واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob دانشگاه ها برای فضای سایبری ایران تولید محتوا کنند زنجان - ایرنا - مدرس تاجر الکترونیک گفت: دانشگاه ها باید برای تولید محتوا در فضای سایبری ایران وارد عمل شوند.
حسین زینی وند روز پنجشنبه در حاشیه کارگاه آموزشی تاجر الکترونیک در زنجان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: اینترنت بزرگترین فرصتی است که هم اکنون در حال تبدیل شدن به تهدیدی بزرگ است.
وی بابیان اینکه با اینترنت در ایران مخالف است، یادآورشد: تا زمانی که فرهنگ استفاده از اینترنت و فضای سایبری در میان کاربران نهادینه نشده است، نمی توان از این فضای مناسب در زمینه فرهنگی و اقتصادی بهره گرفت.
زینی وند اظهار کرد: باید در اینترنت تولید محتوا کرد و به وسیله آن چهره حقیقی کشور را به نمایش گذاشت.
این تاجر الکترونیک گفت: در صورتی که طی سالهای گذشته به درستی از فضای سایبری برای توسعه اقتصادی بهره گرفته می شد، به یقین تمام فشارهایی که ایران در این مدت از تشدید تحریم ها متحمل شده است، بی تاثیر می شد.
وی خاطر نشان کرد: تمام تاثیری که تحریم ها توانست بر ملت و دولت ایران وارد کند، ناشی از وابستگی اقتصادی کشور به درآمدهای نفتی است.
زینی وند ادامه داد: رهبر معظم انقلاب با مشاهده این نقطه ضعف بزرگ اقتصاد ایران آرزوی بسته شدن درب چاه های نفت را دارند و بر لزوم فعالیت در عرصه فرهنگی تاکید می کنند.
مدیر عامل شرکت تجارت الکترونیک کاسیان گفت: ضعف محتوا در فضای سایبری ایران موجب سود جویی دشمنان و تولید محتوایی نامناسب برای پر کردن خلاهای این فضا شده است.
وی با تاکید بر اینکه باید در اینترنت زیبایی های حقیقی ایران معرفی و شناسانده شود، تولید محتوای مناسب برای این فضا را وظیفه دانشگاه ها عنوان کرد.
زینی وند با بیان اینکه امروز نزدیک 70 درصد کاربران اینترنت از طریق تلفن همراه از آن بهره می گیرند، بر لزوم استفاده از این فضا برای تولید ثروت و درآمد زایی و معرفی فرهنگ ایرانی تاکید کرد.
این مدرس تاجر الکترونیک گفت: اینکه رهبر معظم انقلاب امسال را سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نام گذاری کرده اند، لزوم بهره گیری از فضای سایبری برای رشد عرصه اقتصادی و فرهنگی را نشان می دهد.
وی تاکید کرد: فرهنگ و اقتصاد امنیتی ترین مسله کنونی جهان است و باید مجدانه برای تولید محتوا در این بخش وارد شد.
زینی وند اظهار کرد: ایران صاحب افراد زبده ای برای تولید محتوا به زبان های عربی و انگلیسی است و باید رسالت خود را در این بخش انجام دهند.
این تاجر الکترونیک گفت: ایران رتبه 13 جهانی از نظر تعداد کاربر را دارد، این در حالی است که زبان فارسی هیچ جایگاهی در فضای سایبری ندارد.
وی تولید محتوا به زبان فارسی را برای ارتقای جایگاه کنونی جمهوری اسلامی ضروری عنوان و بر لزوم آسیب شناسی این فضا تاکید کرد.
زینی وند با بیان اینکه نمی توان تکنولوژی را متوقف کرد، افزود: می توان فضا را همزمان با رشد این عرصه به گونه ای فراهم کرد که فرصت بهره گیری بیشتری برای کاربران ایجاد شود.
مدیر عامل شرکت تجارت الکترونیک کاسیان نهادینه سازی فرهنگ بهره گیری حداکثری از فضای سایبری را وظیفه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و صدا و سیما برشمرد و استفاده مناسب از این فضا را زمینه ساز افزایش روحیه نشاط در افراد خواند.
7319/596
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
02/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]