تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى بهشت درى است‏بنام (ريان) كه از آن فقط روزه داران وارد مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834822101




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ششمين نشست بريکس و نشانه هاي زوال نظام ليبرالي غرب


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲ مرداد ۱۳۹۳ (۲:۵۵ق.ظ)
ششمين نشست بريکس و نشانه هاي زوال نظام ليبرالي غرب برزيل، روسيه، هند و چين و آفريقاي جنوبي پنج قدرت‌ اقتصادي نو ظهور قرن بيست و يکم تلقي مي‌شوند که گروه بريکس را تشکيل مي دهند، اين گروه در ششمين جلسه سالانه خود تصميمات مهم اقتصادي اتخاذ کرد که نظام ليبرال غربي را در معرض خطر قرار مي دهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاي موج، برزيل، روسيه، هند و چين چهار قدرت‌ اقتصادي نو ظهور در سال ۲۰۰۹ ائتلافي را بنا کردند که بريک (BRIC) نام گرفت (يعني برزيل، روسيه، هند و چين)، در دسامبر سال ۲۰۱۲ وقتي آفريقاي جنوبي به اين ائتلاف پيوست، نام اين سازمان به بريکس (BRICS) تغيير يافت.
اين گروه فرا منطقه‌اي 42 درصد از جمعيت و 21 درصد از توليد ناخالص داخلي جهان را به خود اختصاص داده است.
گروه بريکس از سال 2009 تاکنون نشست هاي سالانه خود را به منظور رايزني در مورد مسائل مهم بين المللي تشکيل داده است، ششمين نشست سران اين گروه در تاريخ پانزدهم و شانزدهم جولاي (24 و 25 تير ماه) در شهر «فورتالزا» برگزار و با توجه به شرايط امنيتي و اقتصادي بين الملل در مورد مسائل مهمي تصميم گيري شد.
يکي از مسائل مهم ششمين نشست بريکس حضور اعضاي اتحاديه کشورهاي آمريکاي جنوبي (اوناسور) به اضافه کوبا و کاستاريکا در اين نشست بوده است.
در پايان نشست بريکس اعضاي اين گروه با رهبران کشورهاي آمريکاي جنوبي در قالب کشورهاي عضو اتحاديه کشورهاي آمريکاي جنوبي (اوناسور) و جامعه کشورهاي آمريکاي لاتين و کارائيب در شانزدهم جولاي در پايتخت برزيل ديدار کردند.
به نظر مي رسد اعضاي گروه بريکس تمايل زيادي به برقراري ارتباط با کشورهاي منطقه آمريکاي لاتين به منظور گسترش سطح روابط و کمک به رشد اقتصادي اعضاي بريکس دارند، مثلاً پوتين پس از پايان نشست اين گروه اظهار داشت، روسيه بايد در منطقه خوش آتيه و جالب آمريکاي لاتين حضور داشته باشد.
در نشستي که ميان رهبران آمريکاي لاتين و اقتصادهاي نوظهور جهان در روز شانزدهم جولاي پشت درهاي بسته در «برازيليا» برگزار شد، اين 16 رهبر جهان بر تشکيل بانک توسعه متشکل از اعضاي گروه بريکس تأکيد کردند.
در مورد اهداف اين نشست نيز مي توان به اظهارات اعضاي اين گروه و شرکت کنندگان در اين نشست اشاره کرد. ولادمير پوتين هدف بريكس را به چالش كشاندن وابستگي نظام مالي بين المللي به سياست هاي ايالات متحده و تقويت حكومت قوانين بين المللي عنوان كرد.
وي قصد اصلي و مشترك اعضاي بريکس را اصلاح نظام پولي و مالي بين الملل دانست. زيرا سيستم پولي بين المللي وابستگي زيادي به دلار امريكا دارد و اين مسئله به نظر اعضاي بريكس بايد تغيير كند.
رئيس جمهوري ونزوئلا اعلام کرده است، تصميم‌هاي اتخاذ شده در نشست سران بريکس، مسير قرن 21 را تغيير مي‌دهد.
نيکولاس مادورو، رئيس جمهوري ونزوئلا نيز گفته است، نشست سران بريکس تصميمات بسيار مهمي اتخاذ کرده است تا قوانين سياسي و اقتصادي جهان را تغيير دهد.
وي افزود: بلوک بريکس تصميم گرفته تا بانک توسعه‌اي را با سرمايه اوليه 100 ميليارد دلار راه‌اندازي کند، علاوه بر اين کشورهاي بريکس تصميم دارند، يک سيستم تجاري و اقتصادي را بين اعضاي خود ايجاد کرده تا پول رايج همين کشورها را به جاي دلار آمريکا استفاده کنند.
نخستين رئيس بانک از هندوستان و نخستين رئيس شوراي اداري آن نيز از برزيل خواهد بود. رهبران اقتصادهاي نوظهور همچنين توافقنامه‌اي را در مورد تصويب وجوه احتياطي ذخيره ارزي به ارزش 100 ميليارد دلار براي اين بانک به امضا رساندند؛ اين وجوه براي جلوگيري از فشارهاي کوتاه مدت ناشي از کمبود نقدينگي اعضا در نظر گرفته شده است.
هر کدام از کشورهاي عضو براي تشکيل 100 ميليارد دلار صندوق ذخيره ارزي مبالغي را پرداخت خواهند کرد که بر اين اساس چين، 41 ميليارد دلار، برزيل، روسيه و هندوستان هر کدام 18 ميليارد دلار و آفريقاي جنوبي 5 ميليارد دلار به اين صندوق واريز خواهند کرد.
اين بانک توسعه براي تأمين مالي زيرساخت ها و پروژه هاي متناسب نه تنها در کشورهاي عضو بريکس بلکه در کشورهاي در حال توسعه نيز اختصاص خواهد يافت.
اظهار نظرات روساي کشورهاي آمريکاي جنوبي در مورد تشکيل بانک توسعه که اعضاي بريکس آن را تشکيل مي دهند نيز در نوع خود قابل توجه است.
نيکلاس مادورو، رئيس جمهور ونزوئلا اظهار کرده است، تشکيل بانک توسعه بريکس در منطقه آمريکاي جنوبي انديشه همکاري اين نهاد مالي با بانک جنوب را در منطقه آمريکاي جنوبي تقويت کرده است.
اوو مورالس، رئيس جمهور بوليوي نيز اعلام کرده است، آنچه که پيش از اين بانک جهاني و صندوق بين‌المللي پول انجام مي‌دادند، اکنون توسط بانک توسعه بريکس انجام خواهد شد و تشکيل اين نهاد مالي فرا منطقه‌اي به معناي پايان سياست‌هاي نئولبراليسم و استعمار نو در جهان است.
کريستينا فرناندز، رئيس جمهور آرژانتين نيز تشکيل اين بانک را به منزله پايان تسلط نهادهاي کنوني مالي جهان دانسته است.
تشکيل بانک توسعه توسط کشورهاي عضو بريکس در شرايطي که کشورهاي غربي و آمريکا تلاش مي کنند از مکانيزم تحريم عليه ساير کشورها استفاده کنند، مهم است.
به ويژه کشوري مانند روسيه که به وسيله تحريم هاي غربي ها و ايالات متحده تحت فشار قرار گرفته است، انگيزه هاي لازم را براي حمايت از ايجاد سازو کارهاي اقتصادي مجزا از سيستم هاي ليبرالي دارد.
علاوه بر تضعيف سيستم مالي ليبرالي و غربي و تقويت سيستم هاي مالي مجزاي مکانيزم هاي ليبرالي ايجاد بانک توسعه گروه بريکس به رشد اقتصادي کشورهاي عضو بريکس نيز کمک مي کند.
مائورو بورخس، وزير تجارت و صنعت برزيل در ارتباط با نتايج ايجاد بانک توسعه اين گروه اظهار کرده است که تأسيس بانک توسعه‌اي جديد اهميت بسيار زيادي در تقويت رشد اقتصادي کشورهاي عضو بريکس دارد و ايده تعيين 100 ميليارد دلار به عنوان صندوق ذخيره با هدف جبران احتمالي کسري تراز پرداختي يکي از اعضا نيز با هدف تضمين روند توسعه اين کشورها صورت گرفت.

-شهربانو علي جمعه پور














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن