تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من پيامبر نشده ام كه لعن و نفرين كنم، بلكه مبعوث شده ام تا مايه رحمت باشم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870965000




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاندارمرکزی: رفع مشکلات تولید از دغدغه های دولت تدبیر و امید است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فیسبوک تویتر Google+ Cloob استاندارمرکزی: رفع مشکلات تولید از دغدغه های دولت تدبیر و امید است خمین - ایرنا - استاندارمرکزی تولید را رکن اصلی تحقق حماسه اقتصادی دانست و گفت: رفع مشکلات تولید و بهره وری از دغدغه های دولت تدبیر امید است .


ˈمحمد حسین مقیمیˈ شامکاه پنجشنبه در نشست بررسی مشکلات بخش گل و گیاه و معادن سنگ ساختمانی محلات در سالن فرمانداری این شهرستان افزود: تولید محصولات داخلی با فناوری نوین روز دنیا موجب شکوفایی اقتصاد خواهد شد.
وی استفاده بهینه از حداقل اعتبارات و امکانات با بهره وری بالا را مدیریت جهادی و نه گفتن به محصولات بیگانگان عنوان و اظهارکرد: تنها راه چشم پوشیدن ازمصرف محصولات خارجی و جلوگیری از خروج ارز از کشور، توجه به کار و تلاش توام با آموزش و مدیریت جهادی است.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست عمده مشکلات بهره برداران گل و گیاه این شهرستان را نبود تجهیزات مدرن و صنعتی بسته بندی، کمبود نقدینگی و کارگران ماهر عنوان کرد.
حجت الاسلام ˈعلیرضا سلیمیˈ عدم برپایی نمایشگاه ملی و بین المللی گل و گیاه محلات طی دوسال اخیر، توسعه نیافتن پایانه صادراتی گل و گیاه، کندی درراه اندازی مرکز تولید ژنتیکی گل وگیاه و کمبود آب و انجام نشدن آبیاری نوین (قطره ای )را از دیگر مشکلات گلکاران محلات ذکرکرد.
وی ظرفیت تولید گل در محلات را دوبرابر مقدار فعلی اعلام کرد و گفت: در صورت اجرای طرح های آبیاری قطره ای و تبدیل تولید سنتی به صنعتی، تولید و صادرات گل کشوردر این قطب بزرگ تولیدی متحول خواهد شد.
وی تولید سالانه 127 میلیون شاخه گل در محلات و صادرات شش میلیون شاخه به ارزش 12 میلیون دلار را یادآور شد و گفت: طبق آمار،این شهرستان در سه ماهه نخست امسال افزون بر دو میلیون و 700 هزار دلار ارزآوری از صادرات گل به کشورهای عراق ترکمنستان ، آذربایجان ، نخجوان ، قرقیزستان ، افغانستان و تاجیکستان داشته است .
وی یکی از بازارهای هدف و پرسود گل و گیاه شهرستان محلات را کشور روسیه و برخی از کشورهای اروپایی دانست و گفت: به دلیل نبود آزمایشگاه برای صدور شناسنامه برای محصولات صادراتی، از دست رفتن بازار خارجی اروپایی شهرستان دور از انتظار نیست.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی سطح گلخانه های زیرسقفی و فضای باز شهرستان محلات را 900 هکتار برآورد و اضافه کرد: این شهرستان از نظر کیفیت ، کمیت و تنوع گل در سطح کشور منحصر به فرد است و نخستین پژوهشکده گل و گیاه کشور نیز با زیرمجموعه هشت سایت از شمال - تهران و کرج ، جنوب استان خوزستان و اصفهان در شهرستان محلات مدیریت می شود.
در این نشست، تعدادی از بهره برداران معادن سنگ محلات نیز کمبود سوخت مورد نیاز برای ماشین آلات سنگین و در نظر نگرفتن سهمیه دولتی ، نبود نیروی کارگری ایرانی برای تامین نیرو و جلوگیری از استفاده از کارگران اتباع بیگانه (افغانی) را از عمده مشکلات معدن داران سنگ شهرستان عنوان کردند.
آنان نبود منطقه ویژه اقتصادی، گمرک ، کمبود فضا در شهرکهای صنعتی برای توسعه صنعت فرآوری و سنگبری و سنتی بودن ابزار برای برش سنگ و در نتیجه تبدیل بیش از 55 درصد از محصول به ضایعات را از دیگر مشکلات صنایع سنگ محلات عنوان کردند .
استاندار مرکزی نیز از واریز عوارض ارزش افزوده برخی از بهره برداران در خارج از استان ابراز تاسف کرد و با تعیین زمان 10 روزه برای واریز عوارض ارزش افزوده تولید کنندگان در استان گفت: از زمان تعیین شده هر بهره بردار سهم عوارض واریزی خود را خارج از استان واریز کند از فعالیتش بشدت جلوگیری خواهد شد.
در این نشست برای کمک به برپایی نمایشگاه ملی گل و گیاه در شهریورماه سال جاری ، اختصاص ،انتقال و تصفیه پسابهای
محلات به بخش گلخانه ای و پرورش گل و پیگیری کمبود نیروی کار ، تعامل با بانک های عامل برای پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و اختصاص زمین مورد نیاز برای گل کاران و ایجاد گمرگ برای سهولت در صادرات تصمیم هایی گرفته شد.
چند تن از مدیران کل دستگاه های اجرایی استان ، اعضای اتحادیه های گل و گیاه و معادن و سنگ ساختمانی شهرستان محلات و مسوولان این شهرستان در این نشست حضور داشتند.
محلات واقع در 115 کیلومتری اراک - مرکز استان مرکزی - به شهر گل ایران شهرت دارد و در زمینه تولید سنگهای ساختمانی نیز رتبه اول کشور را دارد.ک/2
555/559

انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]


تماس بی واسطه با مسئولین





02/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن