تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): هرگاه سفره پهن مى‏شود، چهار هزار فرشته در اطراف آن گرد مى‏آيند. چون بنده ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818962518




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استقرار صنایع کوچک زود بازده نیاز زیرساختی شهرستان کمیجان است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار مرکزی: استقرار صنایع کوچک زود بازده نیاز زیرساختی شهرستان کمیجان است اراک- ایرنا-استاندار استان مرکزی گفت: استقرار و توسعه صنایع کوچک زودبازده نیاز زیرساختی و پایه توسعه متوازن در شهرستان کمیجان است.


ˈمحمدحسین مقیمیˈ روز دوشنبه در نخستین نشست بررسی چالش های اقتصادی شهرستان کمیجان افزود: تخصیص اعتبار در سرمایه گذاریهای اقتصادی استان مرکزی با اولویت شهرهای کمتر توسعه یافته صورت می گیرد و کمیجان از جمله مناطقی است که در صدر تامین اعتبار با هدف محرومیت زدایی و توقیت زیرساختهای بنیادی در استان قرار دارد.
وی ادامه داد: جذب سرمایه گذار و رفع چالش های سرمایه گذاری اقتصادی در کمیجان از برنامه های هدفگذاری شده در استان است که به پیشرفت و توسعه مناسبات اقتصادی این منطقه می انجامد.
استاندار مرکزی ادامه داد: این شهرستان نیاز دارد به سرعت توان رونق اقتصادی خود در تولید ثروت و ایجاد فرصتهای شغلی بالا ببرد و بهترین گزینه تحقق آن تمرکز بر توسعه صنایع زودبازده است.
مقیمی بیان کرد: شهرستان کمیجان مزیتهای ویژه ای برای سرمایه گذاری دارد که موقعیت جغرافیایی منطقه و سهولت دسترسی به پایتخت از ویژگی های خاص آن است.
وی اظهار کرد: ایجاد مشوق های سرمایه گذاری به ویژه معافیتهای مالیاتی از جمله راهکارهایی است که سرمایه گذاران را به سمت و سوی تثبیت اشتغال و رونق اقتصادی منطقه کمیجان ترغیب می کند.
مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: از مجموع 81 نیروی جذب شده در این سازمان، سه نفر در شهرستان کمیجان مشغول به کار می شوند.
ˈکیومرث طهماسبیˈ افزود: چالش بیمه کارگران ساختمانی و کشاورزان کمیجانی به دلیل تخصیص نیافتن سهمیه در سال جاری است که در صورت تامین سهمیه لازم نسبت به بیمه این اقشار اقدام می شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز گفت: از مجموع 54 طرح مصوب کشاورزی شهرستان کمیجان 31 طرح به بهره برداری رسیده است.
ˈعباس مظفریˈ افزود: به منظور بهره برداری از طرحهای دام طیور و تولیدات گیاهی 50 میلیارد ریال اعتبار و برای رونق صنایع تبدیلی این شهرستان 20 میلیارد اعتبار نیاز است.
وی ادامه داد: 25 درصد منابع داخلی بانکها مربوط به حوزه کشاورزی است که با پرداخت آن بخش قابل توجهی از مشکلات کشاورزان حل و فصل می شود.
مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان مرکزی نیز در این نشست گفت: برای تجهیز و تکمیل کارگاههای آموزش صنایع دستی کمیجان 500 میلیون ریال اعتبار نیاز است درحالیکه تسهیلات مورد نیاز بخش اشتغال این شهرستان در این بخش حدود 10 میلیارد ریال است.
سیدˈمحمد حسینیˈ ادامه داد: برای مرمت و باسازی بناهای تاریخی استان مرکزی 500 میلیون ریال اعتبار تخصیص یافته است.
ایجاد تصفیه خانه، تامین روشنایی واحد های صنعتی، دو بانده شدن جاده کمیجان به همدان ، تخصیص زمین برای ایجاد شهرک صنعتی، استقرار پیست موتور سواری و دوچرخه سواری از مصوبات این نشست بود.
همچنین در ادامه این نشست با حضور استاندار و مسوولان دستگاههای اجرایی استان مرکزی مشکلات 10 واحد صنعتی و خدماتی کمیجان مورد بررسی قرار گرفت.
شهرستان کمیجان در در شمال غربی استان مرکزی واقع شده است که با مرکز استان ۹۵ کیلومتر فاصله دارد.
این شهرستان به لحاظ بر خورداری از موقعیتهای ویژه جغرافیایی مزیتهای ویژه ای برای صنعت و گردشگری دارد.ک/2
716/7112/560/



13/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن