تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834835450
کاهش سن شروع سرطان در ایران
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
کاهش سن شروع سرطان در ایران رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر از اصلاح تعرفه قبور بهشت زهرا (س)، بررسی بازنشستگی پیش از موعد کارگران کارخانه روغن نباتی قو و کاهش سن شروع سرطان در ایران به ۱۰ سال زودتر از میانگین دنیا خبر داد. رحمت الله حافظی درباره موضوعات گوناگون حوزه سلامت، محیط زیست و خدمات شهری سخن گفت که مشروح آن را در ادامه میخوانید.
- پس از صدور حکم ممنوعیت فروش پارک پردیسان توسط دیوان عدالت اداری در دولت گذشته، مقرر شد که نگهداری این پارک با حفظ مالکیت سازمان حفاظت محیط زیست به شهرداری تهران واگذار شود که این اتفاق در پایان سال گذشته رخ داد. از آخرین وضعیت پارک پردیسان چه خبری دارید؟
از قدیم تعاملی بین سازمان حفاظت محیط زیست و شورای شهر وجود داشته مبنی بر این که نگهداری پارک پردیسان به شهرداری واگذار شود. اما در یک مقطعی به واسطه اینکه شهرداری ادعای مالکیت بر ساختمان های مجموعه را داشت، این موضوع متوقف مانده بود. البته باید اذعان داشت که این خواسته شهرداری چندان معقول نبود، زیرا این ساختمان ها در اختیار بخش اداری سازمان حفاظت محیط زیست است. اما در حال حاضر این ظرفیت از طرف شهرداری وجود دارد که بهره برداری از مجموعه به شهرداری سپرده و فضای موجود بهینه سازی شود و طرح احداث پارک پردیسان که از پیش از انقلاب به تصویب رسیده، در صورت تصویب شورای شهر اجرا می شود. این مسئله با اقبال سازمان حفاظت محیط زیست نیز روبرو شده است.
به رغم تصویب جداول تعرفه های قبور بهشت زهرا (س)، بعضا شاهد فروش قبور با قیمت های چند صد میلیونی هستیم. شورا چگونه بر روند فروش قبور نظارت می کند؟
تعرفه های بهشت زهرا (س) بسیار متعدد است و مصوبات متعددی در سنوات گذشته وجود داشته که باعث شده که شما بتوانید یک قبر را به قیمت 100 تومان بخرید و در عین حال قبری با قیمت حدود 30 میلیون تومان در بعضی قطعات، به طور رسمی با فیش پرینت شده بهشت زهرا (س) فروخته می شود. این نابسامانی به هیچ وجه قابل قبول نیست و بازنگری جداول تعرفه ها در دستور کار شورای شهر قرار دارد و قصد داریم با تصویب یک مصوبه شفاف و جامع برای قیمت قبور، همه مصوبات قدیم را ابطال کنیم و به سردرگمی مسئولان و مردم پایان دهیم.
به رغم اینکه شورای شهر، شهرداری را موظف به جانمایی گورستان هایی در چهار ضلع شهر کرده بود، اما با توجه به گزارش اخیر معاون خدمات شهری به شورا، به نظر می رسد گزینه های شمال، شرق و غرب منتفی باشد و جانشین بهشت زهرا (س) هم در جنوب و منطقه باقرآباد باشد. این موضوع صحت دارد؟
در حال حاضر ما اسم هیچ مکانی را نمی بریم تا گمانه زنی های رسانه ای، بازار ملک و مسکن را ملتهب نکند و به ایجاد حباب قیمت و گرانی منطقه مورد نظر نینجامد. اما شورای شهر تکلیف کرده که شهرداری درباره جانمایی گورستان جدید و پیش بینی مکان مورد نظر مطالعه کرده و ظرف سه ماه نتیجه را به شورای شهر اعلام کند. اما به نظر می رسد با توجه به گرانی ملک و محدودیت فضا، یافتن مکانی برای احداث گورستان در شمال شهر امکان پذیر نباشد و مناطق شرق و غرب نیز با محدودیت هایی به لحاظ زیست محیطی و سایر مسائل روبرو هستند.
طرح شهرداری برای دفن مجدد اموات در گورستان های متروکه و تاریخی شهر را چگونه ارزیابی می کنید؟
احیای گورستان های متروکه به منزله فعال کردن مجدد آنها و دفن اموات نیست؛ زیرا در گورستان های قدیمی بعضا مشاهیر دفن شده اند و بسیاری از آنها جنبه تاریخی دارند. بلکه احیا به معنی خارج کردن گورستان از وضعیت متروکه و ساماندهی وضعیت ظاهری آن است. البته ممکن است به صورت موردی مجوز دفن برای برخی افراد صادر شود، اما شورا مخالف آن است که این گورستان ها تبدیل به جایگزین بهشت زهرا (س) و محل دفن و تردد گسترده خانواده ها شوند.
انتقال کارخانه روغن نباتی قو به کجا رسید؟
در حال حاضر منتظریم تا سازمان تامین اجتماعی درباره بازنشستگی پیش از موعد به عنوان مشاغل سخت و زیان آور برای کارکنان این کارخانه تعیین تکلیف کند.
برخی مسئولان شهرداری اعلام کرده اند که شهرداری آمادگی جذب کارکنان این کارخانه را دارد. در این صورت آیا باز هم نیازی به بازنشستگی هست؟
طبعا پرسنل باسابقه کارخانه که نزدیک 20 سال سابقه کار دارند، به شرکت های زیرمجموعه شهرداری وارد نخواهند شد و ترجیح می دهند از مزایای بازنشستگی پیش از موعد استفاده کنند. گفته می شد که مالکان کارخانه روغن نباتی قو، در سایر شهرها نیز مجموعه هایی در اختیار دارند که کارکنان این کارخانه می توانند در آنجا مشغول به کار شوند. آیا این راهکار موثر نیست؟
باقی پرسنل با سنوات کمتر به دلیل سکونت خانواده خود در تهران کمتر تمایل دارند برای مشغول شدن در سایر مجموعه های متعلق به کارخانه به سایر استان ها منتقل شوند. اما در صورت تمایل، قابلیت جذب در شرکت های پیمانکاری شهرداری دارند.
