تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اولین چیزی که از انسانها سؤال می شود، نمازهای پنج گانه است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870879912




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاندار همدان: منویات رهبر معظم انقلاب در منشور فرهنگی لحاظ شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار همدان: منویات رهبر معظم انقلاب در منشور فرهنگی لحاظ شود همدان - ایرنا - استاندار همدان گفت: منویات رهبر معظم انقلاب، امام راحل و اسناد بالادستی باید در منشور فرهنگی استان همدان لحاظ شود.


به گزارش ایرنا ˈمحمد ناصر نیکبختˈ روز یکشنبه در شورای فرهنگ عمومی استان همدان افزود: منویات رهبر معظم انقلاب در مورد مسایل فرهنگی بسیار راهگشا است و پیاده کردن آن و توجه به اسناد بالادستی موجب موفقیت در سیاست های راهبردی فرهنگی استان همدان خواهد شد.
وی با بیان اینکه در مورد مسایل فرهنگی پراکنده کاری نباید انجام شود، گفت: در منشور فرهنگی استان باید از نقد، راهنمایی و هدایت گری های همه کارشناسان و صاحب نظران استفاده کرد.
استاندار همدان گفت: مسوولان این استان پس از نامگذاری شعار سال توسط رهبر معظم انقلاب برای ایجاد تبلور ملموس این نامگذاری در دو حوزه فرهنگی و اقتصادی با استفاده از نظرات کارشناسان فعالیت خود را آغاز کردند.
نیکبخت با بیان اینکه برای تحقق شعار سال کار ریشه ای و اساسی در همدان انجام گرفت و طرح فرهنگی استان آماده شد افزود: همدان زودتر از سایر استانها توانست در مورد مسایل فرهنگی و اقتصادی منشوری را تدوین کند و یک نسخه از آن را برای استفاده از نقطه نظرات سازنده مسوولان و کارشناسان برای آنان ارسال کند.
وی با تاکید بر اینکه منشور فرهنگی استان در طول سه سال و به تناوب و با برنامه زمان بندی شده باید اجرایی شود افزود: با اطلاع رسانی مناسب باید از نظرات مردم، روحانیت و نخبگان استفاده کرد تا این منشور به تایید نهایی برسد.
نیکبخت اضافه کرد: سال فرهنگ و اقتصاد تنها شعار امسال نیست بلکه شعار همه دوران ها است و باید آن را به نسل های آینده منتقل کرد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان نیز گفت: با توجه به اهمیت شعار سال و تاکید رهبر معظم انقلاب تیمی متشکل از دستگاه های فرهنگی استان ضرورت های فرهنگی را شناسایی و استخراج کردند.
ˈمهرداد نادری فرˈ افزود: با توجه به اهمیت افزایش جمعیت، سند افزایش باروری در استان همدان نهایی و به دستگاه های اجرایی ابلاغ شده است.
وی اضافه کرد: منویات رهبر معظم انقلاب در سند افزایش باروری همدان گنجانده و لحاظ شده است و اجرای این سند برای یک سال اولویت بندی شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز گفت: با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب در مورد ضرورت افزایش جمعیت ، برنامه راهبردی افزایش میزان باروری کلی استان تدوین شده است.
ˈحسین عرفانیˈ افزود: نرخ رشد جمعیت کشور ایران 3/1 درصد است و با این نرخ رشد سالانه 900 هزار نفر به جمعیت کشور اضافه می شود که ایران اکنون در دنیا رتبه 18 ، در قاره آسیا رتبه دهم و در منطقه جنوب غرب آسیا رتبه سوم را دارد.
وی اضافه کرد: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب با درصد این شاخص ها در طول سه سال گذشته هوشیارانه برخورد نشده است و در این زمینه باید واقع بینانه برنامه ریزی کرد و آگاهانه قدم برداشت.
عرفانی با بیان اینکه زنان در سنین بالا تعداد فرزندان خود را محدود کرده و زنان جوان نیز فرزند آوری را به تعویق می اندازند گفت: این عوامل شاخص باروری را با مشکل مواجه کرده است و زنان شاغل نیز پیشگامان این کاهش باروری هستند.
منشور فرهنگی استان همدان در پنج محور تدوین و به دستگاه های اجرایی ابلاغ شده است.
7523/2624



12/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن