محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844596761
سیاستهای برون رفت غیر تورمی از رکود
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: در جلسه سیف با مدیران عامل بانکها مطرح شد: سیاستهای برون رفت غیر تورمی از رکود تهران - ایرنا - رئیس کل بانک مرکزی در نشستی با مدیران عامل و اعضا هیات مدیره بانک ها، نقش بانک ها را در برون رفت غیر تورمی از رکود اقتصادی تشریح کرد.
به گزارش روز شنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، ولی اله سیف در این جلسه با اشاره به برگزاری جلسات فشرده تیم اقتصادی دولت برای تدوین بسته سیاستی برون رفت غیرتورمی از رکود، گفت: با تبادل نظر اعضای تیم اقتصادی، سرانجام نسخه برون رفت از رکود، نهایی و به دولت ارائه شده است.
وی موارد مطروحه در این نسخه را در سه گروه طبقه بندی کرد و افزود: دسته اول شامل مواردی است که هر یک از دستگاه ها، بدون نیاز به تصویب در هیات دولت ملزم به رعایت آن هستند و نیازی به تصویب در دولت ندارند. دسته دوم مواردی هستند که نیاز به تصویب در هیات دولت دارند و دسته سوم مستلزم تصویب در مجلس می باشند.
وی با اشاره به اینکه هدفگذاری تورم برای سال جاری حداکثر 25 درصد خواهد بود، عنوان کرد: براساس این هدف گذاری، برآورد ما از حجم نقدینگی که در شرایط عادی می تواند به صورت تسهیلات از طریق سیستم بانکی تزریق شود، 240 هزار میلیارد تومان است که در دو بخش قابل ارائه است.
وی ادامه داد: نیمی از این تسهیلات قابل عرضه با هدف حفظ وضع موجود و برای تامین سرمایه در گردش بنگاه های اقتصادی که در سررسید تصفیه و مجددا به همان بنگاهها پرداخت می شود و نیم دیگر می تواند تزریق جدید و شامل افزایش تسهیلات باشد.
رئیس کل بانک مرکزی، در خصوص راهکارهای افزایش توان تسهیلات دهی بانکها که مبتنی بر استفاده از منابع پرقدرت بانک مرکزی نیز نباشد، گفت: در این رابطه چند راهکار وجود دارد یکی افزایش سرمایه بانک هاست که در مورد بانک های دولتی، خود دولت باید اقدامات لازم را انجام دهد و بانک های خصوصی نیز توسط بانک مرکزی باید راهبری و جهت دهی شوند.
وی راهکار دیگر را حداکثر سازی توان تسهیلات دهی واگذاری بنگاه های اقتصادی دانست و اظهار داشت: در حال حاضر شاهد افراط برخی از بانک ها در بنگاهداری هستیم که این امر به هیچوجه قابل قبول نیست البته در مواردی این امر به دلیل واگذاری شرکت های دولتی در ازای بدهی های دولت به بانک ها بوده لذا برای حل این مشکل ضرورت دارد بانکها با برنامه ریزی دقیق و به نحو مناسب حداکثر ظرف سه سال به حدنصاب قابل قبول برسند.
به گفته سیف، این فرصت بنابر شرایط بازار سرمایه و همچنین امکان اعمال وقت کافی توسط بانک ها در فروش بنگاههای مذکور و یا سهام مورد نظر است.
رئیس شورای پول و اعتبار، فروش املاک و مستغلات مازاد را راهکار دیگر معرفی و تصریح کرد: در این خصوص نیز باید برنامه ریزی مناسبی انجام شود تا این موسسات مالی حداکثر ظرف 5 سال املاک و مستغلات مازاد بر حد نصاب مجاز را واگذار کنند.
سیف با اشاره به اهمیت تعیین تکلیف و وصول مطالبات غیرجاری توسط بانک ها به منظور افزایش توان تسهیلات دهی، افزود: خوشبختانه در شرایط حاضر نوع نگاه به مطالبات غیرجاری در بانک ها کاملا منطقی و منطبق بر واقعیت ها تغییر کرده است و ضمن خارج شدن آن از دستور جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، مسئولیت پیگیری آن با همکاری مثبت مسئولین قضایی به بانک مرکزی واگذار شده است.
وی ادامه داد: برخی از این اقلام ناشی از سوء جریان خاصی نبوده و بنابر شرایط تحریم یا نوسانات نرخ ارز حادث شده که اگر بانک ها در مورد آنها به این نتیجه برسند که عدم تصفیه در سررسید تعمدی نبوده و با مساعدت بانک می توانند مجددا فعالیت مثبت خود را ادامه دهند و به منظور احیاء مجدد توان تولیدی واحد مذکور و خروج کشور از شرایط رکودی به این گونه واحدها مساعدت تا نسبت به استمهال براساس ضوابط مربوطه اقدام کنند.
رئیس کل بانک مرکزی گفت: در صورتی که مواردی ناشی از سوء جریان تخلف وجود داشته باشد حتماً برخورد قانونی لازم به عمل خواهد آمد لذا انتظار دارم بانک ها نهایت سعی وتلاش خود را به منظور تصفیه و تعیین تکلیف این اقلام بکار گیرند. این در حالی است که بانک مرکزی با دقت فعالیت های بانک در این مورد را زیر نظر قرار داده و در صورت لزوم اقدامات لازم را جهت اطمینان از روند مثبت شرایط انجام خواهد داد.
** نظام بانکی کارا ؛ موتور محرکه خروج از رکود
سیف، موتور محرکه خروج از رکود را نظام بانکی کارا برشمرد و گفت: نظام تامین مالی کشور در حال حاضر، عمدتا بانک محور است، از همین رو یکی از مشکلات این بوده که بخش های مختلف، بدون در نظر گرفتن هیچ محدودیت و ضابطه ای از نظام بانکی، برای دریافت تسهیلات فشار می آوردند که این اقدام درست نیست.
وی ادامه داد: بانک ها باید شرایط شرکت ها را بررسی کنند که این شرکت ها چه ویژگی ها و توان مالی دارند، میزان آورده سرمایه سهامداران چقدر است و بعد از بررسی های لازم در این خصوص تصمیم گیری نمایند.
وی با تاکید مجدد بر اهمیت و ضرورت رعایت دستورالعمل ها و ضوابط سیاست جدید بانک مرکزی در مورد نحوه پیگیری و انضباط بخشی به بانک ها، گفت: روش جدید بانک مرکزی برگزاری جلسات مدیریتی با مدیرعامل و اعضا هیات مدیره هر یک از بانکها است. در این جلسات هرگونه عدم رعایت و نقض مقررات که در بازرسی های حضوری و غیرحضوری در بانک مذکور مشخص شود مورد بررسی قرار می گیرد و توضیحات لازم خواسته می شود و در نهایت نسبت به موارد باقیمانده که باید حل و فصل و اصلاح شود جدول زمانی مناسب تعیین و مدیریت بانک مربوطه متعهد می شود در دوره مذکور ایرادات مورد نظر را برطرف نماید و مستمرا با ارائه گزارش فعالیت، بانک مرکزی را در جریان پیشرفت های حاصله قرار می دهد. بدیهی است در صورت کوتاهی و تعلل نسبت به انجام اقدامات اصلاحی بانک مرکزی طبق مقررات برخورد خواهد کرد.
رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به بخشنامه جدید بانک مرکزی، آن را نقطه شروع یک حرکت جدید دانست و عنوان کرد: شخصی که در صف دریافت تسهیلات قرار می گیرد، باید حداقل دو شرط را دارا باشد شرط اول اینکه حداقل آورده 25درصد از دارایی های بنگاه توسط سهامداران شرکت را رعایت کند و شرط دوم اینکه آن دسته از بنگاه های اقتصادی می توانند از بانک تسهیلات بگیرند که صورت های مالی حسابرسی شده توسط حسابرس مستقل عضو جامعه حسابداران رسمی داشته باشند.
** توصیه سیف به بانک ها
در پایان جلسه، سیف توصیه هایی را به بانک ها مطرح و تاکید کرد: بانک ها جلوی رقابت ناسالم را بگیرند و بر عملکرد خود نظارت داشته باشند و به محض مشاهده تخلفی در سیستم، آن را گزارش نمایند. همچنین بانک ها باید به نرخ های توافقی و مصوب، پای بند بوده و در وصول مطالبات غیرجاری جدیت داشته باشند.
وی در ادامه از بانک ها خواست تا بحث ذخیره گیری برای پوشش کامل ریسکهای محتمل مربوط به مطالبات غیرجاری و رعایت دقیق ضوابط را مدنظر قرار دهند و در موضوع اضافه برداشت اجازه ندهند حسابشان به طور مستمر در بانک مرکزی بدهکار باشد.
وی با تشکر از بانک هایی که توجه جدی به رعایت ضوابط و مقررات دارند، اظهار داشت: همه ما باید تلاش کنیم که فعالیت کل نظام بانکی در هماهنگی کامل با اهداف اقتصادی دولت باشد، همانطور که مقام معظم رهبری اشاره فرمودند در شرایط جاری بانکها نقش بسیار مهمی را در جهت رشد و توسعه اقتصادی و برون رفت از رکود برعهده دارند و این امر مورد تاکید ریاست جمهوری نیز بوده است.
سیف تاکید کرد که بانک مرکزی ناگزیر است با هرگونه کم توجهی نسبت به مقررات با حساسیت جدی برخورد نماید و دراین رابطه هیچ عذری قابل پذیرش نخواهد بود.
اقتصام(1)9141**1558
04/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]
صفحات پیشنهادی
راهکار خروج غیرتورمی از رکود حکیمی پور: ۵ ابهام بسته خروج غیرتورمی از رکود/ از مردم درباره پرداخت یارانه یا ای
راهکار خروج غیرتورمی از رکودحکیمی پور ۵ ابهام بسته خروج غیرتورمی از رکود از مردم درباره پرداخت یارانه یا ایجاد اشتغال سوال شودیک استاد دانشگاه با بیان اینکه اقتصاد ایران پدر و متولی ندارد گفت با کاهش فقر و شکاف درآمدی و تعامل سازنده با اقتصادهای جهانی میتوانیم بنیانهای اقتصادبررسی بخشی از بسته سیاستی خروج از رکود غیرتورمی با حضور رئیسجمهور
بررسی بخشی از بسته سیاستی خروج از رکود غیرتورمی با حضور رئیسجمهور ستاد هماهنگی امور اقتصاد مقاومتی در جلسهای به ریاست رئیسجمهور بخشی از بسته سیاستی و برنامههای دولت برای خروج غیر تورمی از رکود را مورد بحث و بررسی قرار داد به گزارش خبرگزاری فارس بسته سیاستی خروج از رکودبسته خروج غیرتورمی از رکود/ رئیس کمیسیون سرمایهگذاری اتاق ایران در گفتوگو با فارس: گام اول اجرایی شدن بسته ح
بسته خروج غیرتورمی از رکود رئیس کمیسیون سرمایهگذاری اتاق ایران در گفتوگو با فارس گام اول اجرایی شدن بسته حمایتی دولت خروج بانکها از بنگاهداری استرئیس کمیسیون سرمایهگذاری اتاق بازرگانی ایران اولین گام برای اجرایی شدن بسته حمایتی دولت برای خروج غیرتورمی از رکود را فاصله گرفتنراهکار خروج غیر تورمی از رکود/۳ در گفتوگوی فارس با نخستین دبیرکل بورس پس از انقلاب مطرح شد اعتمادسازی در بورس
راهکار خروج غیر تورمی از رکود ۳ در گفتوگوی فارس با نخستین دبیرکل بورس پس از انقلاب مطرح شداعتمادسازی در بورس با افزایش نظارت بر شرکتها خروج از رکود در گرو رونق تولید داخلاولین دبیر کل بورس پس از انقلاب درباره چشمانداز بازار سهام معتقد است پس از فصل مجامع بورس فعالتر خواهد شراهکار خروج غیرتورمی از رکود/۸ ریالی از اعتبار عمرانی پرداخت نشده/اصلاح ساختاری پیشنیاز خروج از رکود/ معطلی ۲
راهکار خروج غیرتورمی از رکود ۸ریالی از اعتبار عمرانی پرداخت نشده اصلاح ساختاری پیشنیاز خروج از رکود معطلی ۲ساله تولید کننده برای تسهیلاتنماینده مردم تبریز در مجلس با بیان اینکه اصلاح ساختارها پیشنیاز اجرای بسته خروج از رکود است گفت بسته خروج از رکود دولت باید تضمین لازم را براهکار خروج غیر تورمی از رکود/۹ عبده:نقش بازار سرمایه در خروج غیرتورمی اقتصاد از رکود/کاهش نرخ سود بانکی قطعی
راهکار خروج غیر تورمی از رکود ۹عبده نقش بازار سرمایه در خروج غیرتورمی اقتصاد از رکود کاهش نرخ سود بانکی قطعی استعضو شورای عالی بورس با اشاره به راهکارهای برونرفت اقتصاد از رکود به صورت غیرتورمی درباره نقش بازار سرمایه در تأمین مالی بنگاهها گفت بازار سرمایه در این برنامه باید و4 برنامه كوتاه مدت دولت براي خروج از ركود غيرتورمي
4 برنامه كوتاه مدت دولت براي خروج از ركود غيرتورمي دولت طي گزارشي مدعي شده است كه با تحت كنترل درآوردن تورم وضعيت اقتصاد ايران را دولت طي گزارشي مدعي شده است كه با تحت كنترل درآوردن تورم وضعيت اقتصاد ايران را از ركود تورمي به ركود تغيير داده است و راهكارهاي خروج غيرتاستقبال بازار سرمایه از بسته خروج غیر تورمی رکود
فیسبوک تویتر Google Cloob یک کارشناس بازارسرمایه استقبال بازار سرمایه از بسته خروج غیر تورمی رکود تهران - ایرنا - مدیر عملیات بازارگردانی تامین سرمایه آرمان گفت بسته تحلیلی دولت برای خروج غیرتورمی از رکود مورد استقبال همه فعالان اقتصادی کشور به ویژه بازار سرمایه قرار گرفت زبرنامههای دولت برای خروج غیرتورمی از رکود منتشر شد
برنامههای دولت برای خروج غیرتورمی از رکود منتشر شدبرنامههای دولت برای خروج غیرتورمی از رکود منتشر شد بسمه تعالی گزارش ستاد هماهنگی امور اقتصادی دولت از شرایط اقتصادی سالهای 1391 و 1392 چرایی بروز رکود تورمی و جهتگیریهای برونرفت از آن مقدمه شرایط اقتصادی کشور در سالهایچکیده اخبار اقتصادی امروز بسته سیاستی برنامههای دولت برای خروج غیرتورمی از رکود/ عرضه محصولات پتروشیمی در چند
چکیده اخبار اقتصادی امروزبسته سیاستی برنامههای دولت برای خروج غیرتورمی از رکود عرضه محصولات پتروشیمی در چند قدمی رکوردشکنی بازار سرمایه تهران پردرآمدترین استان کشورمذاکرات پاکستان برای اجرای قرارداد واردات گاز از هند قطر و روسیه استفاده ۳ اپراتور تلفن همراه از آنتنهای یکدیگفارس بررسی میکند چرا مسکن در اولویت چهارم سیاستهای خروج غیرتورمی از رکود قرار دارد؟
فارس بررسی میکندچرا مسکن در اولویت چهارم سیاستهای خروج غیرتورمی از رکود قرار دارد تمام کارشناسان اقتصادی و نیز دولتیها به خوبی میدانند که هر تغییری در سرمایهگذاری در بخش مسکن موجب ایجاد تولید و اشتغال میشود اما چرا دولت در بسته سیاستی خروج غیرتورمی در رکود مسکن را اولویت چهراهکار خروج غیرتورمی از رکود/۱۶ قادری: دولت برنامههای خود را در قالب عدد و رقم اعلام کند/ارائه برنامه کلی از
راهکار خروج غیرتورمی از رکود ۱۶قادری دولت برنامههای خود را در قالب عدد و رقم اعلام کند ارائه برنامه کلی از همه ساخته استیک نماینده مجلس با بیان اینکه بسته جدید دولت مبنی بر خروج غیرتورمی از رکود کلی بوده و تأثیر مثبتی در بازار ندارد گفت باید روش تأمین منابع مالی پروژههای نیمراهکار خروج غیر تورمی از رکود/۴ عضو کمیسیون کشاورزی در گفتوگو با فارس: بخش کشاورزی به عنوان زیربنای توسعه و پ
راهکار خروج غیر تورمی از رکود ۴ عضو کمیسیون کشاورزی در گفتوگو با فارس بخش کشاورزی به عنوان زیربنای توسعه و پیشتاز خروج از رکود استعضو کمیسیون کشاورزی گفت بخش کشاورزی در خروج از رکود تأثیرگذار است زیرا این بخش زیربنای توسعه و اقتصاد کشور است و اگر در آن به خودکفایی نرسیم بایدراهکارهای خروج غیرتورمی از رکود به بیان آلاسحاق: نقش بورس در تامین مالی شرکتها بیشتر شود
راهکارهای خروج غیرتورمی از رکود به بیان آلاسحاق نقش بورس در تامین مالی شرکتها بیشتر شود اقتصاد > اقتصاد کلان - مهر نوشت یحیی آل اسحاق در گفتگویی اظهار کرد در طرح دولت برای خروج بنگاههای تولیدی از رکود بر نقش بنگاههای پیش رو در بازارهای داخلی صادراتتمرکز بر تولید صادراتی تنها راه خروج غیرتورمی از رکود/ اجرای سلیقهای بسته؛ ممنوع
اقتصادی صنعت و تجارت و کشاورزی در گفتگو با مهر مطرح شد تمرکز بر تولید صادراتی تنها راه خروج غیرتورمی از رکود اجرای سلیقهای بسته ممنوع نایب رئیس کنفدراسیون صادرات ایران گفت اگر نگاه به تولید بر اساس تمرکز بر تولید برونگرا و صادراتی باشد نه تنها از رکود خارج خواهیم شد بلکراهکارهای آل اسحاق برای خروج غیرتورمی از رکود/ نقش بورس در تامین مالی شرکتها بیشتر شود
اقتصادی صنعت و تجارت و کشاورزی در گفتگو با مهر ابراز شد راهکارهای آل اسحاق برای خروج غیرتورمی از رکود نقش بورس در تامین مالی شرکتها بیشتر شود رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران گفت اگر رفتار بانکها حمایت از تولیدات به ویژه صادرات محور باشد ارزش افزوده بخشهای مختلفراهکار خروج غیرتورمی از رکود/۱۳ بسته دولت چارچوبهای یک برنامه را نداشت/ تامین مالی گامی عملی برای رونقبخشی ب
راهکار خروج غیرتورمی از رکود ۱۳بسته دولت چارچوبهای یک برنامه را نداشت تامین مالی گامی عملی برای رونقبخشی به اقتصادیک کارشناس اقتصادی با اشاره بسته دولت برای خروج غیرتورمی از رکود گفت این بسته تنها آسیبشناسی و ایدههای کارشناسی است در حالی که برنامه شامل زمانبندی منابع مو-
اقتصادی
پربازدیدترینها