تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شتاب کردن در کاری پیش از بدست آوردن توانایی و سستی کردن بعد از به دست آوردن فرصت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799574119




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خواهر شهید: سازندگی و آبادانی مهمترین هدف شهید محمد ابراهیم همتی بود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

خواهر شهید: سازندگی و آبادانی مهمترین هدف شهید محمد ابراهیم همتی بود سمنان - ایرنا - خواهر شهید دریادار ˈمحمدابراهیم همتیˈ گفت: با وجود حضور این شهید در کشورهای خارجی برای دوره های مختلف فنی و دریاداری، پس از پیروزی انقلاب، شهید همتی برای سازندگی و آبادانی کشور به میهن بازگشت.


ˈآذر همتیˈ روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا افزود: شهید محمد ابراهیم همتی خدمت به وطن را بزرگترین وظیفه خودش می دانست و ایران بزرگترین افتخارش بود.
وی با بیان اینکه این شهید فرصت و امکان ماندن در خارج از کشور را داشت ولی به میهن بازگشت، ادامه داد: شهید همتی ایران را بسیار دوست داشت و همیشه قلبش برای آن می تپید.
وی با اشاره به اهمیت شهید همتی به آبادانی و سازندگی در کشور، افزود: در شرایط حاضر نیز هدف این شهید، با توسعه و پیشرفت کشور تا حدی محقق شده ولی باز هم باید تلاش شود.
وی با اشاره به علاقه شهید محمد ابراهیم همتی به خانواده، خاطرنشان کرد: ایشان در تمام سفرهایشان برای خانواده کارت پستال می فرستاد و اخبار همان منطقه را از طریق تلگراف به ما می رساند.
خواهر شهید محمد ابراهیم همتی با تاکید بر لزوم اهمیت گرم بودن کانون خانواده در شرایط امروز جامعه افزود: تربیت خانوادگی فرزندان درون خانواده باید به گونه ای باشد که بچه ها بیشتر به کنار پدر و مادر بودن اهمیت بدهند تا در اینترنت گشتن.
وی به علاقه شدید شهید محمد ابراهیم همتی به فنون دریاداری و کشتی سازی اشاره و تصریح کرد: ایشان در مدتی که در خارج از کشور مشغول طی دوره های آموزشی و تحصیلی مختلف بود، ماکتی یک متری از یک کشتی با تمام ظرایف و بخشهایش ساخته بود و هدف بلندمدتش ایجاد یک کارخانه کشتی سازی در ایران بود.
خواهر شهید محمد ابراهیم همتی با بیان اینکه ایشان کشورش را بیش از هر چیزی دوست داشت، گفت: خواسته اصلی ایشان آبادانی کشور و در نتیجه ایجاد رفاه و آسایش نسبی برای تمام خانواده بود.
امیر دریادار محمد ابراهیم همتی اسفند 1329 در سمنان به دنیا آمد و تا شش سالگی در این شهر بود تا اینکه به همراه خانواده به تهران عزیمت کرد. وی فرزندی از کویر بود که روزی به نام دریا در تقویم ها رقم زد.
وی دوران دبیرستان را در دبیرستان رودکی گذراند با وجود قبولی در رشته مهندسی دانشگاه تهران به دلیل علاقه ای که به دریا داشت نیروی دریایی را برگزید و برای گذراندن دوره های ناوبری و فرماندهی کشتی به آلمان اعزام شد و رتبه اول را در بین دانشجویان 70 کشور به نام خود ثبت کرد و به ایران بازگشت.
دریادار همتی برای تکمیل مهارت ها و تخصص های دریانوردی پس از آلمان، باز به کشورهای سوئد و فرانسه اعزام شد و تا سال 1357 در آنجا تحصیل کرد و پس از اتمام دوره های تخصصی در بازگشت به ایران در منطقه دوم دریایی بوشهر مشغول خدمت شد.
گویی تقدیر از آغاز، سرنوشت مشترکی برای این شهید و ناوچه پیکان رقم زده بود چرا که همزمان با تحصیل در فرانسه، ناوچه پیکان به سفارش ایران در همین کشور ساخته می شد و این شهید بزرگوار با همین ناوچه به ایران بازگشت و تا روز شهادت در سمت فرمانده ناوچه پیکان بود.
شهید محمد ابراهیم همتی روز آغاز جنگ تحمیلی یعنی 31 شهریور 1359 در مرخصی و در تهران به سر می برد و پس از اطلاع از تجاوز نیروهای عراقی به میهن اسلامی، برای عزیمت به بوشهر عازم فرودگاه شد اما به دلیل بمباران فرودگاه و لغو پروازها از طریق هوا، نتوانست عازم محل ماموریت شود.
وی که برای انجام وظیفه برای کشورش و به کاربست مهارت و فنونی که سالها در کشورهای دیگر آموخته بود در راه وطن سر از پا نمی شناخت، با اصرار، شبانه و با اتوبوس به شیراز رفت و از آنجا خود را به بوشهر رساند.
ناوچه تحت فرماندهی دریادار محمدابراهیم همتی دو ماه بعد در هفتم آذر 59 در عملیات مروارید، هدف موشک قرار گرفت و در آبهای نیلگون خلیج فارس آرام گرفت.
ناوچه پیکان در این عملیات با به آتش کشیدن اسکله های نفتی ˈالبکرˈ و ˈالامیهˈ مانع صادرات نفت عراق ازطریق خلیج فارس و دریای عمان شد، اما پس از این عملیات، ناوچه پیکان در مسیر بازگشت هدف موشک قرار گرفت و پیکان نامی ماندگار در تاریح نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شد.
در نبرد سخت دریایی هفتم آذر 59 به سرفرماندهی ناوچه سرافزار پیکان، دو فروند ناوچه موشک انداز از نوع ˈاوزاˈ و 13 فروند از هواپیماهای جنگنده ارتش بعثی عراق به قعر آب های خلیج همیشه فارس فرستاده شد و تعدادی از تکاوران دریایی عراق کشته شدند و تعدادی نیز به اسارت درآمدند.
پایانه های ˈالبکرˈ و ˈالامیهˈ از بزرگترین مراکز صدور نفت عراق است که در شمال خلیج فارس، در دهانه خور عبدالله، نزدیک جزیره بوبیان کشور کویت قرار گرفته که از شاهرگ های حیات اقتصادی عراق از طریق دریا محسوب می شدند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در نشستی با مسئولان استان سمنان در پارک موزه دفاع مقدس این شهر با اشاره به رشادتهای شهید دریا دل محمد ابراهیم همتی، گفت: سمنان گرچه دریا ندارد اما دریادلی چون محمدابراهیم همتی فرمانده شهید ناوچه پیکان دارد.
امیر دریادار ˈحبیب الله سیاریˈ با اشاره به عملکرد ظفرمندانه ناوچه موشک انداز پیکان در هفتم آذرماه سال 59 در عملیات مروارید که در تاریخ ماندگار است، افزود: عملیات قهرمانانه مروارید در تاریخ ماند و حماسه ساز شد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در این نشست بر زنده نگه داشتن یاد شهید همتی و حماسه ناوچه پیکان برای جامعه به اشکال مختلف تاکید کرد.
وی در یادواره 74 شهید منطقه محلات سمنان به ویژه دریادل شهید محمد ابراهیم همتی، در مهر سال 91، خاطرنشان کرد: عملیات مروارید که 67 روز پس از جنگ تحمیلی اتفاق افتاد یک عملیات استراتژیک اقتصادی بود.
وی افزود : این عملیات باعث شد تجارت صادرات و واردات ایران اسلامی در طول جنگ تحمیلی تضمین شود و در مقابل عملیات صادرات نفت عراق را به خطر انداخت.
دریادار سیاری با تاکید بر اینکه در این عملیات تمام مواضع عراق در دریا محاصره شد، افزود: عملیات مروارید به سرفرماندهی ناوچه پیکان اقتدار ایران در دریا را به دشمنان و دنیا ثابت کرد.
نمادی از ناوچه پیکان در یکی از بلوارهای سمنان برای گرامیداشت یاد و نام شهید محمد ابراهیم همتی نصب شده است.ک/4
611/599/506

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




24/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن