تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872116448




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

/تحولات تونس/ النهضه تونس: غزه نماد مقاومت دلیرانه فلسطینیان برای پایان دادن به اشغالگری است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: /تحولات تونس/
النهضه تونس: غزه نماد مقاومت دلیرانه فلسطینیان برای پایان دادن به اشغالگری است
حزب اسلام‌گرای النهضه تونس تاکید کرد مقاومت دلیرانه و وحدت فلسطینیان غزه در برابر تجاوز بی امان اشغالگران صهیونیستی ستودنی است.

خبرگزاری فارس: النهضه تونس: غزه نماد مقاومت دلیرانه فلسطینیان برای پایان دادن به اشغالگری است



به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری قدس پرس،جنبش اسلام گرای النهضه تونس امروز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای جنایات رژیم اشغالگر اسرائیل در منطقه الشجاعیه نوار غزه و کشتار ده ها زن و کودک فلسطینی را محکوم کرد. النهضه ضمن اعلام حمایت از ملت مظلوم فلسطین پایداری و مقاومت و یکپارچگی و وحدت آنها را در برابر تجاوز اشغالگران صهیونیست «قهرمانانه و دلیرانه» توصیف کرد.   النهضه در این بیانیه از همه آزادگان جهان خواست برای اعلام حمایت از غزه به خروش آمده و خشم خود را از جنایات شرم آور رژیم صهیونیستی به نمایش گذاشته و خواستار مجازات عوامل کشتار فلسطینیان مظلوم شد. در این بیانیه از نهادهای بین المللی و همه طرفداران عدالت و انصاف در جهان خواسته شده همه گونه حمایت مالی و سیاسی از ملت فلسطین در مبارزاتشان علیه اشغالگران به عمل آورند تا وقتی که کشور مستقل فلسطین در همه خاک سرزمین فلسطین به مرکزیت قدس شریف بنا شود.   الجزایر و تونس بر تقویت همکاری امنیتی در مرزهای مشترک تاکید کردند از سوی دیگر الجزایر و تونس بر تقویت هماهنگی‌ و همکاری برای مقابله با تروریسم و تحکیم ثبات در منطقه مغرب عربی تاکید کردند. وزیر مشاور در امور آفریقای الجزایر و سفیر تونس در الجزایر طی جلسه ای درباره همکاری امنیتی بین دو کشور گفت‌وگو کردند. این تعهد میان تونس و الجزایر پس از آن صورت گرفت که 14 نظامی تونسی چهارشنبه گذشته نزدیک مرز الجزایر در حمله تروریست های مسلح کشته شدند. منابع الجزایری هم خبر داده اند که ارتش‌های تونس و الجزایر تصمیم دارند یک عملیات نظامی مشترک را در مرزهای مشترک بین دو کشور با هدف تعقیب عناصر القاعده در مغرب اسلامی آغاز کنند.   تونس درباره منابع مالی و فعالیت جمعیت‌های مشکوک به ارتباط با تروریسم تحقیق می‌کند دولت موقت تونس به ریاست مهدی جمعه، تصمیم گرفته است درباره تامین مالی جمعیت های مشکوک تحقیق کند و فعالیت جمعیت‌هایی را که ارتباطشان با تروریسم ثابت شود به حال تعلیق درآورد. تیم تحقیق درباره حمله تروریستی به مناطق پست های بازرسی در کوهستان های الشعانبی تونس نزدیک مرز الجزایر دیروز یکشنبه جلسه‌ای را با وزیران کشور، دفاع ، دادگستری، امور دینی و مسئول امور امنیتی در وزارت کشور تشکیل جلسه داد. این تیم بحران با انتشار بیانیه‌ای از تشکیل یک گروه کاری برای پیگیری فعالیت جمعیت‌ها به ریاست نخست وزیر خبر داد که مسئولیت آن تحقیق درباره منابع حمایت مالی داخلی و خارجی جمعیت‌ها و میزان احتمال ارتباط آنها با تروریسم است. بر اساس تصمیم گروه بحران دولت تونس، فعالیت جمعیت‌هایی که با تروریسم ارتباط دارند فورا به حال تعلیق درخواهد آمد. دولت تونس به ماهیت فعالیت ده‌ها جمعیت اسلام‌گرا و خیریه که از سوی منابع خارجی حمایت مالی می‌شوند و احتمالا با گروه‌های سلفی تندرو در ارتباط هستند، مشکوک است. تونس شنبه گذشته نیز تصمیم گرفت همه مساجدی را که تحت کنترل دولت نیستند تعطیل کند تا مساجد از کنترل گروه های سلفی تندرو خارج شود. انتهای پیام/.

93/04/30 - 19:49





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن