واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آموزشهای فنی و حرفه ای، تخصصی و فوق تخصصی می شود بوشهر- ایرنا- مدیرکل فنی و حرفه ای استان بوشهر گفت: امروز شکل آموزشهای مهارتی با تغییر تکنولوژی و شتاب توسعه کشور تغییر کرده و رویکردها به سمت آموزشهای تخصصی و فوق تخصصی شاغلان در بخش صنعت، خدمات و کشاورزی است.
به گزارش ایرنا، حسین خمسه روزچهارشنبه درسمینار نقش آموزشهای مهارتی درتحقق اقتصاد مقاومتی افزود: رویکرد کاری اداره کل فنی و حرفه ای استان بوشهر با حفظ کمیت و کیفیت آموزش عمومی ورود به عرصه آموزشهای تخصصی و فوی تخصصی است.
وی اضافه کرد: برای رسیدن به آموزشهای تخصصی و فوق تخصصی به همکارهای شرکتهای صنعتی از جمله شرکت بهینه سازی مصرف انرژی، شرکت بوتان، کناف ایران و سایپا نیاز داریم تا با تجهیز کارگاهها و استفاده از متخصصان آنها فراگیران را آموزش دهیم.
خمسه ادامه داد: همچنین براساس توافق نامه با سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و براساس نیازسنجی که از شرکت های تابعه انجام می شود دوره های آموزشی زیر نظر این منطقه ویژه برگزار و افرادی که گواهینامه می گیرند نیز به واحد کار و خدمات اشتغال آن سازمان معرفی می شوند.
وی اضافه کرد: از آغاز این توافق نامه درسال 92 تاکنون سه هزار 311 نفر آموزش های لازم را فراگرفته اند.
خمسه گفت: با توجه به این که بیشتربخش تولید در روستاها است، انتقال آموزشهای فنی و حرفه ای به روستاها از جمله برنامه های این سازمان است.
وی یادآور شد: دراین ارتباط با کمک فرمانداریها، بخشداریها، دهیاریها و دستگاههای اجرایی با نیاز سنجی هایی که انجام شده به طور متوسط درهرشهرستان 10تا 15رشته شامل پرورش دام، طیور، بسته بندی محصولات زراعی و باغی و کاشت، داشت و برداشت، صنعت ساختمان و تعمیردستگاههای کشاورزی ارایه می شود.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان بوشهر گفت: انتقال آموزش مهارت به کودکان ازجمله دیگر برنامه های فنی و حرفه ای است که طرحی با همکاری خانه های بازی کودکان سه تا شش سال شروع شده و کودکان با حضور درکارگاههای خاص آموزش کودکان با مهارتهای استفاده از ابزار کار برای تولید محصول آشنا می شوند.
وی یادآور شد: پارسال برای 31هزار نفر و امسال تاکنون برای شش هزار و200 نفر آزمون هماهنگ کشوری برای سنجش و ارزشیابی مهارت در استان بوشهر برگزار شد.
خمسه گفت: با توجه به احداث فازهای جدید نیروگاه اتمی در بوشهر و ضرورت داشتن نیروهای فنی متخصص بزودی تفاهم نامه ای با نیروگاه اتمی بوشهر برای تربیت نیروی ماهر و متخصص امضا می شود.
وی در خصوص اقتصاد مقاومتی بیان کرد: برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی و توسعه پایدار باید به توان داخلی و استفاده بهینه از منابع توجه شود که همه اینها در سایه وجود نیروی انسانی توانا به عنوان اصلی ترین نیروی محرکه اقتصادی تکیه کرد.
خمسه اضافه کرد: نیروی انسانی کارآمد، توانمند و خلاق به عنوان با ارزشترین و کم یاب ترین منابع نقش کلیدی و اساسی در توسعه پایدار هر کشور دارد و بدون آن با وجود سایر منابع نمی توان به رشد اقتصادی و اجتماعی دست یافت.
وی در خصوص المپیادهای ملی مهارت گفت: امسال زیرساخت های لازم برای دستیابی به موفقیت های بیشتر در المپیادهای ملی مهارت فراهم می شود.
خمسه یادآورشد: تیم المپیاد مهارت استان بوشهر درچهاردهمین دوره المپیاد ملی مهارت موفق به کسب دو مدال برنز در رشته کابینت سازی و طراحی گرافیک و دو دیپلم افتخار در رشته های جوشکاری و اتصالات چوب شد.
وی با بیان این که در سال گذشته 18 هزارو 200 نفر در 120 رشته فنی و حرفه ایا دراستان بوشهر آموزش دیده اند افزود: امسال 29هزار و 500 نفر در استان بوشهر این آموزشها را دربخش های دولتی و آزاد فرا می گیرند.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان بوشهر گفت: همچنین دراین آیین به مناسبت هفته ملی مهارت، گذر مهارت در مرکز سنجش و ارزشیابی مهارت بوشهر با هدف توسعه، ترویج و ارتقای فرهنگ مهارت آموزی و اطلاع رسانی و فراگیر کردن هرچه بیشتر آموزشهای مهارتی در جامعه برگزار شد.
وی افزود: این گذر مهارتی با مشارکت مجتمع آموزشی چهارفصل به مدت سه روز پذیرای بازدید کنندگان خواهد بود.
خمسه اضافه کرد: در این گذر مهارتی 20 حرفه آموزشی از جمله دوخت کیف و کفش چرم، سفره آرایی و صنایع غذایی، کاشی کاری، عکاسی، خیاطی، حصیربافی، مجسمه سازی، منبت و معرق، مهارتهای سالم زیستن، تولید ورمی کمپوست، نقاشی روی چرم و تابلو فرش ارایه می شود. ک/2
629/539
15/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]