واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: هدف پروژه ملی ˈحبله رودˈ دستیابی به توسعه پایدار است تهران بزرگ- ایرنا- مدیر طرح های توسعه برنامه های عمران سازمان ملل در ایران گفت: پروژه ملی حبله رود به دنبال تدوین آیین نامه و دستورالعمل صحیحی در جهت برنامه ریزی اشتغال، سرمایه گذاری و رشد اقتصادی مناطق و شهرستان ها در جهت توسعه همه جانبه کشور است.
ˈعلی فرزینˈ که عصر دوشنبه برای بازدید از نحوه پیشرفت پروژه ملی حبله رود به شهرستان فیروزکوه سفر کرده بود، در گفت وگو با ایرنا اظهارکرد: این پروژه با هدف ارتباط دادن برنامه های توسعه روستایی به توسعه شهری و منطقه ای ایجاد شده است.
وی گفت: در این پروژه که از حدود سال 75 کلید خورده است، چگونگی همراه کردن جمعیت مناطق در جهت رشد و توسعه منطقه ای به صورت یکپارچه هدفگذاری شده که در آغاز سازمان بین المللی فائو مسؤول طرح بود و وزارت کشاورزی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی سابق در آن مشارکت داشته اند.
فرزین افزود: با گذشت زمان و کنار کشیدن سازمان مدیریت و برنامه ریزی از پروژه در سال 78، تبدیل به یک پروژه روستایی شد و در سال 81 گزارش مفصلی از توسعه روستای ˈلزورˈ (از روستاهای این پروژه واقع در شهرستان فیرزوکوه) تهیه شد.
وی خاطرنشان کرد: هم اینک بر مبنای موفقیت ها و یافته های پروژه، اجرای فاز دوم آن آغاز شده و بر آنیم تا توسعه روستایی را با کمک مردم منطقه گسترش داده و آن را به برنامه ریزی توسعه شهرستان مبدل کنیم.
مدیر طرح های توسعه برنامه های عمران سازمان ملل در ایران تصریح کرد: بر مبنای برنامه پنجم توسعه، هر شهرستان باید یک برنامه پنج ساله توسعه داشته باشد و بر این اساس در پروژه ملی حبله رود نیز به دنبال تدوین آیین نامه و دستورالعمل صحیحی در جهت برنامه ریزی اشتغال، سرمایه گذاری، رشد اقتصادی و . . . . مناطق و شهرستان ها در جهت توسعه همه جانبه کشور هستیم.
وی ابراز امیدواری کرد؛ تا حدود دو سال آینده بر مبنای تجربیات و یافته های پروژه ملی حبله رود، یک طرح چند صد صفحه ای به منظور برنامه ریزی منطقه ای برای توسعه تهیه شود تا مورد استفاده هیأت دولت و تمامی فرمانداران در بیش از 600 شهرستان کشور قرار گیرد.
فرزین در ادامه بیان کرد: پیش بینی ها نشان می دهد مناطق آسیای میانه، خاورمیانه و شمال آفریقا تا 20 سال آینده خشک تر می شوند که روی تولیدات کشاورزی و در نتیجه امنیت غذایی و انسانی تاثیرگذار است.
وی خاطرنشان کرد: پروژه هایی نظیر پروژه ملی حبله رود در این راستا الگوساز هستند تا چگونه منابع طبیعی و سایر امکانات را در راستای توسعه پایدار به کار بگیریم.
مدیر طرح های توسعه برنامه های عمران سازمان ملل در ایران تصریح کرد: در این راستا باید مردم توانمندتر شوند تا مهارتهایشان افزایش یافته و اعتمادشان به یکدیگر بیشتر شود.
وی تاکید کرد: در این زمینه تمامی دستگاه ها و نهادها وظیفه دارند که بهترین آنها وزارت کشور است که می تواند با ایجاد هماهنگی های بین بخشی به فرآیند توسعه و پیشرفت شتاب ببخشد.
تهرام/8142/ 699
07/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]