واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: بین اداره کل آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی استان/ تفاهم نامه ˝پیشگیری ودرمان چاقی مادر و کودک˝ در آذربایجان غربی منعقد شد خبرگزاری پانا: تفاهم نامه پیشگیری ودرمان چاقی مادر و کودک فی مابین اداره کل آموزش و پرورش استان و دانشگاه علوم پزشکی استان منعقد شد.
۱۳۹۳ شنبه ۴ مرداد ساعت 09:09
به گزارش خبرگزاری پانا، "ولی حسینی" معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان در مراسم عقد این تفاهم نامه اظهار داشت : چاقی دانش آموزان مشکل جدید مدارس کشوربوده و هدف ازانعقاد این تفاهم نامه آموزش ، پیشگیری ودرمان چاقی دردانش آموزان می باشد ، که با همکاری مرکز تحقیقات چاقی مادر وکودک در مدارس استان اجراء خواهدشد.
حسینی افزود : شیوع چاقی متأسفانه در کودکانی که در سنین مدرسه قرار دارند ،افزایش یافته به طوری که هم اکنون ۲۰ درصد از این کودکان اضافه وزن و چاقی دارندوچاق شدن این کودکان میتواند زمینهساز بیماریهایی مانند دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی، فشار خون و سرطانها باشد و اگر در سنین پایین وزن این کودکان را کنترل نکنیم در بزرگسالی تمام بیماریهای غیرواگیر و متابولیک را در این کودکان شاهد خواهیم بود.
معاونت تربیت بدنی و سلامت استان بیان داشت : چاقی یکی از مشکلات تغذیهای عمده در کشور به شمار میآید به طوری که کلیه فعالیتهای فرد را تحت تأثیر قرار داده و حتی از نظر روانی و احساسی او را دچار مشکل میکند. اما علاوه بر تعداد زیاد افراد چاقی که در کشور وجود دارد، چندسالی میشود که کارشناسان سلامت در مورد زیاد شدن تعداد دانشآموزان چاق در کشور هشدار میدهندواین موضوع مورد تایید مسئولان سلامت وزارت آموزش و پرورش نیز هست.
ولی حسینی با بیان این مطلب افزود: استفاده از فست فودها و غذاهای آماده و عدم تحرک کودکان و نوجوانان موجب شیوع چاقی مفرط در بین آنها شده است.
وی اظهار داشت: متاسفانه خانواده ها به جای اینکه مواد خوراکی و غذای سالم برای میان وعده مدرسه فرزند خود آماده کنند، ترجیح می دهند غذاهای آماده و فست فودی به فرزندان خود بدهند در حالی که این نوع تغذیه ها موجب چاقی بیش از حد آنها در سنین پایین می شود. به همین دلیل است که موضوع تربیت بدنی و سلامت در مدارس بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و مشخص شده چاقی و ناهنجاری های اسکلتی و قامتی خطرات رو به گسترشی برای دانش آموزان است و هر روز بیش از پیش آنها را تهدید می کند.
حسینی در پایان اظهار کرد: به طورکلی همه آمارها حاکی از چاق شدن دانش آموزان است و درنتیجه دانش آموزان زیادی دچار مشکلات ناهنجاری های اسکلتی هستند. ونکته هشدار دهنده این است که اگر در دوره ابتدایی به این موضوع توجه نشود، نمی توان ناهنجاری شکل گرفته را به حالت اول برگرداند و پس از این دوره تنها کاری که می توان انجام داد جلوگیری از پیشرفت ناهنجاری است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]