شما اخیرا اعلام کرده بودید که ایران بالاترین آمار ابتلا به سرطان را در دنیا دارد. عامل این موضوع چیست و چه باید کرد؟
طی 20 تا 30 سال گذشته عده ای افراد سودجو در تمامی زمینه ها کارهایی انجام داده اند که تهدیدکننده سلامت مردم بوده است. از حفر 180 تا 200 چاه عمیق در اطراف دریاچه ارومیه گرفته که از آب های زیرزمینی به صورت کنترل نشده بهره برداری کرده اند و یکی از عوامل خشک شدن دریاچه محسوب می شوند تا خودروسازان و تعهدات مکرری که برای ساخت خودروی استاندارد داده اند که عملی نشده و تولید سوخت غیر استاندارد توسط پتروشیمی ها، عوامل مختلفی به واسطه سودجویی افراد و نادیده گرفتن مصالح مردم، موجب شده که ما بالاترین آمار ابتلا به سرطان را در دنیا داشته باشیم؛ به طوری که سن شروع سرطان در کشور ما 10 سال زودتر از میانگین دنیا است.
برای جلوگیری از این روند چه باید کرد؟
دولت باید به عنوان متولی امر، حساسیت خود را در تمام حوزه ها افزایش دهد و با فعالیت های غیرقانونی مقابله جدی کند. ما سال ها قند، شکر و روغن، سه عامل آسیب رسان به سلامت افراد را به صورت کوپنی به مردم تحویل دادیم و اکنون شاهد افزایش تعداد بیماران قندی هستیم. در حال حاضر حدود 50 درصد دانش آموزان دختر ما دچار کمبود ویتامین دی هستند. اگر با این مسئله مقابله نشود، این دختران پس از ازدواج و زایمان دچار پوکی استخوان می شوند. بنابراین دستگاه ها باید نسبت به سلامت مرم حساس شوند و اوضاع را به درستی مدیریت کنند تا مردم بیشتر از این خسارت نبینند.
پس از ناکامی تک تیراندازها در شکار موش های تهرانی، این بار سم ایتالیایی به جنگ این جوندگان موذی آمده است. فکر می کنید این راهکار توفیقی بیش از روش های قبلی داشته باشد؟
حسب گزارش مسئولان شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، اثربخشی سم ایتالیایی بسیار خوب بوده است. اما ملاک ما برای ارزیابی این گزارش ها نیست، بلکه نظر مردم برای ما مهم است. به همین دلیل یکی دو ماه دیگر صبر می کنیم تا این سموم اثر خود را نشان دهند و بعد به سراغ شهروندان می رویم و از آنان می پرسیم که آیا به نظر آنها میزان مشاهده موش در خیابان ها و معابر، کاهش محسوسی داشته است یا خیر. با این حال به نظر می رسد در مجموع روند رو به بهبودی در کنترل جمعیت موش ها در تهران داریم. (فارس) رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر از اصلاح تعرفه قبور بهشت زهرا (س)، بررسی بازنشستگی پیش از موعد کارگران کارخانه روغن نباتی قو و کاهش سن شروع سرطان در ایران به ۱۰ سال زودتر از میانگین دنیا خبر داد.
رحمت الله حافظی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی فارس درباره موضوعات گوناگون حوزه سلامت، محیط زیست و خدمات شهری سخن گفت که مشروح آن را در ادامه می خوانید: - پس از صدور حکم ممنوعیت فروش پارک پردیسان توسط دیوان عدالت اداری در دولت گذشته، مقرر شد که نگهداری این پارک با حفظ مالکیت سازمان حفاظت محیط زیست به شهرداری تهران واگذار شود که این اتفاق در پایان سال گذشته رخ داد. از آخرین وضعیت پارک پردیسان چه خبری دارید؟ - از قدیم تعاملی بین سازمان حفاظت محیط زیست و شورای شهر وجود داشته مبنی بر این که نگهداری پارک پردیسان به شهرداری واگذار شود. اما در یک مقطعی به واسطه اینکه شهرداری ادعای مالکیت بر ساختمان های مجموعه را داشت، این موضوع متوقف مانده بود. البته باید اذعان داشت که این خواسته شهرداری چندان معقول نبود، زیرا این ساختمان ها در اختیار بخش اداری سازمان حفاظت محیط زیست است. اما در حال حاضر این ظرفیت از طرف شهرداری وجود دارد که بهره برداری از مجموعه به شهرداری سپرده و فضای موجود بهینه سازی شود و طرح احداث پارک پردیسان که از پیش از انقلاب به تصویب رسیده، در صورت تصویب شورای شهر اجرا می شود. این مسئله با اقبال سازمان حفاظت محیط زیست نیز روبرو شده است. - به رغم تصویب جداول تعرفه های قبور بهشت زهرا (س)، بعضا شاهد فروش قبور با قیمت های چند صد میلیونی هستیم. شورا چگونه بر روند فروش قبور نظارت می کند؟ - تعرفه های بهشت زهرا (س) بسیار متعدد است و مصوبات متعددی در سنوات گذشته وجود داشته که باعث شده که شما بتوانید یک قبر را به قیمت 100 تومان بخرید و در عین حال قبری با قیمت حدود 30 میلیون تومان در بعضی قطعات، به طور رسمی با فیش پرینت شده بهشت زهرا (س) فروخته می شود. این نابسامانی به هیچ وجه قابل قبول نیست و بازنگری جداول تعرفه ها در دستور کار شورای شهر قرار دارد و قصد داریم با تصویب یک مصوبه شفاف و جامع برای قیمت قبور، همه مصوبات قدیم را ابطال کنیم و به سردرگمی مسئولان و مردم پایان دهیم. - به رغم اینکه شورای شهر، شهرداری را موظف به جانمایی گورستان هایی در چهار ضلع شهر کرده بود، اما با توجه به گزارش اخیر معاون خدمات شهری به شورا، به نظر می رسد گزینه های شمال، شرق و غرب منتفی باشد و جانشین بهشت زهرا (س) هم در جنوب و منطقه باقرآباد باشد. این موضوع صحت دارد؟ - در حال حاضر ما اسم هیچ مکانی را نمی بریم تا گمانه زنی های رسانه ای، بازار ملک و مسکن را ملتهب نکند و به ایجاد حباب قیمت و گرانی منطقه مورد نظر نینجامد. اما شورای شهر تکلیف کرده که شهرداری درباره جانمایی گورستان جدید و پیش بینی مکان مورد نظر مطالعه کرده و ظرف سه ماه نتیجه را به شورای شهر اعلام کند. اما به نظر می رسد با توجه به گرانی ملک و محدودیت فضا، یافتن مکانی برای احداث گورستان در شمال شهر امکان پذیر نباشد و مناطق شرق و غرب نیز با محدودیت هایی به لحاظ زیست محیطی و سایر مسائل روبرو هستند. - طرح شهرداری برای دفن مجدد اموات در گورستان های متروکه و تاریخی شهر را چگونه ارزیابی می کنید؟ - احیای گورستان های متروکه به منزله فعال کردن مجدد آنها و دفن اموات نیست؛ زیرا در گورستان های قدیمی بعضا مشاهیر دفن شده اند و بسیاری از آنها جنبه تاریخی دارند. بلکه احیا به معنی خارج کردن گورستان از وضعیت متروکه و ساماندهی وضعیت ظاهری آن است. البته ممکن است به صورت موردی مجوز دفن برای برخی افراد صادر شود، اما شورا مخالف آن است که این گورستان ها تبدیل به جایگزین بهشت زهرا (س) و محل دفن و تردد گسترده خانواده ها شوند. - انتقال کارخانه روغن نباتی قو به کجا رسید؟ - در حال حاضر منتظریم تا سازمان تامین اجتماعی درباره بازنشستگی پیش از موعد به عنوان مشاغل سخت و زیان آور برای کارکنان این کارخانه تعیین تکلیف کند. - برخی مسئولان شهرداری اعلام کرده اند که شهرداری آمادگی جذب کارکنان این کارخانه را دارد. در این صورت آیا باز هم نیازی به بازنشستگی هست؟ - طبعا پرسنل باسابقه کارخانه که نزدیک 20 سال سابقه کار دارند، به شرکت های زیرمجموعه شهرداری وارد نخواهند شد و ترجیح می دهند از مزایای بازنشستگی پیش از موعد استفاده کنند. - گفته می شد که مالکان کارخانه روغن نباتی قو، در سایر شهرها نیز مجموعه هایی در اختیار دارند که کارکنان این کارخانه می توانند در آنجا مشغول به کار شوند. آیا این راهکار موثر نیست؟ - باقی پرسنل با سنوات کمتر به دلیل سکونت خانواده خود در تهران کمتر تمایل دارند برای مشغول شدن در سایر مجموعه های متعلق به کارخانه به سایر استان ها منتقل شوند. اما در صورت تمایل، قابلیت جذب در شرکت های پیمانکاری شهرداری دارند. - شما اخیرا اعلام کرده بودید که ایران بالاترین آمار ابتلا به سرطان را در دنیا دارد. عامل این موضوع چیست و چه باید کرد؟ - طی 20 تا 30 سال گذشته عده ای افراد سودجو در تمامی زمینه ها کارهایی انجام داده اند که تهدیدکننده سلامت مردم بوده است. از حفر 180 تا 200 چاه عمیق در اطراف دریاچه ارومیه گرفته که از آب های زیرزمینی به صورت کنترل نشده بهره برداری کرده اند و یکی از عوامل خشک شدن دریاچه محسوب می شوند تا خودروسازان و تعهدات مکرری که برای ساخت خودروی استاندارد داده اند که عملی نشده و تولید سوخت غیر استاندارد توسط پتروشیمی ها، عوامل مختلفی به واسطه سودجویی افراد و نادیده گرفتن مصالح مردم، موجب شده که ما بالاترین آمار ابتلا به سرطان را در دنیا داشته باشیم؛ به طوری که سن شروع سرطان در کشور ما 10 سال زودتر از میانگین دنیا است. - برای جلوگیری از این روند چه باید کرد؟ - دولت باید به عنوان متولی امر، حساسیت خود را در تمام حوزه ها افزایش دهد و با فعالیت های غیرقانونی مقابله جدی کند. ما سال ها قند، شکر و روغن، سه عامل آسیب رسان به سلامت افراد را به صورت کوپنی به مردم تحویل دادیم و اکنون شاهد افزایش تعداد بیماران قندی هستیم. در حال حاضر حدود 50 درصد دانش آموزان دختر ما دچار کمبود ویتامین دی هستند. اگر با این مسئله مقابله نشود، این دختران پس از ازدواج و زایمان دچار پوکی استخوان می شوند. بنابراین دستگاه ها باید نسبت به سلامت مرم حساس شوند و اوضاع را به درستی مدیریت کنند تا مردم بیشتر از این خسارت نبینند. - پس از ناکامی تک تیراندازها در شکار موش های تهرانی، این بار سم ایتالیایی به جنگ این جوندگان موذی آمده است. فکر می کنید این راهکار توفیقی بیش از روش های قبلی داشته باشد؟ - حسب گزارش مسئولان شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، اثربخشی سم ایتالیایی بسیار خوب بوده است. اما ملاک ما برای ارزیابی این گزارش ها نیست، بلکه نظر مردم برای ما مهم است. به همین دلیل یکی دو ماه دیگر صبر می کنیم تا این سموم اثر خود را نشان دهند و بعد به سراغ شهروندان می رویم و از آنان می پرسیم که آیا به نظر آنها میزان مشاهده موش در خیابان ها و معابر، کاهش محسوسی داشته است یا خیر. با این حال به نظر می رسد در مجموع روند رو به بهبودی در کنترل جمعیت موش ها در تهران داریم. - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930504001326#sthash.QvFQyBgB.dpuf
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر از اصلاح تعرفه قبور بهشت زهرا (س)، بررسی بازنشستگی پیش از موعد کارگران کارخانه روغن نباتی قو و کاهش سن شروع سرطان در ایران به ۱۰ سال زودتر از میانگین دنیا خبر داد.
رحمت الله حافظی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی فارس درباره موضوعات گوناگون حوزه سلامت، محیط زیست و خدمات شهری سخن گفت که مشروح آن را در ادامه می خوانید: - پس از صدور حکم ممنوعیت فروش پارک پردیسان توسط دیوان عدالت اداری در دولت گذشته، مقرر شد که نگهداری این پارک با حفظ مالکیت سازمان حفاظت محیط زیست به شهرداری تهران واگذار شود که این اتفاق در پایان سال گذشته رخ داد. از آخرین وضعیت پارک پردیسان چه خبری دارید؟ - از قدیم تعاملی بین سازمان حفاظت محیط زیست و شورای شهر وجود داشته مبنی بر این که نگهداری پارک پردیسان به شهرداری واگذار شود. اما در یک مقطعی به واسطه اینکه شهرداری ادعای مالکیت بر ساختمان های مجموعه را داشت، این موضوع متوقف مانده بود. البته باید اذعان داشت که این خواسته شهرداری چندان معقول نبود، زیرا این ساختمان ها در اختیار بخش اداری سازمان حفاظت محیط زیست است. اما در حال حاضر این ظرفیت از طرف شهرداری وجود دارد که بهره برداری از مجموعه به شهرداری سپرده و فضای موجود بهینه سازی شود و طرح احداث پارک پردیسان که از پیش از انقلاب به تصویب رسیده، در صورت تصویب شورای شهر اجرا می شود. این مسئله با اقبال سازمان حفاظت محیط زیست نیز روبرو شده است. - به رغم تصویب جداول تعرفه های قبور بهشت زهرا (س)، بعضا شاهد فروش قبور با قیمت های چند صد میلیونی هستیم. شورا چگونه بر روند فروش قبور نظارت می کند؟ - تعرفه های بهشت زهرا (س) بسیار متعدد است و مصوبات متعددی در سنوات گذشته وجود داشته که باعث شده که شما بتوانید یک قبر را به قیمت 100 تومان بخرید و در عین حال قبری با قیمت حدود 30 میلیون تومان در بعضی قطعات، به طور رسمی با فیش پرینت شده بهشت زهرا (س) فروخته می شود. این نابسامانی به هیچ وجه قابل قبول نیست و بازنگری جداول تعرفه ها در دستور کار شورای شهر قرار دارد و قصد داریم با تصویب یک مصوبه شفاف و جامع برای قیمت قبور، همه مصوبات قدیم را ابطال کنیم و به سردرگمی مسئولان و مردم پایان دهیم. - به رغم اینکه شورای شهر، شهرداری را موظف به جانمایی گورستان هایی در چهار ضلع شهر کرده بود، اما با توجه به گزارش اخیر معاون خدمات شهری به شورا، به نظر می رسد گزینه های شمال، شرق و غرب منتفی باشد و جانشین بهشت زهرا (س) هم در جنوب و منطقه باقرآباد باشد. این موضوع صحت دارد؟ - در حال حاضر ما اسم هیچ مکانی را نمی بریم تا گمانه زنی های رسانه ای، بازار ملک و مسکن را ملتهب نکند و به ایجاد حباب قیمت و گرانی منطقه مورد نظر نینجامد. اما شورای شهر تکلیف کرده که شهرداری درباره جانمایی گورستان جدید و پیش بینی مکان مورد نظر مطالعه کرده و ظرف سه ماه نتیجه را به شورای شهر اعلام کند. اما به نظر می رسد با توجه به گرانی ملک و محدودیت فضا، یافتن مکانی برای احداث گورستان در شمال شهر امکان پذیر نباشد و مناطق شرق و غرب نیز با محدودیت هایی به لحاظ زیست محیطی و سایر مسائل روبرو هستند. - طرح شهرداری برای دفن مجدد اموات در گورستان های متروکه و تاریخی شهر را چگونه ارزیابی می کنید؟ - احیای گورستان های متروکه به منزله فعال کردن مجدد آنها و دفن اموات نیست؛ زیرا در گورستان های قدیمی بعضا مشاهیر دفن شده اند و بسیاری از آنها جنبه تاریخی دارند. بلکه احیا به معنی خارج کردن گورستان از وضعیت متروکه و ساماندهی وضعیت ظاهری آن است. البته ممکن است به صورت موردی مجوز دفن برای برخی افراد صادر شود، اما شورا مخالف آن است که این گورستان ها تبدیل به جایگزین بهشت زهرا (س) و محل دفن و تردد گسترده خانواده ها شوند. - انتقال کارخانه روغن نباتی قو به کجا رسید؟ - در حال حاضر منتظریم تا سازمان تامین اجتماعی درباره بازنشستگی پیش از موعد به عنوان مشاغل سخت و زیان آور برای کارکنان این کارخانه تعیین تکلیف کند. - برخی مسئولان شهرداری اعلام کرده اند که شهرداری آمادگی جذب کارکنان این کارخانه را دارد. در این صورت آیا باز هم نیازی به بازنشستگی هست؟ - طبعا پرسنل باسابقه کارخانه که نزدیک 20 سال سابقه کار دارند، به شرکت های زیرمجموعه شهرداری وارد نخواهند شد و ترجیح می دهند از مزایای بازنشستگی پیش از موعد استفاده کنند. - گفته می شد که مالکان کارخانه روغن نباتی قو، در سایر شهرها نیز مجموعه هایی در اختیار دارند که کارکنان این کارخانه می توانند در آنجا مشغول به کار شوند. آیا این راهکار موثر نیست؟ - باقی پرسنل با سنوات کمتر به دلیل سکونت خانواده خود در تهران کمتر تمایل دارند برای مشغول شدن در سایر مجموعه های متعلق به کارخانه به سایر استان ها منتقل شوند. اما در صورت تمایل، قابلیت جذب در شرکت های پیمانکاری شهرداری دارند. - شما اخیرا اعلام کرده بودید که ایران بالاترین آمار ابتلا به سرطان را در دنیا دارد. عامل این موضوع چیست و چه باید کرد؟ - طی 20 تا 30 سال گذشته عده ای افراد سودجو در تمامی زمینه ها کارهایی انجام داده اند که تهدیدکننده سلامت مردم بوده است. از حفر 180 تا 200 چاه عمیق در اطراف دریاچه ارومیه گرفته که از آب های زیرزمینی به صورت کنترل نشده بهره برداری کرده اند و یکی از عوامل خشک شدن دریاچه محسوب می شوند تا خودروسازان و تعهدات مکرری که برای ساخت خودروی استاندارد داده اند که عملی نشده و تولید سوخت غیر استاندارد توسط پتروشیمی ها، عوامل مختلفی به واسطه سودجویی افراد و نادیده گرفتن مصالح مردم، موجب شده که ما بالاترین آمار ابتلا به سرطان را در دنیا داشته باشیم؛ به طوری که سن شروع سرطان در کشور ما 10 سال زودتر از میانگین دنیا است. - برای جلوگیری از این روند چه باید کرد؟ - دولت باید به عنوان متولی امر، حساسیت خود را در تمام حوزه ها افزایش دهد و با فعالیت های غیرقانونی مقابله جدی کند. ما سال ها قند، شکر و روغن، سه عامل آسیب رسان به سلامت افراد را به صورت کوپنی به مردم تحویل دادیم و اکنون شاهد افزایش تعداد بیماران قندی هستیم. در حال حاضر حدود 50 درصد دانش آموزان دختر ما دچار کمبود ویتامین دی هستند. اگر با این مسئله مقابله نشود، این دختران پس از ازدواج و زایمان دچار پوکی استخوان می شوند. بنابراین دستگاه ها باید نسبت به سلامت مرم حساس شوند و اوضاع را به درستی مدیریت کنند تا مردم بیشتر از این خسارت نبینند. - پس از ناکامی تک تیراندازها در شکار موش های تهرانی، این بار سم ایتالیایی به جنگ این جوندگان موذی آمده است. فکر می کنید این راهکار توفیقی بیش از روش های قبلی داشته باشد؟ - حسب گزارش مسئولان شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، اثربخشی سم ایتالیایی بسیار خوب بوده است. اما ملاک ما برای ارزیابی این گزارش ها نیست، بلکه نظر مردم برای ما مهم است. به همین دلیل یکی دو ماه دیگر صبر می کنیم تا این سموم اثر خود را نشان دهند و بعد به سراغ شهروندان می رویم و از آنان می پرسیم که آیا به نظر آنها میزان مشاهده موش در خیابان ها و معابر، کاهش محسوسی داشته است یا خیر. با این حال به نظر می رسد در مجموع روند رو به بهبودی در کنترل جمعیت موش ها در تهران داریم. - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930504001326#sthash.QvFQyBgB.dpuf
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر از اصلاح تعرفه قبور بهشت زهرا (س)، بررسی بازنشستگی پیش از موعد کارگران کارخانه روغن نباتی قو و کاهش سن شروع سرطان در ایران به ۱۰ سال زودتر از میانگین دنیا خبر داد.
رحمت الله حافظی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی فارس درباره موضوعات گوناگون حوزه سلامت، محیط زیست و خدمات شهری سخن گفت که مشروح آن را در ادامه می خوانید: - پس از صدور حکم ممنوعیت فروش پارک پردیسان توسط دیوان عدالت اداری در دولت گذشته، مقرر شد که نگهداری این پارک با حفظ مالکیت سازمان حفاظت محیط زیست به شهرداری تهران واگذار شود که این اتفاق در پایان سال گذشته رخ داد. از آخرین وضعیت پارک پردیسان چه خبری دارید؟ - از قدیم تعاملی بین سازمان حفاظت محیط زیست و شورای شهر وجود داشته مبنی بر این که نگهداری پارک پردیسان به شهرداری واگذار شود. اما در یک مقطعی به واسطه اینکه شهرداری ادعای مالکیت بر ساختمان های مجموعه را داشت، این موضوع متوقف مانده بود. البته باید اذعان داشت که این خواسته شهرداری چندان معقول نبود، زیرا این ساختمان ها در اختیار بخش اداری سازمان حفاظت محیط زیست است. اما در حال حاضر این ظرفیت از طرف شهرداری وجود دارد که بهره برداری از مجموعه به شهرداری سپرده و فضای موجود بهینه سازی شود و طرح احداث پارک پردیسان که از پیش از انقلاب به تصویب رسیده، در صورت تصویب شورای شهر اجرا می شود. این مسئله با اقبال سازمان حفاظت محیط زیست نیز روبرو شده است. - به رغم تصویب جداول تعرفه های قبور بهشت زهرا (س)، بعضا شاهد فروش قبور با قیمت های چند صد میلیونی هستیم. شورا چگونه بر روند فروش قبور نظارت می کند؟ - تعرفه های بهشت زهرا (س) بسیار متعدد است و مصوبات متعددی در سنوات گذشته وجود داشته که باعث شده که شما بتوانید یک قبر را به قیمت 100 تومان بخرید و در عین حال قبری با قیمت حدود 30 میلیون تومان در بعضی قطعات، به طور رسمی با فیش پرینت شده بهشت زهرا (س) فروخته می شود. این نابسامانی به هیچ وجه قابل قبول نیست و بازنگری جداول تعرفه ها در دستور کار شورای شهر قرار دارد و قصد داریم با تصویب یک مصوبه شفاف و جامع برای قیمت قبور، همه مصوبات قدیم را ابطال کنیم و به سردرگمی مسئولان و مردم پایان دهیم. - به رغم اینکه شورای شهر، شهرداری را موظف به جانمایی گورستان هایی در چهار ضلع شهر کرده بود، اما با توجه به گزارش اخیر معاون خدمات شهری به شورا، به نظر می رسد گزینه های شمال، شرق و غرب منتفی باشد و جانشین بهشت زهرا (س) هم در جنوب و منطقه باقرآباد باشد. این موضوع صحت دارد؟ - در حال حاضر ما اسم هیچ مکانی را نمی بریم تا گمانه زنی های رسانه ای، بازار ملک و مسکن را ملتهب نکند و به ایجاد حباب قیمت و گرانی منطقه مورد نظر نینجامد. اما شورای شهر تکلیف کرده که شهرداری درباره جانمایی گورستان جدید و پیش بینی مکان مورد نظر مطالعه کرده و ظرف سه ماه نتیجه را به شورای شهر اعلام کند. اما به نظر می رسد با توجه به گرانی ملک و محدودیت فضا، یافتن مکانی برای احداث گورستان در شمال شهر امکان پذیر نباشد و مناطق شرق و غرب نیز با محدودیت هایی به لحاظ زیست محیطی و سایر مسائل روبرو هستند. - طرح شهرداری برای دفن مجدد اموات در گورستان های متروکه و تاریخی شهر را چگونه ارزیابی می کنید؟ - احیای گورستان های متروکه به منزله فعال کردن مجدد آنها و دفن اموات نیست؛ زیرا در گورستان های قدیمی بعضا مشاهیر دفن شده اند و بسیاری از آنها جنبه تاریخی دارند. بلکه احیا به معنی خارج کردن گورستان از وضعیت متروکه و ساماندهی وضعیت ظاهری آن است. البته ممکن است به صورت موردی مجوز دفن برای برخی افراد صادر شود، اما شورا مخالف آن است که این گورستان ها تبدیل به جایگزین بهشت زهرا (س) و محل دفن و تردد گسترده خانواده ها شوند. - انتقال کارخانه روغن نباتی قو به کجا رسید؟ - در حال حاضر منتظریم تا سازمان تامین اجتماعی درباره بازنشستگی پیش از موعد به عنوان مشاغل سخت و زیان آور برای کارکنان این کارخانه تعیین تکلیف کند. - برخی مسئولان شهرداری اعلام کرده اند که شهرداری آمادگی جذب کارکنان این کارخانه را دارد. در این صورت آیا باز هم نیازی به بازنشستگی هست؟ - طبعا پرسنل باسابقه کارخانه که نزدیک 20 سال سابقه کار دارند، به شرکت های زیرمجموعه شهرداری وارد نخواهند شد و ترجیح می دهند از مزایای بازنشستگی پیش از موعد استفاده کنند. - گفته می شد که مالکان کارخانه روغن نباتی قو، در سایر شهرها نیز مجموعه هایی در اختیار دارند که کارکنان این کارخانه می توانند در آنجا مشغول به کار شوند. آیا این راهکار موثر نیست؟ - باقی پرسنل با سنوات کمتر به دلیل سکونت خانواده خود در تهران کمتر تمایل دارند برای مشغول شدن در سایر مجموعه های متعلق به کارخانه به سایر استان ها منتقل شوند. اما در صورت تمایل، قابلیت جذب در شرکت های پیمانکاری شهرداری دارند. - شما اخیرا اعلام کرده بودید که ایران بالاترین آمار ابتلا به سرطان را در دنیا دارد. عامل این موضوع چیست و چه باید کرد؟ - طی 20 تا 30 سال گذشته عده ای افراد سودجو در تمامی زمینه ها کارهایی انجام داده اند که تهدیدکننده سلامت مردم بوده است. از حفر 180 تا 200 چاه عمیق در اطراف دریاچه ارومیه گرفته که از آب های زیرزمینی به صورت کنترل نشده بهره برداری کرده اند و یکی از عوامل خشک شدن دریاچه محسوب می شوند تا خودروسازان و تعهدات مکرری که برای ساخت خودروی استاندارد داده اند که عملی نشده و تولید سوخت غیر استاندارد توسط پتروشیمی ها، عوامل مختلفی به واسطه سودجویی افراد و نادیده گرفتن مصالح مردم، موجب شده که ما بالاترین آمار ابتلا به سرطان را در دنیا داشته باشیم؛ به طوری که سن شروع سرطان در کشور ما 10 سال زودتر از میانگین دنیا است. - برای جلوگیری از این روند چه باید کرد؟ - دولت باید به عنوان متولی امر، حساسیت خود را در تمام حوزه ها افزایش دهد و با فعالیت های غیرقانونی مقابله جدی کند. ما سال ها قند، شکر و روغن، سه عامل آسیب رسان به سلامت افراد را به صورت کوپنی به مردم تحویل دادیم و اکنون شاهد افزایش تعداد بیماران قندی هستیم. در حال حاضر حدود 50 درصد دانش آموزان دختر ما دچار کمبود ویتامین دی هستند. اگر با این مسئله مقابله نشود، این دختران پس از ازدواج و زایمان دچار پوکی استخوان می شوند. بنابراین دستگاه ها باید نسبت به سلامت مرم حساس شوند و اوضاع را به درستی مدیریت کنند تا مردم بیشتر از این خسارت نبینند. - پس از ناکامی تک تیراندازها در شکار موش های تهرانی، این بار سم ایتالیایی به جنگ این جوندگان موذی آمده است. فکر می کنید این راهکار توفیقی بیش از روش های قبلی داشته باشد؟ - حسب گزارش مسئولان شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، اثربخشی سم ایتالیایی بسیار خوب بوده است. اما ملاک ما برای ارزیابی این گزارش ها نیست، بلکه نظر مردم برای ما مهم است. به همین دلیل یکی دو ماه دیگر صبر می کنیم تا این سموم اثر خود را نشان دهند و بعد به سراغ شهروندان می رویم و از آنان می پرسیم که آیا به نظر آنها میزان مشاهده موش در خیابان ها و معابر، کاهش محسوسی داشته است یا خیر. با این حال به نظر می رسد در مجموع روند رو به بهبودی در کنترل جمعیت موش ها در تهران داریم. - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930504001326#sthash.QvFQyBgB.dpuf
یکشنبه 05 مرداد 1393 12:24 بازدید:74
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 219]
صفحات پیشنهادی
رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر در گفت و گو با فارس خبر داد قبر ۱۰۰ هزار تا ۳۰ میلیون تومانی/کاهش سن شروع سرطان د
رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر در گفت و گو با فارس خبر دادقبر ۱۰۰ هزار تا ۳۰ میلیون تومانی کاهش سن شروع سرطان در ایرانرئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر از اصلاح تعرفه قبور بهشت زهرا س بررسی بازنشستگی پیش از موعد کارگران کارخانه روغن نباتی قو و کاهش سن شروع سرطمعاون فنی گمرک ایران در گفتوگو با فارس خبر داد تسهیل تشریفات گمرکی/کاهش زمان ترخیص کالای واحدهای تولید در گم
معاون فنی گمرک ایران در گفتوگو با فارس خبر دادتسهیل تشریفات گمرکی کاهش زمان ترخیص کالای واحدهای تولید در گمرکمعاون فنی گمرک ایران از ارزیابی مجدد تشریفات گمرکی کشور در جهت تسهیل امور خبر داد و گفت اکنون زمان ترخیص کالای تولید کنندگان کاهش یافته است محمدرضا نادری در گفتوگو باوضعیت شیوع سرطان پروستات در ایران/ شایعترین سرطان مردان
اجتماعی بهداشت و سلامت وضعیت شیوع سرطان پروستات در ایران شایعترین سرطان مردان رئیس مرکز تحقیقات سرطانهای دستگاه ادراری و تناسلی از سرطان پروستات به عنوان از سرطان پروستات به عنوان شایعترین سرطان مردان نام برد و تاکید کرد این بیماری با تشخیص زودرس قابل درمان است دکتر محمدرضاساخت دستگاهی برای کاهش زیانهای میلیاردی در حوزه شالیکاری/ برنج ایرانی تعیین کیفیت میشود
ساخت دستگاهی برای کاهش زیانهای میلیاردی در حوزه شالیکاری برنج ایرانی تعیین کیفیت میشودمحققان شرکت دانشبنیان در پارک علم و فناوری گیلان موفق به ساخت دستگاهی برای تعیین کیفیت برنج شدند از طریق تعیین کیفیت میتوان زیانهای میلیاردی در حوزه شالیکاری را کاهش داد مجید متقیطلب رئورود ایران به هفتمین خشکسالی پیاپی/ کاهش شدید بارشها در 3 استان
اقتصادی انرژی ورود ایران به هفتمین خشکسالی پیاپی کاهش شدید بارشها در 3 استان مشاور وزیر نیرو با اعلام ورود ایران به هفتمین خشکسالی پیاپی گفت صنایع آب بر باید به حاشیه سواحل منتقل شوند به گزارش خبرنگار مهر محمد حاج رسولی ها با تاکید بر اینکه ایران درگیر هفتمین خشکسالی پیاپشروع اعزامهای 3 و 4 روزه به عتبات عالیات بعد از ماه مبارک رمضان/ کاهش 35 درصدی هزینه بستههای 3 و 4روزه نسبت
نظافتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران شروع اعزامهای 3 و 4 روزه به عتبات عالیات بعد از ماه مبارک رمضان کاهش 35 درصدی هزینه بستههای 3 و 4روزه نسبت به بستههای 7روزه مدیر کل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت اعزامهای عتبات عالیات در قالب بستههای 3 و 4روزه بعد از ماه مبارک رموقتی قلیان بلای جان ایرانی ها می شود /نگرانی پزشکان از سرعت رشد سرطان
وقتی قلیان بلای جان ایرانی ها می شود نگرانی پزشکان از سرعت رشد سرطان مصرف قلیان در کشور از خط قرمز عبور کرده و دیگر نمی توان با توصیه های پزشکی امیدوار بود که آمار مصرف کنندگان مواد دخانی کاهش یابد به گزارش نامه نیوز به نقل از مهر شاید بارزترین شاهد این ادعا نگرانی بیش از 4ادعای وال استریت ژورنال: کاهش حمایت ایران از نوری مالکی
ادعای وال استریت ژورنال کاهش حمایت ایران از نوری مالکی   تهران به طور جدی در حال کاهش حمایت خود از نوری مالکی به عنوان نامزد پست نخست وزیری عراق است روزنامه امریکایی وال استریت ژورنال WallStreetJournal در گزارشی نوشت نوری مالکی نخست وزیر عراق در حال از دست دادن حمارئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی ایران در گفتوگو با فارس: مشکل قیمت خودرو دستوری حل نمیشود/ اصلاح قیمت خودرو
رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی ایران در گفتوگو با فارس مشکل قیمت خودرو دستوری حل نمیشود اصلاح قیمت خودرو با کاهش تعرفه واردات و باراز رقابتیرئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی ایران معتقد است قیمت خودروی داخلی در بازار رقابتی است و کاهش تعرفه واردات تعیین کننده است نه اینکه دستشرکت نفت: مذاکرات وین مانع از کاهش صادرات نفت ایران شد /بیمه نشدن نفت کش های ایرانی
شرکت نفت مذاکرات وین مانع از کاهش صادرات نفت ایران شد بیمه نشدن نفت کش های ایرانی در حالی که مذاکرات ایران با گروه 1 5 از کاهش فروش نفت جلوگیری کرده و باعث شده ایران بتواند به دور از تنش با خریداران نفت مذاکره کند اما توافقات کوتاهمدت صورتگرفته تاثیری در بیمه شدن نفتکش هایدر سال 92 ثبت شد واردات 41 میلیون دلاری قرقیزستان از ایران/ کاهش 28 درصدی صادرات
در سال 92 ثبت شدواردات 41 میلیون دلاری قرقیزستان از ایران کاهش 28 درصدی صادراتبررسی مراودات اقتصادی 2 کشور ایران و قرقیزستان در سال گذشته حاکی از کاهش حجم مبادلات تجاری بین 2 کشور است به طوری که در بین کشورهای آسیای مرکزی ایران کمترین میزان تجارت خارجی را با قرقیزستان داشته استتمدید کاهش تحریمهای آمریکا علیه ایران
سهشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۴ وزارت خزانهداری آمریکا در پی تمدید مذاکرات هستهای ایران کاهش تحریمها علیه این کشور را چهار ماه دیگر تمدید کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی وزارت خزانهداری آمریکا ایران و گروه 1 5 روز جمعه گذشته طی توافقی مرئیس شبکه هپاتیت ایران هشدار داد ابتلای یک میلیون و ۷۰۰ هزار ایرانی به هپاتیت/ کاهش آسیب اعتیاد ربطی به سیاسته
رئیس شبکه هپاتیت ایران هشدار دادابتلای یک میلیون و ۷۰۰ هزار ایرانی به هپاتیت کاهش آسیب اعتیاد ربطی به سیاستهای جمعیتی نداردرئیس شبکه هپاتیت ایران گفت یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به هپاتیت B و C در کشور مبتلا هستند ۵۰ درصد معتادان تزریقی هپاتیتC دارند و راه انتقال هپاتیتB از مادرنیویورکتایمز: با حفظ تحریمها و پیشنهاد کاهش آنها به مذاکره با ایران ادامه دهید
نیویورکتایمز با حفظ تحریمها و پیشنهاد کاهش آنها به مذاکره با ایران ادامه دهیدروزنامه آمریکایی نیویورکتایمز در گزارشی با اشاره به تمدید ۴ ماهه مهلت مذاکرات جامع هستهای ایران نوشت که میبایست به حفظ رویکرد حفظ تحریمها و در عین حال پیشنهاد کاهش این تحریمها به مذاکره با ایراندستاورد ۱۱ ميليارد دلاري كاهش تحريمها براي ايران در ۶ ماه گذشته
دستاورد ۱۱ ميليارد دلاري كاهش تحريمها براي ايران در ۶ ماه گذشته با وجودي كه جان كري وزير امور خارجه امريكا ارزش كاهش محدوديت عليه ايران را تنها 7ميليارد دلار ارزيابي كرده بود يك مركز مطالعاتي در امريكا از دستاورد ۱۱ ميليارد دلاري كاهش تحريمها براي ايران طي شش ماه گذشته خبر دادرتبه سوم هزینه دندانپزشکی در ایران پس بیماری قلبی و سرطان
فیسبوک تویتر Google Cloob رتبه سوم هزینه دندانپزشکی در ایران پس بیماری قلبی و سرطان تهران - ایرنا - دندانپزشک بسیجی گفت هزینه دندانپزشکی در ایران پس از بیماری های قلبی و عروقی و سرطان ها در مقام سوم گران بودن هزینه های سلامت کشور قرار دارد به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل ازدستگاههای اجرایی موظف به اجرای «برنامه ملی کاهش کمتحرکی» شدند/ 22 میلیون ایرانی؛ کمتحرک 25 میلیون
دستگاههای اجرایی موظف به اجرای برنامه ملی کاهش کمتحرکی شدند 22 میلیون ایرانی کمتحرک 25 میلیون ایرانی چاق سایه چاقی کمتحرکی بیماریهای قلب و عروق به دلیل تغذیه نامناسب و سبک زندگی فشار خون بالا و دیابت هر روز بر سر مردم ایران گستردهتر و پررنگتر میشود و ایرانیها هیچ د-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها