واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ مرداد ۱۳۹۳ (۲:۱۲ق.ظ)
آفرينش: اعراب منتظر باشند، غزه پايان کار نيست...
به گزارش خبرگزاري موج، روزنامه آفرينش چنين نوشت:
سيل هجوم وحشيانه اسرائيل به مردم بي دفاع غزه و کشتار زنان و کودکان، جداي از هرگونه گرايشات ديني، اعتقادي، سياسي و قوميتي، به عنوان جنايت عليه بشريت شناخته مي شود. قصد وارد شدن به مسئله اشغال فلسطين را نداريم، که اين موضوع نيازي به قلم فرسايي ندارد، بحث درمورد ريختن خون صدها انسان از جامعه بشري مي باشد.
جامعه اي که امروز در هزاره سوم از پيشرفت بشري و در اوج تمدن قرار گرفته و داعيه به سلطه درآوردن علوم و فنون براي حفظ آسايش و کرامت بشري را دارد. امروز جامعه جهاني حقوق بشر را در رأس هرم خواسته ها و دستاوردها قرار داده تا گوهر وجودي انسان به خاطر مسائل سياسي، اقتصادي، اجتماعي، و بروز اختلافات ديني، اعتقادي، قوميتي و جنگ هاي احتمالي، مورد خدشه و رنجش قرار نگيرد.
اما آنچه امروز درغزه مشاهده مي شود، چيزي جز انکار و کتمان حقوق انساني نيست. امروز معيار انسانيت در غزه تغيير کرده و جاي خود را به زور و قدرت داده است. يعني هرکس زور و بنيه نظاميش بيشتر باشد مي تواند راحت تر و بيشتر زندگي کند!. امروز در غزه نفس انسانيت مورد تجاوز قرار گرفته و جامعه جهاني چشم وگوش براين فريادها و زجرهاي مردم بي دفاع بسته اند.
شرايط حاکم بر غزه تا کنون به فاجعه اي منجر شده که در سکوت و يا عدم عکس العمل در خور اين جنايات با بيش از هشتصد شهيد، که بيشتر آنها زنان و کودکان هستند و عکس هاي دلخراشي که حتي قابل چاپ نيستند، هر انساني را با هرگونه گرايش و منش به فکر وا مي دارد. اما چه شده که کشورهاي حامي حقوق بشر واکنشي نشان نمي دهند و ازهمه تعجب آورتر اينکه چرا هيچيک از کشورهاي عربي صدايشان هم درنمي آيد؟!
آيا بروز نا امني در سوريه و تبديل شدن آن به باتلاق جنگ و کشتار بي دليل بود؟ برهم خوردن ثبات و تضعيف سوريه به عنوان ستون فقرات مقاومت درمقابل اسرائيل و خلع سلاح آن آيا درراستاي تحقق حقوق بشر بود يا تضمين امنيت اسرائيل؟
آيا با آنکه مصر همواره بارويکردي محافظه کارانه با رژيم عبري تعامل داشته، امروز دچار فقر و بي ثباتي سياسي گرديده علتش چيست؟ آيا مي توان پروژه محو و معدوم سازي اخوان را صرفاً اتفاقي بدون پيشينه تلقي کرد؟
سربرآوردن داعش و تشکيل حکومت خودساخته اسلامي با حمايت و تکيه برکدام منابع مالي و تسليحاتي امکان پذير بود؟ داعشي که امروز علي رغم به ظاهر اسلامي بودنش هيچ اعتقادي به مسئله فلسطين ندارد و پرچم آن را زيرپا لگدمال مي کند! آيا درمان و مداواي زخميان داعشي در بيمارستان هاي اسرائيل به خاطر حس انسان دوستانه مقامات تل آويو است؟.
آيا سکوت مبهم و بهت آور اعراب به سبب بي خبري آنها ازجنايات رژيم صهيونيستي است يا ترس از گرفتار شدن به عاقبتي همچون سوريه و عراق است که مهر خاموشي بردهان آنها زده است. متاسفانه دولت و حکومت هاي مستقر درتمام کشورهاي عربي و به ويژه اعراب خليج فارس به قدري متزلزل و شکننده است که تمام آنها ثبات خود را ملزم به حمايت آمريکا مي دانند و براي جلب توجه در نقشه هاي بازي خاورميانه خوش رقصي مي کنند. اعراب نمي خواهند باور کنند که درپشت پرده دست دوستي دادن به اسرائيل، موجب درامان ماندن از کينه ها و بغض هاي اين رژيم عبري نخواهد شد.
آنچه مسلم است هدف اسرائيل از چنين کشتار فجيع و گسترده اي، صرفاً براي خون خواهي سه نوجوان صهيونيست يا جلب رضايت شهرک نشينان يهودي نبوده و نيست!.
به نظر ميرسد اين رژيم براي روبه رو شدن با شرايط جديدي در منطقه در آينده نه چندان دور در صدد از بين بردن اراده مقاومت مردم غزه و فشار آوردن بر حماس و حذف او از صحنه معادلات خاورميانه است. چنين حملات بي رحمانه و همه جانبه از دريا، زمين و آسمان به مردم غزه در راستاي شکستن مقاومت مردم فلسطين و زهرچشم گرفتن از اعراب است تا يک وقت درصدد به جوش آمدن غيرت عربي برنيايند. هرچند که اين غيرت سال هاست جاي خود را به همدستي با غرب و رعايت منافع سياسي داده است...!
نويسنده:حميدرضا عسگري
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]