تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه بگيريد تا تندرست باشيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833062213




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دستگیری از مستمندان مهمترین ویژگی شهید حسنی بود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فیسبوک تویتر Google+ Cloob دستگیری از مستمندان مهمترین ویژگی شهید حسنی بود اراک- ایرنا- همسر شهید ˈحسین حسنیˈ گفت: دستگیری از فقرا و مستمندان مهمترین ویژگی این شهید والا مقام بود


ˈخدیجه باقریˈ روز پنج شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: تمام مدتی را که با حسین زندگی کردم دغدغه مستمندان و دستگیری از آنها سرلوحه تمام کارهایش بود.
وی ادامه داد: ایشان در تمام کارهایش امام علی(ع) را الگو قرار می داد و می گفت اگر تمام مردم ایران اسلامی از مستمندان و فقرا دستگیری کنند ایران آباد می شود و هیچ مستمندی در کشور باقی نمی ماند.
این همسر شهید بیان کرد: من 13 سال با حسین زندگی کردم و بدون اغراق هیچگونه خاطره بدی از ایشان در ذهنم وجود ندارد چرا که ایشان روحیه ای خدایی و معنوی داشت و هیچگاه به کسی بی احترامی و پرخاشگری نمی کرد.
باقری اظهار کرد: از ابتدای جنگ تحمیلی با وجود اینکه دوران مقدس سربازی را به پایان رسانده بود حال و هوای جبهه ها به سرش افتاد و با حضور در پایگاه بسیج مسجد الزهرا(س) به جمع آوری کمک های مردمی برای اعزام به جبهه ها پرداخت.
وی اضافه کرد: حسین به هنر عکاسی بسیار علاقه مند بود و آن روزها برای روزنامه های اطلاعات و کیهان عکاسی می کرد، یک روز ظهر که به منزل آمد گفت قرار است که به عنوان عکاس به جبهه جنوب کشور اعزام شوم.
باقری بیان کرد: من ابتدا حرف حسین را جدی نگرفتم اما هر روز که می گذشت او به رفتن مصمم تر می شد، تا اینکه روز 24 آذرماه سال 1360 کوله بار سفر را بست و به عنوان عکاس به جبهه جنوب اعزام شد.
وی اظهار کرد: وقتی از جبهه به مرخصی می آمد شجاعت و دلیری رزمندگان اسلام ورد زبانش بود و قصه های رشادت های جوانان ایران زمین را در میدان های رزم با غرور و سربلندی برای من و پسر و دخترش تعریف می کرد.
این همسر شهید اضافه کرد: حسین حدود پنج سال در جبهه ها بود و هر بار که می خواست از مرخصی به جبهه برگردد می گفت همه دوستان و رفقا رفتند و افتخار شهادت نصیب من نمی شود، برایم دعا کنید.
باقری خاطرنشان کرد: آخرین باری که حسین از مرخصی به جبهه رفت 15 دی ماه سال 65 بود که چهار روز بعد از آن عملیات کربلای پنج آغاز شد، سه ماهی از رفتن حسین می گذشت که با ما تماس نگرفته بود، چندین بار به پایگاه مسجد الزهرا(س) مراجعه کردم و با دوستانش تماس گرفتم اما همه می گفتند حسین در عملیات است نگران نباشید انشاءلله همین روزها تماس می گیرد.
وی بیان کرد: سرانجام در 28 بهمن ماه همان سال خبر شهادت حسین را از در طریق پایگاه مسجد الزهرا(س) به ما رساندند و چند روز بعد هم پیکر مطهرش را به اراک منتقل کردند و در گلزار شهدای بهشت زهرا(س) اراک به خاک سپرده شد.
همسر این شهید با ذکر خاطره ای از او اظهارکرد: از پدر ایشان شنیدم که من ندیدم که هیچگاه نمازش از زمان 9 سالگی ترک شود یا قضا شود و یا سر موقع خواند نشود و ایشان قلبی بزرگ و پر ایمان و نترس داشتند در زمانی که وی را دستگیر می کنند محکم بر صورت یکی از افراد ساواک سیلی می زند و هیچ باکی نداشته است .
وی گفت: بعد از شهادت ما فهمیدیم خانواده مستضعفی بودند که ایشان مخفیانه برای آنها برنج و پول و دیگر مایحتاج می بردند گویا یکی ایشان را تعقیب کرده بود و شناخته بود که او شهید حسنی است و آن شهید ، او را قسم داده بود که به کسی نگوید و بعد از شهادت ایشان گفت طاقت ندارم خوبیهای علی گونه شهید را نگویم.
شهید حسین حسنی در 21 فروردین ماه سال 1328 در اراک متولد شد و در 28 بهمن ماه سال 1365 در عملیات کربلای پنج به درجه رفیع شهادت نائل آمد.ک/3
7115/559

انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]


تماس بی واسطه با مسئولین





02/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن