واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ مرداد ۱۳۹۳ (۱۱:۳۱ق.ظ)
معاون استاندار کرمانشاه: مديريت استان براي ايجاد تحول نيازمند اختيارات بيشتر است معاون برنامه ريزي استانداري کرمانشاه گفت: مديريت استان در زمينه مسايل کلان داراي نقش کليدي و محوري نيست و براي ايجاد تحول نيازمند اختيارات بيشتر است.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ علي اصغر ميرزايي در جمع مديران استان اظهار داشت: هم اکنون بخش عظيمي از مبادلات تجاري و مالي کشور در تهران اتفاق مي افتد و استان هايي مانند کرمانشاه سهمي در اين مسايل کلان ندارند.
وي خاطرنشان کرد: برنامه هايي که قرار است در حوزه توسعه اتفاق بيافتند همگي با محوريت مرکز انجام مي شوند و استان هاي مرزي بايد همچنان با مشکلات اقتصادي و معيشتي دست به گريبان باشند. اين بخشي نگري، تمرکزگرايي و اقتصادي بودن نگاه ها به ضرر مردم تمام شده است.
معاون استاندار با اشاره به اينکه مديريت استان در زمينه مسايل کلان داراي نقش کليدي و محوري نيست در ادامه افزود: سياستگذاري پروژه هاي استان در مرکز انجام مي شود و کارشناسان ما نقشي در تهيه و تدوين آن ها ندارند.
اين مدير باسابقه دليل اين وضعيت را تسلط نگاه تمرکزگرا در کشور دانست و اظهار داشت: اين نگاه آسيب زيادي به کرمانشاه زده و خواهان تغيير آن هستيم. اگر قرار است مديريت استان در مقابل مردم مسئوليتي داشته باشد بايد داراي اختيار نيز باشد.
ميرزايي ادامه داد: استان در زمينه تامين منابع مالي پروژه هاي کلان با مشکل روبرو است و بايد ماهها رايزني و پيگيري کرد تا بتوان براي آن ها بودجه اي دريافت کرد.
دولت يازدهم به دنبال تمرکز زدايي است
وي در ادامه افزود: خوشبختانه دولت يازدهم نشان داده به دنبال تغيير در بخشي نگري، تمرکزگرايي است و مديريت استان نيز با استقبال از اين رويکرد تازه به دنبال تدوين برنامه هايي براي برون رفت از اين وضعيت است.
معاون استاندار در بخش ديگري از سخنانش اظهار داشت: متأسفانه مديران تنها به دنبال گرفتن پول و اعتبار براي پروژه ها و طرح ها هستند که اين رويه مطلوب نيست؛ زيرا ما به دنبال اهداف کلان تري هستيم. ما به دنبال نخبگان و مديراني هستيم که بتوانند مشکلات کلان کشور را حل کنند.
وي با اشاره به اينکه منابع مالي به تنهايي نمي تواند زمينه ساز توسعه باشد اظهار داشت: در دولت قبلي، استان منابع مالي خوبي در اختيار داشت اما هيچ اتفاق خاصي نيفتاد و ميزان بيکاري در همين وضعيت فعلي قرار داشت. در حالي که اکنون با محدوديت منابع مالي روبرو هستيم.
هزينه هايي که به واسطه مرزي بودن به ما تحميل مي شود
ميرزايي با اشاره به اينکه استان کرمانشاه به واسطه مرزي بودن هزينه هاي بسيار زيادي را متحمل مي شود اظهار داشت: هر ساله بيماري هاي دامي و نباتي از کشورهاي همسايه وارد کشور مي شود و مديريت استان مجبور است بخش قابل توجهي از منابع مالي خويش را صرف جلوگيري از گسترش آن ها به ديگر مناطق کشور کند. متاسفانه بخش کشاورزي و دامپروري ما هر ساله از اين بابت خسارت زيادي را متحمل مي شود.
وي خاطرنشان کرد: ما اين هزينه ها متقبل مي شويم تا دام ها و محصولات کشاورزي ديگر شهرها در امان باشند، درحاليکه بابت اين کار هيچ بودجه خاصي در اختيار استان قرار نمي دهند.
در ادامه اين جلسه مديران ادارات، سازمان ها و دستگاه هاي مختلف از جمله دانشگاه علوم پزشکي، دانشگاه رازي، راه و شهرسازي، جهاد کشاورزي، فرهنگ و ارشاد اسلامي، ورزش و جوانان، صنعت، معدن و تجارت، نيروهاي نظامي و انتظامي، آب و فاضلاب روستايي و ... به بيان مشکلات و طرح خواسته هاي خويش پرداختند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]