تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):شعبان ماه من است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، روز قيامت شفيع او خواهم بود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844794833




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شناسایی افراد مستعد قتل


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شناسایی افراد مستعد قتل
کد خبر: ۴۲۲۱۰۴
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۰ - 03 August 2014


دبیرانجمن علمی روانشناسی بالینی ایران با تأکید بر شناسایی موضوعاتی که افراد را دچار خشم و عصبانیت می‌کند، تمسخر و طعنه‌زدن را ناشی از پرخاشگری دانست.

به گزارش فارس، مهرداد کاظم‌زاده با بیان اینکه خشم به عنوان هیجانی منفی تلقی می‌شود اظهار داشت: واژه خشم ذهن را دچار این اشتباه می‌کند که این هیجان برای افراد آزاردهنده است. بسیاری از مردم حتی متخصصان خشم و عصبانیت را مترادف با یکدیگر می‌دانند در حالی که خشم،‌ هیجانی طبیعی است که در صورت ناکامی و تجاوز به حقوق در افراد ایجاد می‌شود.

وی افزود: نمی‌توان کسی را یافت که غمگین نشود و غمگینی را تجربه نکرده باشد ما هیچ گاه از تجربه غمگینی نگران نیستیم بنابراین نباید از تجربه خشم نگران شویم.

وی ادامه داد: باید فراوانی موضوعاتی که ما را دچار خشم می‌کنند، شناسایی کنیم زیرا افراد از این منظر با یکدیگر متفاوت هستند. چنانچه نتوانیم خشم را مدیریت کنیم برانگیخته می‌شویم که انقباض عضلات، تپش قلب شدید را تجربه می‌کنیم و در نهایت عصبانی می‌شویم در این حالت بیشترین آسیب را فردی که عصبانی شده است می‌بیند زیرا سیستم عصبی او برانگیخته می‌شود.

این متخصص حوزه بهداشت روان تصریح کرد: اگر خشم و عصبانیت مدیریت نشود تبدیل به پرخاشگری می‌شود از طرفی واژه پرخاشگری در ذهن به صورت رفتار فیزیکی تداعی می‌شود در حالی که پرخاشگری هر نوع رفتاری است که به حقوق دیگران آسیب وارد می‌کند. وقتی تن صدای ما در دیگران تنش ایجاد می‌کند یا به آنها توهین می‌کنیم و طعنه می‌زنیم رفتار پرخاشگرانه مرتکب شده‌ایم.

وی افزود: همچنین تمسخر دیگران نوعی رفتار پرخاشگرایانه است که معمولاً دیده می‌شود.

دبیر انجمن علمی روانشناسی بالینی ایران گفت: بسیاری از مراجعان با اذعان به اینکه اگر شما جای ما بودید عصبانی نمی‌شدید، سعی در طبیعی نشان دادن عصبانیت و پرخاشگری خود دارند در حالی که افراد باید آن قدر بر خود مسلط باشند که خشم آنها تبدیل به عصبانیت و در نهایت پرخاشگری نشود.

وی ادامه داد:‌حوزه مدیریت خشم آنقدر مهم است که باید مهارت‌های کنترل آن را یاد بگیریم تا موقع خشم و عصبانیت بر خود مسلط شویم.

این متخصص حوزه بهداشت روان با اشاره به افرادی که زیاد عصبانی می‌شوند، گفت:‌ افرادی که نمی‌توانند در موقعیت‌های مختلف خشم خود را کنترل کنند با اختلال فقدان کنترل تکانه مواجه هستند.

از طرفی گاهی پرخاشگری پایه اختلالی مانند افسردگی است و برای درمان آن ابتدا باید اختلال زمینه‌ای را درمان کرد. لازم است این افراد برای درمان به متخصصان حوزه بهداشت روان که روانپزشکان و روانشناسان بالینی هستند مراجعه کنند.

وی ادامه داد:‌ مرز بین رفتار پرخاشگرانه از پایین تا بالا طولانی نیست و از بالا بردن صدا تا قتل می‌تواند ادامه داشته باشد. تمام کسانی که نمی‌توانند پرخاشگری خود را کنترل کنند مستعد اقدام به قتل هستند. معمولاً این افراد از اصطلاح خون جلوی چشمانم را گرفت استفاده می‌کنند در واقع عدم تعادل شناختی موجب بروز پرخاشگری در افراد می‌شود.

کاظم‌زاده عطوفی گفت:‌خشم هر قدر طبیعی باشد باید مدیریت شود اگر این رفتار تداوم یابد ناشی از نوعی اختلال است که درمان آن ضروری به نظر می‌رسد.

این روانشناس بالینی اظهار داشت: طرح درمانگاه خشم از سوی انستیتو روانپزشکی تهران ارائه شد و قرار است با مشارکت شهرداری آغاز به کار کند. به نظر می‌رسد تأسیس چنین درمانگاه‌هایی در آموزش کنترل خشم و تخلیه آن مؤثر است متاسفانه رفتار پرخاشگرانه در سطح دنیا و جوامع افزایش پیدا کرده است.

اتفاقات سیاسی عملیات‌های انتحاری و کشتار مردم بی‌دفاع غزه نمونه‌ای از افزایش پرخاشگری در جهان است و به نظر می‌رسد مردم دنیا نسبت به رفتارهای پرخاشگرانه بی‌تفاوت شده‌آند که این موضوع می‌تواند موجب آسیب همگان شود.

این متخصص حوزه بهداشت روان گفت: اگر کسی می‌خواهد در حوزه مدیریت خشم مسلط شود باید ابتدا عوامل برانگیزاننده خشم را شناسایی کند.

وی  افزود: بر این اساس می‌توان فهرستی از مواردی که خشم فرد را به همراه دارد تهیه کرد سپس به خودگویی‌ها موقع خشم و عصبانیت بپردازید مثلاً این موقعیت را که فردی نوبت را در صف رعایت نمی‌کند در ذهن خود تداعی کنید و ببینید موقع خشم و عصبانیت چه جملاتی را با خود تکرار می‌کنید. مثلاً این جمله که آیا او فکر کرده است که من فردی ضعیف هستم را بررسی کنید.

کاظم‌زاده عطوفی گفت: باید مراقب خودگویی‌های خود باشیم و از بیان خودگویی‌های منفی بپرهیزیم. معمولاً افراد بعد از موقعیت‌های خشم‌برانگیز می‌گویند ای کاش آن حرف را نمی‌زدم. بیان واژه ای‌کاش نشان می‌دهد آن موقعیت در حدی نبوده است که فرد چنین واکنشی را نشان دهد. نکته جالب این است که وقتی آن موقعیت تکرار می‌شود فرد همان واکنش را انجام خواهد داد زیرا افکار و نگرش ما درباره آن موقعیت تغییر نکرده است.

وی خاطرنشان کرد: خشم، هیجانی است که به هر حال در بشر وجود دارد و برای کنترل آن مهارت‌هایی را آموخت که به نظر می‌رسد با توجه به استرس‌های موجود جامعه افراد نیازمند یادگیری این مهارت‌ها هستند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن