تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):جز به یکى از سه نفر حاجت مبر: به دیندار، یا صاحب مروت، یا کسى که...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815311974




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجتماعی شدن کودکان در مهدهای کودک


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
اجتماعی شدن کودکان در مهدهای کودک
مهدهای کودک جایی است برای نگهداری کودکان که پدر و مادرشان شاغل هستند اما روانشناسان اجتماعی و تربیتی معتقدند مهدهای کودک جایی برای آموزش و اجتماعی شدن می‌باشد.


 به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، این تصور غلط از آنجایی نشأت می‌گیرد که والدین مهدکودک را مکانی می‌پندارند که می‌توانند فرزندانشان را سپری شدن چند ساعت به آنجا بسپارند و کاربرد دیگری برای آن قائل نیستند.
 
سعید مشرفی روانشناس علوم تربیتی درباره فواید و آثار مثبت مهدهای کودک به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: در شرایط امروزه اکثر والدین شاغل هستند و به اندازه کافی در منزل حضور ندارند و فرصتی برای وقت گذاشتن روی فرزندانشان ندارند.

همین مسئله اهمیت مهدهای کودک را روشن می‌کند چرا که کودک باید اجتماعی شدن را از سه سالگی بیاموزد اما بسیاری از والدین شاغل به جای اینکه فرزندان خود را به مهدهای کودک بفرستند چند ساعتی را که در منزل حضور ندارند فرزند خود را دست پدر و مادر خود یا همسایه می‌سپارند که این کار بسیار اشتباهی است چرا که فرآیند آموزش و اجتماعی شدن که باید از سه سالگی آغاز شود اتفاق نمی‌افتد.
 
وی همچنین گفت: در مهدهای کودک آموزش‌ها به صورت علمی و هدفمند ارائه می‌شود به طوری که کودک برای ورود به مدرسه با تعامل همسالان خود آشنا می‌شوند و زمینه‌های رشد احتماعی در کودک فراهم می‌شود.
 
فرآیند تعلیم و تربیت از همان بدو تولد باید در خانواده آغاز شود و با افزایش سن کودک استقلال و حس جدایی طلبی هم از خانواده بیشتر می‌شود اما متأسفانه یکی از عللی که خانواده از فرستادن کودک خود به مهدهای کودک امتناع می‌کنند ترس کودک نسبت به جدایی از والدین خود می‌باشد که این امر باعث می‌شود والدین هم از این کار سرباز بزنند در صورتی که باید حس استقلال طلبی را از همان کودکی در فرزندانشان تقویت کنند.

انتهای پیام/ 







تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن