک وکیل مدافع سازمانی عمل می کنند، به طوریکه هرچقدر هم که موکل گناهکار باشد خود را ملزم به دفاع از عملکرد سازمان می دانند که البته تا حدودی منطقی نیز به نظر می رسد.
وی با بیان اینکه، روابط عمومی ها دروازبانی سیستم سازمانی را عهده دار بوده افزود: نمی توان از روابط عمومی در خصوص اینکه چرا تنها از سیستم تحت امر حمایت می کنند ایراد و خرده گرفت چرا که این خواسته بسیاری از مدیران است.
مظفری معتقد است، دفاع روابط عمومی از سازمان متبوع خویش و نحوه اطلاع رسانی از سیستم از طریق سایت های طراحی شده نباید سطحی، بدون جامعیت و کورکورانه باشد، بلکه بایستی با نگاه تامین حقوق مردم نیز همراه باشد.
703/564
گزارش: یوسف درویشی



16/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن