واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آموزش منجر به مهارت شغلی حلقه گمشده زنان سرپرست خانوار است تهران بزرگ - ایرنا - مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای تهران اظهار داشت: آموزش منجر به اشتغال مولد حلقه گمشده در رویکردهای جمایتی از زنان سرپرست خانوار یا بانوان خودسرپرست است .
به گزارش خبرنگارایرنا، ˈحمیدرضا خانپورˈ روز یکشنبه به مناسبت هفته ملی مهارت در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: وجود زنان سرپرست خانوار یا خانوارهای بد سرپرستی که زنان مسوولیت تمشیت مالی آن را بر عهده دارند به عنوان یک واقعیت فراگیر با تبعات مختلف اجتماعی و فرهنگی تنها با ارائه آموزش های شغلی قابل ساماندهی است.
وی با اشاره به آمارها و تحلیل هایی که مبین فقدان مهارت فنی و یا نداشتن مدارک آکادمیک بسیاری از زنان سرپرست خانوار است تصریح کرد: ارائه آموزش های حرفه ای و مهارتی متناسب با بازار کار مسیری است که زنان سرپرست خانوار و بانوان خودسرپرست را در کوتاهترین زمان به تامین شغل پایدار و رفع دغدغه های درآمدی منتهی می کند.
وی اظهار داشت : سیاست ها موجود باید بر توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و تبدیل آنان به کارآفرین به جای مستمری بگیر تاکید و تمرکز کنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای تهران با تاکید بر تحقیق برای شناسایی زمینه های شغلی پر رونق و فعال متناسب با اشغال بانوان خاطر نشان کرد: صنعت پوشاک به عنوان یکی از زمینه های پیشین اشتغال مولد زنان خود سرپرست یا سرپرست خانوار هم اکنون نیز از ظرفیت شغلی و رونق تولیدی مناسب برخوردار است.
خانپور اضافه کرد: براین اساس با حمایت کارآفرینان بخش خصوصی به تازه گی یک تفاهم نامه همکاری آموزش های مهارتی- تخصصی، کوتاه مدت و کاربردی ویژه زنان سرپرست خانوار با یکی از شرکت های صنعت پوشاک ( گروه پوشاک اریکا) منعقد شده است.
وی اظهار داشت: این تفاهم در قالب طرح جدید آموزش محصول محور متناسب با نیاز بازار کار و تضمین فروش در رشته طراحی و دوخت منعقد شده است .
وی ایجاد اشتغال مولد و پایدار،کاهش فقر و نابرابری و پیشگیری از آسیب های اجتماعی را از اهداف انعقاد تفاهم نامه همکاری آموزشی عنوان کرد.
خانپور افزود: بانوان سرپرست خانوار و اقشار آسیب پذیر با کسب مهارت های فنی و حرفه ای محصول محور در رشته طراحی و دوخت با حمایت کارآفرینان بخش خصوصی می توانند به اشتغال مولد و پایدار دست یابند .
وی تضمین و فراهم آوری فروش محصولات در راستای ساماندهی مد و لباس ایرانی را از دیگر اهداف انعقاد این تفاهم نامه ذکر و عنوان کرد: تامین فضای آموزشی مناسب، نظارت بر فرآیند دوره های آموزشی بر اساس استانداردهای کوتاه مدت و کاربردی، پوشش بیمه حوادث کلی کارآموزان، نظارت بر ارائه آموزش های محصول محور، صدور گواهینامه و یا تاییدیه حضور در دوره آموزشی جهت شرکت کنندگان و ... به عهده ی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران می باشد .
خانپور با بیان این مطلب که ایجاد بازار فروش جهت تولیدات بانوان شاغل علاوه بر اشتغال پایدار موجب گردش مالی بهینه و رونق بازار فروش می شود ، افزود: تهیه و تامین مواد مصرفی مورد نیاز آموزش های محصول محور،بازسازی ساختمان، تامین تجهیزات و امکانات آموزشی، شناسایی و پرورش کارآفرینان برتر مهارتی، پشتیبانی از کارآموزان آموزش دیده جهت اشتغال پایدار و هدایت آنان به بازار کار واقعی، ایجاد فضای مناسب جهت عرضه محصولات قابل رقابت در بازار و ... از تعهدات بخش خصوصی و گروه پوشاک می باشد.
تهرام/1109//564/519 / 1539
12/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]