محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844256769
گرمازدگی شایع ترین بیماری روزهای داغ تابستان
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: گرمازدگی شایع ترین بیماری روزهای داغ تابستان همدان-ایرنا-گرمازدگی از شایع ترین بیماری های روزهای داغ تابستان است که اگر به علایم آن توجه نشود می تواند با به خطر انداختن سلامتی موجب اختلال در عملکرد بدن فرد شود.
گرمازدگی از جمله بیماری های نام آشنا برای افراد در فصل گرم تابستان است که بیشتر افراد بعد از قرار گرفتن در معرض نور افتاب و گرمای هوا آن را تجربه کرده اند.
اولین راهی که بیشتر افراد هنگام برخورد با این بیماری به یکدیگر پیشنهاد می کنند استفاده از درمان های خانگی است که به گفته کارشناسان در گرمازدگی های خفیف می تواند بهترین راه درمان باشد.
این درحالیست که به گفته پزشکان گرمازدگی شدید پاسخی به درمان های خانگی نمی دهد و مراجعه به پزشک برای پیشگیری از آسیب های جدی به سایر ارگان های بدن ضروری است.
کارشناس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان همدان در این رابطه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: در گرمازدگی ، دمای بدن از حد طبیعی بالاتر می رود و عروق سطحی پوست منبسط می شوند، تعریق بدن افزایش یافته و این بیماری باعث اختلال در تنظیم و کنترل دمای بدن می شود.
ˈعباس اولیا سمیعˈ با بیان اینکه 60 درصد وزن بدن را آب تشکیل می دهد عنوان کرد: با نوشیدن حداقل چهار لیوان آب در روز نیاز بدن برطرف می شود ، حال اگر بنا به دلایلی بدن مقداری از آب خود را از دست بدهد صدمات مهمی به آن وارد می شود .
وی ادامه داد: با از دست دادن یک درصد از آب بدن تنها احساس تشنگی به انسان دست می دهد، اگر دو درصد از آب بدن از بین برود علاوه بر تشنگی ، آشفتگی و کم اشتهایی نیز به وجود می آید و با از دست دادن سه درصد از آب بدن فرد دچار ضعف و بی حالی و افزایش غلظت خون می شود.
اولیا سمیع افزود: حال اگر این عدد به چهار درصد برسد تهوع و ضعف عضلانی بروز می کند، با از دست دادن پنج درصد آب بدن عدم تمرکز فکر و با از دست دادن شش درصد آب بدون اختلال در کنترل درجه حرارت بدن پیش می آید و کاهش بیش از هفت درصد از آب بدن موجب تنگی نفس و گرفتگی عضلات و افت گردش خون و نارسایی کلیوی می شود .
کارشناس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان همدان عنوان کرد:در صورت گرمازدگی باید دمای بدن فرد را کاهش داد تا دچار تشنج نشود و بر کلیه ها ، قلب و عضلات او اثر بدی بر جای نماند.
اولیا سمیع ادامه داد: در این نوع از گرمازدگی بدن به شدت عرق می کند ، درجه حرارت آن از مرز 39 درجه گذشته و ضعف ، سرگیجه ، حالت تهوع ، استفراغ ، غش خفیف و سردرد و کاهش فشار خون از علایم این نوع از گرمازدگی می باشد .
وی اضافه کرد:راه درمان در این نوع گرمازدگی نوشیدن محلول آب نمک به نسبت 9 گرم نمک در یک لیتر آب و یا نوشیدن سرم فیزیولوژیک است تا از شدت گرمازدگی کم شود و استفاده از پارچه مرطوب و بادبزن تاثیر بسزایی در از بین بردن علایم دارد.
وی با بیان اینکه بیشتر افراد در این حالت دچار خونریزی از بینی می شوند گفت: در حالت خونریزی از بینی فرد باید با دو انگشت بینی خود را به مدت چند دقیقه محکم بگیرد تا خونریزی قطع شود.
وی ادامه داد:گرفتگی عضلانی ناشی از گرما نیز از دیگر عوارضی است که بیشتر افراد هنگام فعالیت شدید در معرض گرما به آن دچار می شوند که در این حالت مقدار زیادی نمک از بدن دفع می شود و اگر این نقیصه جبران نشود ، فرد به دلیل درد و گرفتگی شدید عضلات ران، بازوها و شکم قادر به ادامه کار نخواهد بود.
وی عنوان کرد:برای درمان این آسیب باید یک قاشق چایخوری نمک را در یک لیوان آب خنک حل کرد و نصف لیوان از این محلول را در هر 15 دقیقه به بیمار خوراند تا درد عضلانی به سرعت بهبود باید و این عضلات دردناک را نباید ماساژ داد زیرا این کار درد را بیشتر می کند .
وی با بیان اینکه خستگی گرمایی از دیگر عوارض قرار گرفتن در معرض گرما می باشد افزود: این حالت از حمله گرمایی شایع تر بوده و در فرد سالمی رخ می دهد که در محیطی بسیار گرم فعالیت بدنی شدید انجام می دهد، به خصوص اگر فرد به آب و هوای گرم عادت نکرده باشد که در این حالت خون در عروق زیر پوست جمع شده و در نتیجه به دیگر قسمت های بدن به خصوص مغز ، قلب و ریه خون کافی نمی رسد بنابراین فرد دچار علایمی شبیه به شوک می شود .
اولیا سمیع ادامه داد:سردرد،سرگیجه ، تهوع و ضعف،غش کردن ، عرق شدید ، بی اشتهایی ،کاهش هوشیاری ،پایین افتادن درجه حرارت بدن، گشاد شدن مردمک های چشم ، نبض تند و ضعیف ،تنفس سریع و سطحی،رنگ پریدگی پوست ، درد عضلانی و اشکال در راه رفتن از مهمترین علایم خستگی گرمایی است.
وی بیان کرد:در این حالت باید فرد را به یک اتاق خنک برده و با دستمال سرد و مرطوب بدن او را خنک کرد در این حالت باید پاهای بیمار رو به را بالا و سر او رو به پایین باشد تا جریان خون کافی به مغزش برسد و نصف لیوان محلول آب و نمک ( یک قاشق چایخوری در هر لیوان ) هر 15 دقیقه به بیمار خورانده شود.
وی ادامه داد:حمله گرمایی یکی دیگر از حالت های گرمازدگی است و زمانی رخ می دهد که سیستم های تنظیم کننده گرما در بدن مثل عرق کردن ، نتوانند بدن را به حد کافی خنک کنند که در این حالت دمای بدن بالا می رود ولی تعریق صورت نمی گیرد ، در نتیجه گرمای زیادی در بدن ذخیره می شود که موجب آسیب به سلول های مغز شده که سر انجام آن مرگ یا ناتوانی دائمی را به دنبال دارد.
اولیا سمیع با بیان اینکه تماس با اورژانس مهمترین کار در هنگام برخورد با این نوع گرمازدگی است افزود:در حمله گرمایی ، پوست بر افروخته ، خشک و به شدت داغ است و دمای بدن فرد تا بیش از 39 درجه هم می رسد ولی در خستگی گرمایی ، پوست مرطوب ، چسبنده ، خنک و رنگ پریده است و دمای بدن فرد پایین تر از حد طبیعی است .
این کارشناس فوریت های پزشکی با بیان اینکه گرمازدگی به سادگی قابل پیشگیری است اضافه کرد:پوشیدن لباس های گشاد با رنگ روشن که نور آفتاب را جذب نکند، استفاده از کلاه های لبه دار،اجتناب از تغییرات ناگهانی هوا مثل ورود سریع از ساختمان خنک به خیابان داغ و نوشیدن آب خنک در هوای داغ به حد کافی حتی اگر تشنه نباشید مهمترین راه پیشگیری از این بیماری است.
اولیا سمیع افزود:افرادی که عادت به گرما ندارند، کودکان،افرادی که دارای بدن کم آب هستند،افراد چاق و استفاده کنندگان از داروهای ادرار آور بیشتر از سایر افراد در معرض گرفتار شدن در این بیماری دوره ای هستند.
وی با اشاره به انواع عرقیات به عنوان معجزه گرها در مقابله با گرمازدگی ادامه داد:شربت آبلیمو، خاکشیر،تخم شربتی،عرق بیدمشک ،گلاب از جمله عرقیات بسیار موثر در پیشگیری و درمان گرمازدگی هستند.
وی افزود:غیر از این پنج نوشیدنی، در فصل تابستان از بقیه میوه ها هم برای تامین آب بدن می توان کمک گرفت طالبی، خربزه و هندوانه جلوی گرمازدگی و عطش را می گیرند و آلبالو، هلو و آناناس نیز از میوه هایی هستند که هم به شکل طبیعی و هم به شکل عصاره و رقیق شده می توانند در روزهای گرم تابستان مفید باشند.
7530/576
08/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]
صفحات پیشنهادی
آلودگی آب و مواد غذایی شایعترین علل بیماری وبای التور است
آلودگی آب و مواد غذایی شایعترین علل بیماری وبای التور است قروه-ایرنا-رئیس مرکز شبکه بهداشت قروه گفت آلودگی آب و مواد غذایی از شایعترین علل بروز اپیدمی بیماری های روده ای و بیماری وبای التور است آرام خالدیان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود بیماری وبای التور اسهامتخصص قلب و عروق تشریح کرد بیماری عروق کرونر شایعترین علت مرگ و میر در کشور
متخصص قلب و عروق تشریح کردبیماری عروق کرونر شایعترین علت مرگ و میر در کشوریک متخصص قلب و عروق با اعلام بیماری عروق کرونر به عنوان شایع ترین علت مرگ و میر در کشور سبک زندگی رژیم غذایی نامناسب و استعمال دخانیات را از عوامل مهم در ابتلا به این بیماری برشمرد محمدرضا محمدحسنی متخآیا شایعترین بیماری جنسی مسری را می شناسید؟
آیا شایعترین بیماری جنسی مسری را می شناسید احتمالا بسیاری از شما تاکنون نام کلامیدیا را نشنیدهاید کلامیدیا یک عفونت باکتریایی است که به سادگی از طریق روابط زناشویی منتقل میشود آفتاب این بیماری هم زنان و هم مردان را در تمام گروهای سنی مبتلا میکند البته شیوع آن در جوانانمعاون بهداشتی شبکه بهداشت دیر مطرح کرد بیماریهای گوارشی شایعترین بیماری در فصل تابستان و گرما
معاون بهداشتی شبکه بهداشت دیر مطرح کردبیماریهای گوارشی شایعترین بیماری در فصل تابستان و گرمامعاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت در فصل تابستان به دلیل افزایش دمای محیط و استفاده از مایعات بیشتر به خصوص مایعات خنک استفاده از یخ مصرف میوه و سبزیجات و بیماریهعلائم اضطراب چیست؟/شایعترین علت افت تحصیلی
علائم اضطراب چیست شایعترین علت افت تحصیلییک روانپزشک با بیان علائم اضطراب کاهش قدرت یادگیری و حافظه به ویژه در نسل جوان و شایعترین علت افت تحصیلی در آنها را نتیجه اضطراب دانست افشین طیبی در گفتو گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس با اشاره به انواع اضطراب اظهار داشت اضطرابوضعیت شیوع سرطان پروستات در ایران/ شایعترین سرطان مردان
اجتماعی بهداشت و سلامت وضعیت شیوع سرطان پروستات در ایران شایعترین سرطان مردان رئیس مرکز تحقیقات سرطانهای دستگاه ادراری و تناسلی از سرطان پروستات به عنوان از سرطان پروستات به عنوان شایعترین سرطان مردان نام برد و تاکید کرد این بیماری با تشخیص زودرس قابل درمان است دکتر محمدرضامتخصص کلیه و مجاری ادرار تشریح کرد: سرطان کلیه، کشنده ترین بیماری دستگاه ادراری/ مردان در معرض خطر بیشتری قرار
متخصص کلیه و مجاری ادرار تشریح کرد سرطان کلیه کشنده ترین بیماری دستگاه ادراری مردان در معرض خطر بیشتری قرار دارندیک متخصص کلیه و مجاری ادرار سرطان کلیه را یکی از کشنده ترین بیماریهای دستگاه ادراری دانست که به دلیل رشد نابجای سلولهای کلیه ایجاد میشود محمدرضا نوروزی متخصص کلیشایعترین دلایل بوی بد دهان
دوشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۳ بوی بد دهان یکی از مشکلات شایع در بسیاری از مردم است که به گفته متخصصان پوسیدگی دندانها و بیماریهای لثه اصلیترین دلیل آن است به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا پزشکان معتقدند علل ریشهای بوی بد دهان میتواند از عدم رعایت بهداششایعترین بیماری در فصل گرم سال کدام است؟
چهارشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۱ مسئول مبارزه با بیماریهای شبکهی بهداشت و درمان شهرستان رودان گفت برخی بیماریها در فصول خاصی شایع میشوند در فصل تابستان نیز بعلت افزایش دمای محیط افزایش تمایل مردم به استفاده از مایعات به خصوص مایعات خنک استفاده از یخ مصرف میوه و سبزیجات شباید به سمت نظام پیشگیری از بیماریها حرکت کنیم/ شایعترین عفونتها در کشور ویروسی هستند
باید به سمت نظام پیشگیری از بیماریها حرکت کنیم شایعترین عفونتها در کشور ویروسی هستند مهمترین اصل در نظام سلامت پیشگیری است و باید با سرمایهگذاری به این سمت حرکت کنیم تا نتایج بهتری نسبت به درمان حاصل شود بابک عبدینیا عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفتگو با خبرنگکبد چرب شایع ترین بیماری کبدی در جهان
کبد چرب شایع ترین بیماری کبدی در جهان کد خبر ۴۱۶۲۵۸ تاریخ انتشار ۲۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۶ ۳۳ - 14 July 2014 یک فوق تخصص گوارش و کبد بیماری کبد چرب را شایعترین بیماری کبدی در جهان و ایران توصیف کرد به گزارش فارس ناصر ابراهیمی دریانی با معرفی بیماری کبد چرب به عنوان شایعترین بیماری کبدمرض استخری؛ با خطرناک ترین بیماری تابستانی آشنا شوید
چند نکته برای لذت بردن از شنا مرض استخری با خطرناک ترین بیماری تابستانی آشنا شوید بد نیست ۵ سؤال زیر را از مسؤولان و مربیان استخر بپرسید ۱- کارکنان استخر چه آموزشهایی را برای ارایه خدمات مناسب در استخر گذراندهاند ۲-آیا حداقل دو روز در میان میزان کلر و اسیدیته آب استخر کنترلوضعیت شایع ترین سرطان مردان در ایران
وضعیت شایع ترین سرطان مردان در ایران رئیس مرکز تحقیقات سرطانهای دستگاه ادراری و تناسلی از سرطان پروستات به عنوان شایعترین سرطان مردان نام برد و تاکید کرد این بیماری با تشخیص زودرس قابل درمان است دکتر محمدرضا نوروزی اظهار داشت سرطان پروستات بیشتر مردان بالای 50 سال را درگیر مهشدار درباره خطر بروز یک بیماری تابستانی
هشدار درباره خطر بروز یک بیماری تابستانی وقتی هوا گرم میشود خطر بروز بیماریهای میکروبی اسهالی قابل انتقال از طریق آب و مواد غذایی آلوده افزایش مییابد بر همین اساس وزارت بهداشت هر ساله نسبت به خطر شیوع بیماریهای میکروبی چون وبا طی ماههای تیر تا شهریور هشدار میدهد و بر ضرورتفوقتخصص بیماریهای ریه مطرح کرد نارسایی تنفسی شایعترین عارضه استعمال قلیان
فوقتخصص بیماریهای ریه مطرح کردنارسایی تنفسی شایعترین عارضه استعمال قلیانفوقتخصص بیماریهای ریه نارساییهای تنفسی را شایعترین عارضه استعمال قلیان در بلندمدت عنوان کرد علی معینی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه اظهار داشت التهاب راههای هوایی ریه مهمترین عارضه تنشایع ترین عادت های بد در خانم ها و آقایان
شایع ترین عادت های بد در خانم ها و آقایان مردها معمولاً نسبت به غذا خوردن همیشه احساس مثبتی دارند ولی خانمها وقتی که ناراحت و غمگین هستند به سراغ غذا خوردن میروند آنها بیشتر از آقایان هوس خوردن غذاهای پر کالری و شیرین میکنند • بدتـریـن عـادات آقـایـان • عدم مراجعه به پزشک80درصد بیماریهای غیرواگیر قابل پیشگیری هستند/طرح کوهورت باصرفهترین سرمایهگذاری سلامت
جمعه ۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۲ 80 درصد علل مرگ و میر بیماریهای مزمن و غیرواگیر هستند که از سن 40 سالگی به بعد ایجاد میشوند و در ده سال اول علامتی ندارند به گزارش سرویس سلامت ایسنا دکتر رضا ملک زاده در بازدید از صومعه سرا مرکز کوهورت گیلان با اشاره به اینکه در سالهای اخیر تغییرات-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها