واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کوتاه از حوزه نشر بررسی روشنگرانه اندیشه های مارتین هایدگر منتشر شد تهران - ایرنا - چاپ سوم کتاب بررسی روشنگرانه اندیشه های مارتین هایدگرنوشته والتربیمل و ترجمه بیژن عبدالکریمی از سوی انتشارات سروش منتشر و روانه بازار نشر شد.
به گزارش روز یکشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، کتاب بررسی روشنگرانه اندیشه های مارتین هایدگر در 10 فصل با عناوین تاثیرهایدگر، سیر تحول اندیشه هایدگر، محورهای اصلی تفکر هایدگر، پرسش درباره وجود در افق زمان، مسئله حقیقت در کتاب، حیث انسانی آدمی، اَلثیا و ماهیت تکنولوژی، شعرتفکر و زبان و اَلثیا- موضوع تفکر؛ به نگارش درآمده است.
در این کتاب تفسیر فشرده و درعین حال نسبتا جامعی درباره پاره ای از برجسته ترین و مهم ترین آثار هدیگر به رشته نگارش درآمده است.
تمام تلاش مترجم در این کتاب بر این بوده که حتی المقدور از دشوار هایی که نه نتیجه منطقی تفکرهایدگر، بلکه به دلیل کاستی ها و نقصان های حاصل از ترجمه مترجمان است بکاهد.
ترجمه آثار مربوط به هایدگر، بی آنکه خود مترجم در مسیر حرکت تفکر وی قرار گیرد، امکان ناپذیر است لذا هیچ ترجمه تحت اللفظی و واژه به واژه ای از آثار هایدگر و تفسیرهای این آثار نمی تواند منتقل کننده معانی و مفاهیم موجود در تفکر او باشد.
چاپ سوم کتاب بررسی روشنگرانه اندیشه های مارتین هایدگربا قیمت0 17 هزار ریال در 288 صفحه از سوی انتشارات سروش در اختیار علاقمندان برای آشنایی با تفکرات هایدگر قرار گرفته است.
مارتین هایدگر را بزرگ ترین فیلسوف آلمانی معاصر دانسته اند که در تفکر فلسفی قرن20میلادی نفوذ فراوان کرده است.
**چهاردهمین چاپ کتاب «دختر شینا» منتشر می شود
چهاردهمین چاپ کتاب «دختر شینا» خاطرات قدم خیر محمدی کنعان که توسط بهناز ضرابی زاده گردآوری شده است به زودی توسط سوره مهر منتشر می شود.
در این کتاب خاطرات قدم خیرمحمدی کنعان، همسر سردار شهید حاج ستار ابراهیمی از شهدای برجسته استان همدان که در عملیات والفجر 8 به شهادت رسید روایت می شود.
چاپ چهاردهم کتاب ˈدختر شیناˈ در 264 صفحه، قطع رقعی در دو هزارو 500 نسخه در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
قدم خیرمحمدی کنعان در سن 22 سالگی همسرش را از دست داد و به تنهایی پنج فرزندش را بزرگ کرد.
پیش تر، سیدمهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی درباره این کتاب گفته بود این زن فداکار در این کتاب بیان می کند که با تمام سختی های زندگی در زمان جنگ چه زندگی قشنگ و شیرینی را تجربه کرده و این الگوی زندگی اسلامی است که خواندن آن اشک انسان را درمی آورد.
*چهاردهمین شماره فصلنامه ˈدر دریˈ منتشر شد
چهارهمین فصلنامه ˈدر دریˈ با نگاهی به فرهنگ مشترک افغانستان، ایران و تاجیکستان به مدیر مسوولی و سردبیری ابوطالب مظفری و با حمایت دفتر ادبیات فارسی زبانان حوزه هنری منتشر شد.
این شماره از فصلنامه ˈدر دریˈ متشکل از بخش های ˈسر آهنگˈ، ˈیاد یارانˈ، ˈفرهنگ و اندیشهˈ، ˈادبیات و هنرˈ و ˈوقایع فرهنگˈ است .
در بخش ˈسر آهنگˈ مطلبی از سید ابوطالب مظفری با عنوان ˈبار دیگر ما به قصه آمدیمˈ آورده شده است.
در بخش ˈیاد یارانˈ مطالب و مقالاتی با عناوین ˈجواد خاوریˈ نوشته محمدشریف سعیدی، ˈتفنگ را زمین بگذارˈ نوشته علی پیام، ˈشبنم به گل و گل به گلستان مزه داردˈ نوشته محمدرفیع اصل یوسفی، ˈهنرمند است و عیارˈ نوشته حسین حیدر بیگی و... مشاهده می شود.
در بخش ˈفرهنگ و اندیشهˈ پیامدهای بیدل گرایی بر ادبیات افغانستان که گفت و شنودی با دکتر اسدالله حبیب است به چشم می خورد، گفت و گو با حسین پاینده در خصوص نقد ادبی و جایگاه آن در ایران توسط عباس یکرنگی، گفت و گو با گل نظر کلدی شاعر تاجیک با موضوع ˈاین بی خبری، بسیار خبر بدی استˈ توسط محمدجواد آسمان از دیگر مطالب این بخش به شمار می آید.
ˈدر دریˈ و ˈقند پارسیˈ نوشته شوکت علی محمدی، ˈدر اقلیم برهمنˈ (هند در چهار پرده ) نوشته علی امیری، ˈسه گانی ژانر جدیدی در شعر پارسیˈ نوشته محمدشریف سعیدی، ˈتحصیلات عالی افغانستان در بوته نقد و نظرˈ نوشته امان الله شفایی، ˈنگاهی به فارسی ناشنیدهˈ نوشته محمدکاظم کاظمی، ˈصنعت طبع و نشر در افغانستانˈ نوشته علی پیام و ... از دیگر مقالات به چاپ رسیده در این فصلنامه است.
فراهنگ (2) ** 9252 ** 7364 ** 1569
05/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]