تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پرهيزكارى منافق جز در زبانش ظاهر نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868142493




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برپایی «ضیافت حقیقی» در کتابفروشی‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


فرهنگ و ادب > کتاب
برپایی «ضیافت حقیقی» در کتابفروشی‌ها
کتاب «ضیافت حقیقی» شامل مجموعه سخنرانی‌های آیت‌الله محمد شجاعی توسط انتشارات سروش منتشر و راهی بازار نشر شد.



به گزارش خبرنگار مهر، این کتاب مجموعه‌ای از 11 سخنرانی آیت‌الله محمد شجاعی درباره ماه مبارک رمضان و روزه است که چندبار از شبکه قرآن صدای جمهوری اسلامی ایران پخش شده و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفته است.

شجاعی در این سخنرانی‌ها با همان بیان که مخاطبان کتاب‌های «حضرت بقیه‌الله»، «چراغ هدایت» و مجموعه 3 جلدی «مقالات» با آن آشنا هستند، درباره عبادت مخلصانه و راهنمایی برای بهره‌گیری کامل از ایام و لیالی ماه مبارک رمضان صحبت می‌کند. آیت‌الله شجاعی در سال 1319 در زنجان متولد شد و در سال 1331 وارد حوزه علمیه این شهر شد. وی علم اصول و فقه را در محضر امام خمینی(ره) آموخته و دروس خارج فقه و استنباط احکام شرعی و اجتهاد را نزد آیت‌الله‌العظمی محقق داماد فراگرفته است. آیت‌الله شجاعی از شاگردان ممتاز علامه طباطبایی در فلسفه و حکمت الهی سینوی و درس شفا و اسفار اربعه ملاصدرا بود. نزدیکی وی به علامه طباطبایی تا حدی بود که همه رساله‌های دست‌نویس علامه را استنساخ کرد.

سخنرانی‌های این کتاب اوایل دهه 60 ایراد شده‌ و سپس از شبکه رادیو قرآن پخش شده‌اند. عناوین سخنرانی‌ها یا بخش‌های مختلف این کتاب عبارت است از: معنای عبودیت، صدق در اعمال، شرایط روزه صحیح، ظاهر و باطن روزه، روزه‌داری خواص: مبطلات «قبولی» روزه، صاحب‌خانه خداوند است: تذکراتی برای صیام، تذکراتی در باب تلاوت قرآن و دعا، درک شب‌های قدر، شب 19 ماه مبارک رمضان: حضور تضرع، شب 21 ماه مبارک رمضان: وصیت علی(ع) گفتگوی موسی(ع) با خداوند، درباره عید فطر و حفظ رقت قلبی که در ماه مبارک عاید شده است در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: من همیشه از یک برداشت و فکر اشتباه هم برای خودمان می‌ترسم و جای ترس هم هست و چویش را هم همه‌مان می‌خوریم و آن اینکه: وقتی ما به عبادت می‌پردازیم، از جمله روزه، این فکر اشتباه را داریم و در وجود ما رسوخ کرده است که انگار منتی بر خدا می‌گذاریم. به خدا، این‌جور حالتی داریم و آن طرفش را نمی‌فهمیم که اگر ما موفق به روزه شدیم منتی است از خدا. چون آن در دل ما جا نگرفته است پس ما از این نوع دعاها غافل هستیم. ما فکر می‌کنیم کا به دست ماست، به قول معروف ابتکار عمل به دست ماست. مسئله به دست ماست. ما هستیم که باید منت بگذاریم به خدا، پس این دعا کردن نمی‌خواهد، روزه می‌گیریم و گردنمان را هم شق می‌گیریم. این نمی‌گذارد انسان دعا بکند. اساس این فکر اشتباه است و همین فکر موجب می‌شود ما دعا نکنیم. اگر بفهمیم هر قدم عبودی که برمی‌داریم، یادی است از او به ما، توجهی است از او به ما، عنایتی و تفضّلی است از او به ما، اگر این دید را داشته باشیم این تفضل را باید با فقر و مسکنت خواست یا با گردن شقّی؟ یعنی چه؟ یعنی باید دعا کرد. این نکته‌ای است که نمی‌دانم خوب یافتید یا نه؟ شما اگر گامی برداشتید، یعنی عنایتی از خدا به دست آورده‌اید... این کتاب با 176 صفحه، شمارگان 2 هزار نسخه و قیمت 8 هزار تومان منتشر شده است.


۱۳۹۳/۵/۵ - ۱۳:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن