تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845105177




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رواج پلاکت درمانی/ گوش شنوایی برای هشدار مسوولان نیست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فیسبوک تویتر Google+ Cloob رواج پلاکت درمانی/ گوش شنوایی برای هشدار مسوولان نیست مشهد- ایرنا- در حالی که شیوه های جدید درمانی در حوزه زیبایی و پوست و مو مانند پلاکت درمانی با تبلیغات جاذب خود اعتماد مردم را جذب کرده اند، مسوولان بهداشتی نسبت به غیر مجاز بودن و عوارض کاربرد برخی از این روش ها هشدار می دهند.


به گزارش ایرنا، پلاکت درمانی (پی.آر.پی) یکی از روش های درمانی جدید است که در سالهای اخیر برای درمان ریزش مو و طاسی سر و همچنین جوان سازی پوست مورد توجه قرار گرفته است.
این حالی است که مسوولان وزارت بهداشت و پژوهشگران معتقدند که انجام پلاکت درمانی برای درمان برخی از عارضه ها مانند آسیب های مفصلی و غضروف اثبات شده است، اما کاربرد آن در دیگر بیماریها هنوز مراحل تحقیقاتی را می گذارند.
روش پلاکت درمانی که در چندین جلسه انجام می شود، برای بیمار هزینه های زیادی را بدنبال دارد.
رییس یکی از کلینیک های تخصصی پوست و مو در مشهد در این خصوص گفت: درمان های ریزش مو مرحله به مرحله است به طوری که ابتدا درمان های دارویی مانند محلول ماینوکسیدیل و یا تزریق آمپول بیوتین تجویز می شود و اگر نتیجه نداد، درمان های دیگر توصیه می گردد.
دکتر حسین نوروزی افزود: پی.آر.پی (پلاکت درمانی) که از جمله درمان های نوین به شمار می رود یکی از مراحل درمان ریزش است و در صورتی که این روش درمانی باعث رشد مجدد موها نشد در نهایت کاشت مو انجام می شود.
عضو انجمن پزشکی لیزری ایران اظهار کرد:در پلاکت درمانی بر حسب نوع کیت مصرفی بین 8 تا 40 سی سی خون از فرد گرفته شده و طی فرآیندی پلاکت جدا شده از خون فرد به پوست فرد تزریق می شود که این اقدام باعث افزایش رشد فولیکول های مو می شود.
به گفته وی، امروزه برای درمان ریزش مو در کلینیک های تخصصی از درمان های ترکیبی استتفاده می شود.
مدیر گروه پوست دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این باره معتقد است: در حال حاضر اثرات پی.آر.پی در درمان پوست و مو در مرحله تحقیق می باشد و هیچ مستندات علمی برای آن پیدا نشده است.
دکتر مسعود ملکی افزود: پی.آر.پی در برخی رشته ها مانند مفاصل و غضروف مجوز علمی و قانونی دارد و مقالات معتبری در زمینه اثربخشی آن وجود دارد.
این متخصص پوست و مو تاکید کرد: در سایت انجمن متخصصان پوست نیز اعلام شده است که فعلا روش پی.آر.پی در درمان بیماریهای پوست مبنای علمی ندارد، به طوریکه تاکنون مقالاتی در این خصوص منتشر شده اما پشتوانه علمی معتبری ندارد.
وی با اشاره به پژوهشی که با استفاده از روش پی .آر.پی در حوزه پوست و مو در دانشگاه علوم پزشکی مشهد بناست اجرا شود، افزود: انجام پی .آر.پی اگر به عنوان کار پژوهشی و با رعایت اصول علمی به طور رایگان اجرا شود، اشکالی ندارد.
یک متخصص پوست و مو نیز در این خصوص معتقد است: تاکنون مستندات علمی از روش پی.آر.پی برای درمان ریزش مو و جوان سازی پوست وجود ندارد.
دکتر امیر هوشنگ احسانی افزود: در این روش که پلاکت ها به محل مورد نظر تزریق می شود، چند سالی است که برای درمان برخی از بیماریها رواج دارد اما در حوزه پوست و مو کارایی چندانی ندارد.
وی خاطر نشان کرد: پی.آر.پی نهایت کاری که می تواند انجام دهد، این است که پس از سه تا چهار ماه ضخامت مو را افزایش دهد اما شمار موها را افزایش نمی دهد و به عنوان درمان اصلی توصیه نمی شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این باره گفت: در پی. آر. پی برخی از فاکتورهای غنی شده در خون بدن انسان از پلاکت گرفته می شود و به ناحیه مورد نظر تزریق شده که می تواند در ترمیم ها و التهاب ها کمک کند.
دکتر جلیل توکلی افشار افزود: اگر در جایی که التهابی رخ نداده است، پی.آر.پی تزریق شود اثر معکوسی خواهد داشت.
وی بیان کرد: اینکه می آیند برای بر طرف شدن طاسی مو پی.آر.پی تزریق می کنند، اثر بخشی ندارد، مگر اینکه در سر التهابی رخ داده باشد که تزریق پلاکت در ترمیم و رفع التهاب کمک می کند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تشکیل کمیته سلول درمانی ، افزود: بر این اساس بناست اگر کسی در مطب بدون اندیکاسیون کار پی.آر.پی انجام دهد، این اقدام او به عنوان جرم محسوب شده و پیگیرد قانونی بدنبال دارد.
فوق تخصص روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این خصوص گفت: پی .آر.پی به دلیل داشتن فاکتور رشد و پلاسمای غنی شده نقش مهمی در ترمیم و بهبود برخی از ضایعات دارد.
دکتر ژاله شریعتی افزود: اثر بخشی پلاکت درمانی که از روش های جدید است، در برخی از موارد مانند ضایعات آسیب دیده تاندون، لیگامان، غضروف و پوکی استخوان ثابت شده است اما کاربرد آن برای درمان سایر بیماریها در مرحله تحقیقات می باشد.
به گفته وی، برخی این تصور غلط را دارند که پی .آر.پی همان استفاده از سلولهای بنیادی است،در حالی که تزریق مواد غنی شده از پلاکت با روش سلولهای بنیادی کاملا متفاوت است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اجرای طرح سلولهای بنیادی برای درمان بیماران مبتلا به استئو آرتریت زانو (ساییدگی مفصل زانو) در این دانشگاه، افزود: استفاده از روش PRP(پلاسمای غنی از پلاکت) و تاثیرات آن بر روی غضروف از دیگر بخش های این طرح است، که اثر بخشی آن با سلول درمانی مورد بررسی قرار می گیرد.
کارشناس مسوول امور درمانگاههای نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به ایرنا گفت: فعالیت درمانگاهها و کلینیک های تخصصی از جمله حوزه پوست و مو، بر اساس ضوابط و آیین نامه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام می شود.
دکتر محمد علی دنکوب افزود: هم اکنون 9 درمانگاه تخصصی پوست و مو زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استان خراسان رضوی دایر است که همه آنها در مشهد مستقر هستند و پزشکان متخصص پوست و مو در این مراکز فعالیت می کنند.
وی خاطر نشان کرد: کاربرد روش های نوین در حوزه پوست و مو فقط باید توسط متخصصان پوست و مو انجام شود و پزشکان عمومی مجاز به استفاده از این روش ها نیستند.
او ادامه داد: به پزشکان عمومی که کار پوست و مو انجام می دهند، ابلاغ شده است که در حیطه روش های جدید درمانی وارد نشوند و در این زمینه بر طبق گزارشات مردمی و همچنین بازدیدهای دوره ای با متخلفان برخورد خواهد شد.
دنکوب در عین حال اظهار کرد: از سوی دیگر برخی از روش های جدید درمانی مانند پی .آر.پی در درمان بیماریها در حوزه پوست و مو مراحل تحقیقاتی را طی می کند اما در حوزه های دیگر مانند ارتوپدی و مفاصل نتایج علمی آن ثابت شده است.
مدیر نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: متاسفانه به رغم اطلاع رسانی های مکرر در رسانه ها، مردم ما هنوز اطلاعات کافی برای انجام امور درمانی در حوزه پوست و مو ندارند و به دلیل متقاضیان فراوان، سوء استفاده هایی نیز در این زمینه رواج یافته است.
دکتر حمید رضا اسلامی افزود: بعضا مشاهده می شود که حتی در آرایشگاهها عمل های زیبایی انجام می شود که متاسفانه با اقبال عمومی هم روبروست اما این کار غیر قانونی و تبعات مختلفی بدنبال دارد.
وی خاطر نشان کرد: در این راستا امور نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بازدیدهای دوره ای خود و بدنبال پیگیری گزارشات مردمی با متخلفان برخورد جدی دارد.
اسلامی به مردم توصیه کرد که در مراجعه به مراکز تخصصی مثلا در حوزه پوست و مو به پروانه مطب و اسناد مربوطه ممهور به مهر وزارت بهداشت و درمان توجه کافی داشته باشند و در صورت ایجاد شک و شبهه با شماره تلفن گویای191 و یا 8761653 تماس حاصل کنند.
مدیر نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: انجام روش های جدید پی.آر.پی که هنوز مراحل تحقیقاتی را می گذارند و جنبه درمانی آن اثبات نشده است ، نباید در درمانگاههای پوست و مو و با دریافت هزینه از بیمار انجام شود.
به گفته وی، این موارد به مسوولان فنی درمانگاههای تخصصی پوست و مو اطلاع رسانی شده است.
وی در پایان افزود: همچنین اعمال جراحی تشخیصی و درمانی که نیاز به بیهوشی عمومی دارد، در درمانگاههای پوست و مو ممنوع است و صرفا اعمال جراحی با بی حسی موضعی در این مراکز قابل انجام است.
7487/659

انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]


تماس بی واسطه با مسئولین





02/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن