تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به خدايى كه جانم در اختيار اوست، وارد بهشت نمى شويد مگر مؤمن شويد و مؤمن نمى شو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816180249




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آوار رسانه‌ها و شبكه‌هاي مجازي بر سر صهيونيست‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: آوار رسانه‌ها و شبكه‌هاي مجازي بر سر صهيونيست‌ها
جام جهاني امسال نه از بابت حضور خوب ايران در بازي‌ها يا حتي اتفاقات عجيبي چون شكستن كمر نيمار يا گاز گرفتن سوآرز يكي از متفاوت‌ترين دوره‌هاي جام جهاني فوتبال نامگذاري شد، دليلش چه مي‌توانست باشد؟


 جام جهاني امسال نه از بابت حضور خوب ايران در بازي‌ها يا حتي اتفاقات عجيبي چون شكستن كمر نيمار يا گاز گرفتن سوآرز يكي از متفاوت‌ترين دوره‌هاي جام جهاني فوتبال نامگذاري شد، دليلش چه مي‌توانست باشد؟ بدون شك دليل اين جام جهاني متفاوت چيزي نبود جز فعاليت سرسام‌آور شبكه‌ها و رسانه‌هاي فضاي مجازي در حاشيه اين بازي‌ها، حالا درباره فاجعه غزه هم همين مسئله غيرقابل توقف اسرائيل را به ستوه آورده است.
ما انسان‌هاي قرن 21 در يكي از متفاوت‌ترين ادوار تاريخ جهان قرار داريم؛ زماني رسانه داراي معنايي محدود و خلاصه بود، به همان ترتيب مي‌شد بر اين رسانه‌هاي ساده و تك‌بعدي به راحتي حكمفرمايي كرد.
آينده‌نگري صهيونيسم براي حكومت جهان از سال‌ها پيش سوداي حكومت بر رسانه‌ها را به جان آنها انداخت، حاصل امروز آن آرزوي تاريخي چيزي نيست جز قرار گرفتن حجم بالايي از رسانه‌هاي مكتوب و غيرمكتوب جهان در سيطره نظارت و كنترل صهيونيست‌ها. يك ابر‌غول رسانه‌اي به نام روپرت مرداك به تنهايي مي‌تواند جريان خبري بخش‌هاي قابل‌توجهي از جغرافياي سطح كره زمين را مديريت كند، او بزرگ‌ترين مالك رسانه‌ها در دنياست؛ چه رسانه‌هاي مكتوب و چه رسانه‌هاي غير‌مكتوب چون خبرگزاري‌ها و شبكه‌هاي تلويزيوني.
با اين حساب جاي تعجب نيست كه در سال‌هاي گذشته فاجعه فلسطين يا بوسني و هرزگوين در جهان چندان سر و صدا به پا نكرده است؛ مردم يا از اين فجايع بي‌خبر بوده‌اند يا به شكلي محدود از آن چيزي مي‌شنيدند. در سال‌هاي گذشته رسانه‌هاي متعلق به جريان صهيونيستي خروجي اخبار خود را به شكلي جدي رصد و مانيتورينگ مي‌كردند تا مانع خروج اخبار دردسرساز براي خود شوند.
تصاوير مربوط به اين فجايع نيز به همين ترتيب نه در صفحه تلويزيون و نه بر صفحه اول روزنامه‌ها و جرايد غربي جايي براي ديده شدن نداشتند.
حالا اما صورت‌مسئله تغيير كرده است؛ تغييري كه مي‌توان از آن به عنوان بزرگ‌ترين نقطه عطف تاريخ ياد كرد. در عصري كه من و شما در آن زندگي مي‌كنيم، رسانه‌هايي متولد شده‌اند كه جريان اخبار در فضاي مجازي را مديريت مي‌كنند؛ رسانه‌هايي كه اين بار خبرگزارانش نه مديران و نه خبرگزاران وابسته و نه واسطه‌هايي هستند كه روي نوك انگشتان جريان حاكم بر فضاي مطبوعات و رسانه‌اي در غرب مي‌چرخند. مردم در اين فضاها حرف اول و آخر را مي‌زنند، آنها اخبار را خودشان به دست مي‌آورند، اخبار را خودشان تحليل مي‌كنند و به همان ترتيب اخبار و تصاوير منتسب به آن را خودشان در خروجي اين رسانه‌ها قرار مي‌دهند و به تناسب اين فعاليت كاملاً مردمي، همراهي صدها، هزاران و ميليون‌ها انسان را بدون كوچك‌ترين واسطه‌اي جلب مي‌كنند.
امروز نه نيويورك تايمز و نه ديلي نيوز، فاكس نيوز، بي‌بي‌سي، سي ان ان، واشنگتن پست و نه ده‌ها و صدها روزنامه و خبرگزاري ديگر نمي‌تواند نقشي را ايفا كند كه رسانه‌هاي نوظهوري چون اينستاگرام، يوتيوب، فيس‌بوك و توييتر در حال ايفايش هستند. انقلاب رسانه‌اي تحت عنوان «آغاز رسانه‌ها و شبكه‌هاي مجازي» كه برخي از آنها همچون فيس‌بوك وابسته به رژيم صهيونيستي عنوان مي‌شوند، انقلاب مردمي را در دنيا به راه انداخته است؛ سيل و طوفاني به مثابه طوفان نوح كه هيچ كسي ياراي مقاومت در برابر آن را ندارد.
همچون بازي‌هاي جام جهاني امسال كه براي اولين بار فعاليت پر‌جنب و جوش و ركوردشكن مردم در شبكه‌هاي مجازي را تجربه مي‌كرد، فاجعه غزه نيز اين بار با توجه باور نكردني اذهان عمومي جهان مواجه شده است؛ مردم عكس‌هاي اين فاجعه را دقيقه به دقيقه بر صفحات رسانه‌ها و شبكه‌هاي مجازي بارگذاري مي‌كنند و تحت تأثير اين فاجعه انساني يكديگر را به تلاش براي نجات بنيادي‌ترين حقوق بشر از چنگ توپ و آتش صهيونيست‌ها فرا مي‌خوانند. اين حلقه آنقدر گسترده و بزرگ شده است كه حتي در واشنگتن هم تظاهرات پرشمار اعتراض به جنايت صهيونيست‌ها شكل مي‌گيرد يا اين اعتراض تا بيخ گوش صهيونيست‌ها هم پيش مي‌رود و چهره‌ها و مشاهير اسرائيلي را به اعتراض عليه سياست‌هاي آتش‌افروزانه صهيونيسم وا مي‌دارد. صهيونيست‌ها تصور چنين چيزي را نمي‌كردند و اين تجربه جديد اسرائيل را حسابي مستأصل كرده است.
اگرچه جريان حاكم بر اين رسانه‌ها و شبكه‌هاي مجازي اسرائيلي است و اگرچه اين اعمال نفوذ گاه در مواردي خود را در توييتر و فيس بوك به وضوح نشان مي‌دهد اما وقتي حجم مطالب و تصاوير ارسالي كاربران از جنايت در غزه بالا مي‌رود، ديگر براي ممانعت به عمل آوردن و سانسور كردن كاري ساخته نيست، جلوي اين حركت عظيم را ديگر نمي‌توان گرفت. اسرائيل هيچ‌گاه تصور نمي‌كرد كه اين فضاها گريبانش را بگيرد اما حالا همه چيز به ضررش تمام شده است. با افزايش مشاركت بشردوستانه مردم در رسانه‌هايي چون فيس بوك، اينستاگرام، توييتر، يوتيوب و حتي نرم‌افزارهاي شبكه‌هاي اجتماعي گوشي‌هاي همراه هوشمند روز‌به‌روز نيز دامنه اين اجتماع حامي غزه گسترده‌تر مي‌شود.
اين اتفاق براي دنياي امروزي كه درگير جنگ و آتش‌افروزي و اخبار ناگوار است، خلق‌كننده يكي از شيرين‌ترين و دوست داشتني‌ترين احساسات مشترك انساني است. مردم با وجود تأثيرپذيري‌شان از سياست‌هاي حاكم بر خود باز هم ميل رجوع به اصالت و انسانيت خود و پذيرش واقعيات را دارند.


نویسنده : محمد مصطفي‌نژاد 
منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن