تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869220060




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قانون شماره یک هالیوود درباره غزه/ نظر سینماگران


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: قانون شماره یک هالیوود درباره غزه/ نظر سینماگران


هالیوود این بار هم درباره بزرگترین جنایات علیه مردمی بی‌گناه سکوت پیشه کرده‌ , اعلام کرده است، از هر موضوع سیاسی حرف بزنید غیر از غزه. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر ، در فلسطین، کودکان، زنان و مردان غیر نظامی زیر بمباران رژیم صهیونیستی  جان خود را از دست می‌دهند و آن طرف صهیونیست‌ها با شنیدن صدای بمبی که بر سر فلسطینی‌ها فرود می‌آید، آوای شادی سر می دهند. اما در بحران کنونی موضع بازیگران و ستارگان بین المللی به ویژه هالیوودی چیست؟

هنر پیشگان سراسر جهان، صنعت فیلم سازی آمریکا و اروپا، هنرمندان تلویزیون و موسیقی خود را از یک گروه می‌دانند، اما وقتی بحث صهیونیست‌ها می شود، آن‌ها به گروه‌های مختلفی تبدیل می‌شوند.
   ستارگان اروپایی رژیم غاصب را نژاد پرست خوانده و آن  را متهم به قتل عام مردم کرده اند. بازیگران آمریکایی، حامی رژیم صهیونیستی هستند و درباره جنایت آشکار این رژیم در غزه سکوت  اختیار کرده‌ اند. ترجیح می‌دهند از کشتار مردم فلسطین حرفی نزنند و همراه این دولت باشند.
هالیود وغزه


سینماگران اروپایی با انتشار بیانیه‌ ای موضع خود را از همتایان آمریکایی جدا کردند. بیشتر از 100ستاره و کارگردان اسپانیایی مثل "خاویر باردم" ، "پنلوپه کروز" ، "پدرو اگمادووار"  در بیانیه‌ای که هفته‌ پیش منتشر شد، رژیم صهیونیستی را متهم به قتل عام مردم فلسطین کرده و به طور رسمی از اتحادیه اروپا خواستند که اقدامات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین را محکوم کند.

"خاویر باردم"، برنده‌ جایزه اسکار، در این بیانیه نوشته است: حمله‌ رژیم صهیونیستی به فلسطین یک جنگ اشغال گرایانه و کشتار علیه مردمی است که به ادوات جنگی دسترسی ندارند، در قلمرویی کوچک که در آن خبری از آب و بیمارستان نیست پناه گرفته‌اند، کودکان هدف بمباران‌اند و این در حالی است که آن‌ها را تروریست هم خطاب می‌کنند! در جنایتی که در غزه در حال روی دادن است، بی طرفی و فاصله گرفتن از این موضوع از انسانیت به دور است. این بازیگر اسپانیایی موضع خود را شفاف و بی‌پرده به جهانیان اعلام کرده است.

نامه‌ رسمی " خاویر باردم " تنها نامه‌ ای نیست که از طرف ستارگان اروپایی در محکومیت رژیم صهیونیستی و حامیان آن نوشته شده است.

ماه می، " راجر واترز" و " نیک میسون" از گروه معروف " پینک فلوید " نامه‌ای به "رولینگ استون" نوشتند و به آنها گفتند که در سرزمین‌های اشغالی هیچ اجرایی نخواهند داشت.

اما بیشتر بازیگران و هنرمندان آمریکایی با ترس درباره‌ حمله‌ رژیم غاصب به فلسطین صحبت می‌کنند، به طور مثال " میا فارو " از وقتی که خشونت در غزه شروع شد، در صفحه‌ی اجتماعی خود نوشت: اعتراض خود در قبال حملات صهیونیست ها  به غزه را اعلام می‌کنم. اما روزهای بعد گویی که " فارو " از چیزی ترسیده باشد نوشت: " راستش از حماس حمایت نمی‌کنم، فقط نگران بچه‌ها هستم ،هر جای دنیا که باشند."

هالیود وغزه

یکی از دلایلی که بازیگران و هنرمندان هالیوودی از اعلام موضع خود می‌ترسند این است که مبادا کسی فکر کند آنها طرفدار حماس هستند و یار و همراه همیشگی دولت خود را کنار گذاشته‌ اند.

در مقاله‌ای که هفته‌ گذشته در سایت "هالیوود ریپورتز" منتشر شد نوشته شده بود در صنعتی که حامیان بی‌ شمارصهیونیست  در آن حضور دارند، اگر کسی از دولت صهیونیست انتقاد کند، شغلش را از دست خواهد داد. بنابراین قانون شماره اول در هالیوود این است؛ درباره‌ی هرمسئله سیاسی صحبت کنیدبه جز غزه. "

در میان نظراتی که درباره این مقاله نوشته شده بودند شخصی نوشته است : " اگر در این مقاله درباره‌ مخالفت آنان با رژیم صهیونیستی صحبت کرده‌اید بدون شک به فهرست سیاه راه یافته‌اید. مخصوصا اگر در هالیوود سمتی داشته باشید. کسانی که اخبار، پول و تجارت را کنترل می‌کنند اسم شما را در فهرست سیاه قرار می‌دهند و دیگر کسی جرات حمایت از شما را ندارد."

در طول این سال‌ها شاهد حمایت هالیوود از بازیگرانی که اشتهار به فساد اخلاقی دارند بوده‌ایم اما وقتی نوبت به حمایت از مردم بی‌دفاع و مظلوم می‌رسد، به جای آنکه از بمباران شهروندان بی گناه فلسطینی توسط رژیم اشغالگر حرفی بزنند،سکوت اختیار می‌کنند.  


دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن