واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار سیستان و بلوچستان: توجه به حلقه مفقوده دانشگاه و بازار کار، کلید دستیابی به توسعه پایدار است چابهار- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان گفت: توجه به حلقه مفقوده ارتباط بین دانشگاه و بازار کار مهمترین راهبرد دستیابی به توسعه پایدار و همه جانبه است.
به گزارش ایرنا، ˈعلی اوسط هاشمیˈ شنبه شب در نشست بررسی وضع نیروهای انسانی و کارشناسی استان سیستان و بلوچستان در چابهار با بیان اینکه ˈامروز هر کسی برای تولید و کسب و کار و درآمد ابتدا بازار کار را مطالعه می کندˈ تصریح کرد: هر صاحب سرمایه، نهاد و سازمانی اعم از دولتی یا خصوصی برای موفقیت و عدم شکست طرح اقتصادی و تولیدی خود باید شناخت و مطالعه بازار را در اولویت فعالیت خود قرار دهد.
وی با اشاره به ناکارآمدی سیستم فعلی مدیریتی در حوزه های مختلف بویژه در حوزه آموزش نیروی انسانی تأکید کرد: سیستم آموزشی کشور به عنوان تولید کننده ثروت اساسی یعنی نیروی انسانی ماهر، باید متناسب با بازار کار و بویژه رشد و دگرگونی های سریع فناوری در حوزه های مختلف متحول شود.
به گفته هاشمی، انسان به همه چیز معنا می دهد و باید به نوعی در سیستم آموزشی تغییر ایجاد کنیم که نیروی انسانی پس از دانش آموختگی بتواند در حوزه های مختلف کاری تحول ایجاد کند نه اینکه نیروی انسانی در سیستم فعلی هضم و ناکارآمد شود.
وی با اشاره به اینکه چرا با وجود این همه مراکز دانشگاهی در استان توجهی به آنها از سوی دیگر مراکز آموزشی و تحقیقاتی کشور نمی شود، خاطر نشان کرد: اگر آمارهای ارایه شده و حرف های زیبای بیان شده صحیح است، هم اینک این مراکز آموزشی باید در کانون توجه دیگر مراکز کشور باشد و شاهد تربیت نیروی انسانی توانمند و توسعه گرا باشیم.
هاشمی تأکید کرد: دلمان خوش است که در ارایه گزارش، فهرست ارایه کنیم و بگوییم در این استان ظرفیتها و فرصت های زیادی داریم اما از این صحبت نمی کنیم که می خواهیم به کجا برویم، چشم اندازمان چیست و چه برنامه هایی برای رسیدن به افق های روشن در آینده داریم.
استاندار، تقویت تمامی پایه های آموزشی در آموزش و پرورش را از مهمترین ارکان دستیابی به امکان پرورش نیروهای انسانی خلاق، پویا و کارآمد در مراحل بعدی تحصیل و یا حرفه آموزی عنوان کرد.
به گفته وی، برای رسیدن به توسعه پایدار نیازمند تحول هستیم؛ با وجودی که آموزش دنباله دار است، متأسفانه در داشته های دیروز متوقف هستیم اما متمرکز بر خواسته ها و افق های آینده نیستیم.
نماینده عالی دولت در استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: برای رسیدن به سیستم آموزشی متناسب با ظرفیت ها و توانمندی های منطقه ای و بومی، دبیرخانه دایمی به ریاست فرماندار چابهار و دبیری دانشگاه دریانوردی برای مطالعه و تحقیق در خصوص نیازمندی بازار کسب و کار امروز و همچنین نگاه کلان به افق های آینده تشکیل شود.
ˈیعقوب جدگالˈ نماینده مردم چابهار، نیکشهر، قصرقند و کنارک نیز در این نشست با اشاره به در پیش بودن تهیه برنامه ششم توسعه کشور از مسؤولان خواست پیشنهادات اجرایی و برنامه هایی برای پیگیری و مصوب شدن به صورت مکتوب به مسؤولان و متولیان کشور از جمله مجلس شورای اسلامی ارایه کنند.
گفتنی است در این نشست تعدادی از فرمانداران، مدیران کل و همچنین رؤسای دانشگاههای مختلف جنوب استان و منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار دیدگاههای خود را در حوزه آموزش عالی و چالش ها و نیازهای استان ارایه کردند. ک/2
س.ن1744**653**1504
12/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]