واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ مرداد ۱۳۹۳ (۱۲:۲۷ب.ظ)
استاندار چهارمحال و بختياري: تکميل پروژههاي چهارمحال و بختياري ۱۳ ميليارد تومان بودجه نياز دارد استاندار چهارمحال و بختياري گفت: ۲۴۱ پروژه با پيشرفت فيزيکي بالاي ۷۰ درصد در چهارمحال و بختياري به ۱۳ ميليارد تومان اعتبار براي بهرهبرداري تا پايان امسال نياز دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، سليماني دشتکي، استاندار چهار محال و بختياري، در شوراي برنامهريزي استانداري در ديدار با معاون اجرايي رئيس جمهور با بيان اينکه 149 پروژه با پيشرفت فيزيکي بالاي 80 درصد نيازمند اعتباري معادل 9 ميليارد و 74 ميليون تومان است، اظهارکرد: 811 پروژه مستمر نيز در سطح استان به اعتباري بالغ بر24 ميليارد تومان براي ادامه روند پروژه نياز دارد.
وي افزود: 241 پروژه با پيشرفت فيزيکي بالاي 70 درصد در چهارمحال و بختياري به 13 ميليارد تومان اعتبار براي بهرهبرداري تا پايان امسال نياز دارد.
استاندار چهارمحال و بختياري گفت: در سفرهاي چهارگانه دولت نهم و دهم به چهارمحال و بختياري 835 پروژه با 10 ميليارد و 700 ميليون تومان تصويب شد که تنها 22 درصد آن تخصيص يافت.
سليماني خاطرنشان کرد: از اين تعداد 220 پروژه هيچ پيشرفت فيزيکي نداشته و ديگر پروژهها پيشرفت اندکي دارند.
وي با بيان اينکه وضعيت موجود چهارمحال و بختياري در بخش توليد و صنعت مطلوب نيست، تصريح کرد: 10 درصد از واحدهاي صنعتي فعال، 25 درصد از واحدهاي صنعتي تعطيل شده و 65 درصد ديگر نيز با ظرفيت کم در حال فعاليت است.
سليماني خاطرنشان کرد: کميته بررسي وضع موجود صنايع در استان با توافق و همکاري بانکها، مشکلات 130 کارخانه را تا حدودي برطرف کرده است.
وي افزود: با بيش از 100 سرمايه گذار بخش خصوصي براي سرمايهگذاري در استان جلسه تشکيل شد که 40 مورد آن به توافق رسيده است و با عملياتي شدن اين سرمايهگذاريها چهارمحال و بختياري متحول ميشود.
استاندار چهارمحال و بختياري با بيان اينکه با احداث بزرگراهها و آزاد راههاي چهارمحال و بختياري، مسير استانهاي فلات مرکزي به خليج فارس 300 تا 400 کيلومتر کوتاهتر ميشود، افزود: توسعه راههاي اين استان و احداث راه آهن اصفهان - شهرکرد - خوزستان يک سرمايه گذاري ملي در حمل و نقل کشور محسوب ميشود.
سليماني گفت: ديگر مشکلات اصلي چهارمحال و بختياري خشکسالي يک دهه گذشته است که باعث آبرساني با تانکر به 218 روستا و خشک شدن 58 قنات شده و چاهها با افت 20 متري سطح آب روبهرو است و اين درحالي است که اين استان تنها از هفت درصد آب زاينده رود برداشت ميکند.
وي افزود: زنجيره توليد فولاد يک ميليون تني و ورق خودروي استان امکان توسعه دارند و ايميدرو و ايدرو ميتوانند در اين بخش فعال شوند.
استاندار چهارمحال و بختياري گفت: دو پتروشيمي لردگان و بروجن نيازمند سرمايهگذاري بخش خصوصي است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]