تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):مؤمن، خاموشى اختيار مى‏كند تا سالم بماند و سخن مى‏گويد تا سودى ببرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827200113




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مديريت استان براي ايجاد تحول نيازمند اختيارات بيشتر است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۰ مرداد ۱۳۹۳ (۱۱:۳۱ق.ظ)
معاون استاندار کرمانشاه: مديريت استان براي ايجاد تحول نيازمند اختيارات بيشتر است معاون برنامه ريزي استانداري کرمانشاه گفت: مديريت استان در زمينه مسايل کلان داراي نقش کليدي و محوري نيست و براي ايجاد تحول نيازمند اختيارات بيشتر است.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ علي اصغر ميرزايي در جمع مديران استان اظهار داشت: هم اکنون بخش عظيمي از مبادلات تجاري و مالي کشور در تهران اتفاق مي افتد و استان هايي مانند کرمانشاه سهمي در اين مسايل کلان ندارند.
وي خاطرنشان کرد: برنامه هايي که قرار است در حوزه توسعه اتفاق بيافتند همگي با محوريت مرکز انجام مي شوند و استان هاي مرزي بايد همچنان با مشکلات اقتصادي و معيشتي دست به گريبان باشند. اين بخشي نگري، تمرکزگرايي و اقتصادي بودن نگاه ها به ضرر مردم تمام شده است.
معاون استاندار با اشاره به اينکه مديريت استان در زمينه مسايل کلان داراي نقش کليدي و محوري نيست در ادامه افزود: سياستگذاري پروژه هاي استان در مرکز انجام مي شود و کارشناسان ما نقشي در تهيه و تدوين آن ها ندارند.
اين مدير باسابقه دليل اين وضعيت را تسلط نگاه تمرکزگرا در کشور دانست و اظهار داشت: اين نگاه آسيب زيادي به کرمانشاه زده و خواهان تغيير آن هستيم. اگر قرار است مديريت استان در مقابل مردم مسئوليتي داشته باشد بايد داراي اختيار نيز باشد.
ميرزايي ادامه داد: استان در زمينه تامين منابع مالي پروژه هاي کلان با مشکل روبرو است و بايد ماهها رايزني و پيگيري کرد تا بتوان براي آن ها بودجه اي دريافت کرد.

دولت يازدهم به دنبال تمرکز زدايي است
وي در ادامه افزود: خوشبختانه دولت يازدهم نشان داده به دنبال تغيير در بخشي نگري، تمرکزگرايي است و مديريت استان نيز با استقبال از اين رويکرد تازه به دنبال تدوين برنامه هايي براي برون رفت از اين وضعيت است.
معاون استاندار در بخش ديگري از سخنانش اظهار داشت: متأسفانه مديران تنها به دنبال گرفتن پول و اعتبار براي پروژه ها و طرح ها هستند که اين رويه مطلوب نيست؛ زيرا ما به دنبال اهداف کلان تري هستيم. ما به دنبال نخبگان و مديراني هستيم که بتوانند مشکلات کلان کشور را حل کنند.
وي با اشاره به اينکه منابع مالي به تنهايي نمي تواند زمينه ساز توسعه باشد اظهار داشت: در دولت قبلي، استان منابع مالي خوبي در اختيار داشت اما هيچ اتفاق خاصي نيفتاد و ميزان بيکاري در همين وضعيت فعلي قرار داشت. در حالي که اکنون با محدوديت منابع مالي روبرو هستيم.

هزينه هايي که به واسطه مرزي بودن به ما تحميل مي شود
ميرزايي با اشاره به اينکه استان کرمانشاه به واسطه مرزي بودن هزينه هاي بسيار زيادي را متحمل مي شود اظهار داشت: هر ساله بيماري هاي دامي و نباتي از کشورهاي همسايه وارد کشور مي شود و مديريت استان مجبور است بخش قابل توجهي از منابع مالي خويش را صرف جلوگيري از گسترش آن ها به ديگر مناطق کشور کند. متاسفانه بخش کشاورزي و دامپروري ما هر ساله از اين بابت خسارت زيادي را متحمل مي شود.
وي خاطرنشان کرد: ما اين هزينه ها متقبل مي شويم تا دام ها و محصولات کشاورزي ديگر شهرها در امان باشند، درحاليکه بابت اين کار هيچ بودجه خاصي در اختيار استان قرار نمي دهند.
در ادامه اين جلسه مديران ادارات، سازمان ها و دستگاه هاي مختلف از جمله دانشگاه علوم پزشکي، دانشگاه رازي، راه و شهرسازي، جهاد کشاورزي، فرهنگ و ارشاد اسلامي، ورزش و جوانان، صنعت، معدن و تجارت، نيروهاي نظامي و انتظامي، آب و فاضلاب روستايي و ... به بيان مشکلات و طرح خواسته هاي خويش پرداختند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن