تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن در گرفتارى صبور است، و منافق در گرفتارى بى تاب.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815191910




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ریشه همه آسیب هادرجامعه،تزلزل بنیان خانواده است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان: ریشه همه آسیب هادرجامعه،تزلزل بنیان خانواده است خبر گزاری پانا:معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان گفت: اساس وریشه همه آسیبهادرجامعه،تزلزل بنیان خانواده بوده واستحکام خانواده راهکار اصلی دفع بسیاری ازآسیب های اجتماعی است.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱ مرداد ساعت 13:44



به گزارش خبرگزاری پانا، حمید خالقی اظهارداشت: در تبیین و ریشه یابی بسیاری از آسیب ها، به چرخه متعاملی از ابعاد فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، حقوقی، تربیتی، عاطفی و ... برخورد می کنیم که نهاد خانواده در محور و کانون آن قرار داشته و گسیختگی و عدم انسجام این نهاد عامل بسیاری از آسیب ها در ابعاد مختلف تشخیص داده می شود.
خالقی یاد آور شد: متأسفانه علی رغم رشد آگاهی های عمومی امروزه بسیاری از جوان ها قبل از تشکیل خانواده هنوز درک درستی از ازدواج و زندگی کردن زیر یک سقف به دست نیاورده و نمی توانند برنامه ای منسجم برای آینده زندگی مشترکشان ارائه کنند، به همین دلیل با افزایش روز افزون پرونده های طلاق رو به رو می شویم.
این مقام قضایی گفت :با توجه به سیر صعودی آمار طلاق لزوم انجام فعالیتهای پیشگیری از این آسیب اجتماعی باید در اولویت قرار گیرد؛ ‌در همین راستا با همکاری دادگستری کرمان زوجین متقاضی طلاق به مراکز مشاوره دارای مجوز هدایت میشوند.
وی با بیان اینکه حتما باید تمام افرادی که قصد طلاق دارند و به دادگاه مراجعه کرده‌اند، دوره‌های مشاوره را گذرانده و در صورت عدم توافق و مصالحه به دادگاه مراجعه کنند، گفت:از طریق مراکز مشاوره به این افراد کمک می‌کنیم تا مشکلات خود را بشناسند و برای آن راهکار پیدا کنندو در صورت عدم حصول سازش پرونده آنها جهت رسیدگی به یکی از شعبات دادگاه خانواده ارجاع میشود.
خالقی افزود: نحوه ارجاع پرونده های طلاق به مراکز مشاوره بر اساس توانمندی مراکز مشاوره خواهد بود و ارزیابی میدانی توانمندی مراکز مشاوره در دستور کار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قرار گرفته و با اعزام تیمی از کارشناسان این معاونت ، مولفه هایی مانند تعداد پرسنل،تخصص های مورد نیاز مرکز،فضای فیزیکی، میزان موفقیت در سازش و به صورت حضوری مورد بررسی قرار گرفته و سپس با هماهنگی دادگستری شهرستان اقدامات لازم در خصوص نحوه ارجاع مراجعین طلاق به مراکز مشاوره انجام می پذیرد.
 











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن