تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مومن برای مومن برکت و برای کافر، اتمام حجت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853228879




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گلایه سازمان آبفا و انکار مسئولان شهری/ واقعا به چمن‌ها آب شرب می‌دهند؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
گلایه سازمان آبفا و انکار مسئولان شهری/ واقعا به چمن‌ها آب شرب می‌دهند؟

گلایه سازمان آبفا و انکار مسئولان شهری/ واقعا به چمن‌ها آب شرب می‌دهند؟
در شرایطی که پیام‌های صرفه‌جویی در مصرف آب حتی به برنامه‌های افطار و سحر صداوسیما هم کشیده شده و کار به احتمال جیره‌بندی مایه حیات در پایتخت به میان آمده، سازمان آبفای تهران از آب‌دزدی پیمانکاران شهرداری از آب شرب سطح پایتخت برای آبیاری فضای سبز ، فارغ از انکار آنها، پرده برداشته است.
به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا، خرداد ماه امسال بود که در جلسه کارگروه آب و خاک، وابسته به کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران اسفندیار جلیل‌زاده - مدیر آزمایشگاه مرجع سلامت آب سازمان آبفای استان تهران ضمن انتقاد از عملکرد شهرداری در استفاده غیرقانونی و غیرمجاز این نهاد از شبکه آب شرب تهران، گفت: انشعابات غیرمجازی که پیمانکاران فضای سبز شهرداری به شبکه آبرسانی تهران می‌زنند، باعث آلوده کردن آب شرب مردم می‌شود. ولی نبایستی کسی یا ارگانی به خود اجازه دخل و تصرف بدهد و شبکه را آلوده کند.

وی مدعی شد که 7 درصد از آب مورد نیاز فضای سبز و پارک‌های تهران فقط توسط شهرداری به صورت غیرمجاز برداشت می‌شود و در عین حال باعث آلودگی شبکه آب شده است.

جلیل‌زاده، با اشاره به اینکه "این همه فضای سبز کوچک و بزرگ که در تهران است، چاه ندارد"، گفت: "پیمانکاران این فضاهای سبز آبرسانی به پارک‌ها را از شبکه آب شرب مردم انجام می‌شود. مثلا در منطقه سرو در بزرگراه رسالت، شهرداری شبکه آبیاری فضای سبز را از طریق شبکه آب شهری به صورت غیرمجاز تامین کرده بود که 6.3 اتمسفر فشار آب آن بوده و به داخل آب لوله‌کشی کوچه‌های منطقه می‌رفت و آلودگی به وجود می‌آورد."

عباسعلی مصرزاده - معاون فنی مهندسی شرکت فاضلاب تهران، گفت: "سالانه شهرداری تهران برای آب‌دهی به فضای سبز خود 300 میلیون متر مکعب آب نیاز دارد. این نهاد تعدادی چاه دارد که به صورت مجاز از آنها آب برداشت می‌کند، ولی وضع این چاه‌ها روز به روز بحرانی‌تر می شود. واقعیت این است که شهرداری آب برای فضای سبزی که ایجاد کرده ندارد و راحت‌ترین و ساده‌ترین راه این است که تیم شهرداری یک انشعاب غیرمجاز از شبکه آب می‌گیرند و روی آن خاک می‌ریزند و فضای سبز را آبیاری می‌کنند. غافل از اینکه در برخی جاها، مردم آب خوردن ندارند".

مصرزاده گفت: "شهرداری دارد با آب شرب مردم، درختان را آب می‌دهند و این باعث شده در برخی جاها، فشار منفی ایجاد شود و شبکه آب را آلوده کند."

زورمان به شهرداری نمی رسد

اردستانی- رئیس کارگروه آب، خاک و فاضلاب کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران از مسئولان آبفای حاضر در این نشست، پرسید: شما چه کار برای این موضوع کردید؟ شما می‌گویید مردم باید 4 درصد صرفه‌جویی کنند تا از بحران بگذریم، چرا جلوی برداشت‌های غیرمجاز 7 درصدی را نمی‌گیرید؟

مسئولان آبفای تهران هم در پاسخ گفتند: "ما زورمان به شهرداری نمی‌رسد. حتی مدیرعامل سازمان فضای سبز و بوستان‌های شهرداری هم اجازه نمی‌دهد کسی در سطح تهران، چاه آب حفر کند."

مصرزاده در ادامه با اشاره به بحران کمبود آب در تهران گفت: " اگر میزان بارندگی در سالهای آینده، به همین میزان باشد ما باز در مرز بحران بی آبی هستیم. باید همیشه به مردم دلهره بدهیم که ممکن است آب جیره‌بندی شود. ما می‌گوییم 800 میلیون متر مکعب پساب تصفیه شده در این شهر قابل استفاده است که می توان از آن در فضای سبز قابل استفاده کرد. خوشبختانه در منطقه 22 این کار شده، برخی شهرداری‌ها این مسئله را پذیرفته‌اند و دنبال پساب تصفیه شده هستند ولی عده‌ای به شدت کارشکنی می‌کنند. و کاش این مسئله جا بیفتد که فاضلاب یک روز هم به بهره‌برداری برسد و شهرداری تهران در مقابل این پروژه قرار نگیرد، برای شهر تهران بهتر است."

همچنین مدیر آزمایشگاه مرجع سلامت آب سازمان آبفای استان تهران در توضیح پرت آب در تهران گفت: 4درصد آب صرف شستشوی صافی‌های شبکه توزیع آب می شود که در تابستان این رقم به 6 درصد می‌رسد یا فصل برگریزان این رقم افزایش می یابد. 1.5 الی 2 درصد برداشت غیرمجاز شهرداری برای چمن کاری و آبیاری درختان و فضای سبز داریم. شهرداری به ما گفته 7 درصد نیاز آبی فضای سبز را از منابع آبی تصفیه شده شهری برداشت می‌کنند و 4 درصد هم برداشت غیرمجاز است. همه اینها را جمع بزنیم به 11 درصدی می رسیم که در همه دنیا رایج است. ما شبکه آبرسانی را با آب می‌شوییم که این نیز پرت آب است. یعنی در تهران، این رقم بیشتر از 14 درصد نیست.

جلیل زاده - مدیر آزمایشگاه مرجع سلامت آب سازمان آبفای استان تهران توضیح داد: "وقتی می‌بینم آب پای درختان پارک کلر دارد، این یعنی آبیاری برای فضای سبز از شبکه آب تصفیه شده شهری برداشته شده است". "ارگان‌های مختلف نباید جرات کنند به شبکه آب ما دست بزنند. برخی ارگان‌ها موقع برداشت، شیر یک طرفه نمی‌زنند و باعث می‌شود باعث مشکل بهداشتی شویم. مثلا پیمانکار شهرداری در منطقه سرو از زیر شیر آتش‌نشانی ما، آب برداشته بود و برای فضای سبز استفاده کرده بود. برای این مشکل تا همین الان درگیریم و نتوانستیم ارگان خاطی را تعقیب کنیم. چه ارگانی اجازه داده است این کار صورت گیرد؟ این گناهی است که بخشودنی نیست. آسیب به شبکه می‌زنند و کسی پاسخگو نیست. اصلا شهرداری اجازه برداشت از آب شبکه آبفا را ندارد. این رقم کم نیست و ما تخمین می‌زنیم سالانه 15 میلیون متر مکعب از آب مورد نیاز فضای سبز شهرداری از شبکه ما برداشت شود."

وی از شورای شهر خواست شبکه آبرسانی شهر را از تعرض شهرداری در امان نگه دارد و گفت: "اکیپ‌هایی برای شناسایی این آب دزدی‌ها داریم و بعد انشعابات غیر مجاز را به مجاز تبدیل می‌کنیم. حراست ما این کار را همه روزه انجام می‌دهند و همه روزه افرادی می‌آیند به شبکه، لوله‌هایی را در تمام روزهای سال وصل می‌کنند و ما مجبورشان می‌کنیم مجوز بگیرند."

با وجود این صحبت‌ها، محمد حقانی- رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران، در پاسخ به سوال درباره ادعای آب‌دزدی پیمانکاران شهرداری گفت: اطلاعات من در حدی است که می دانم امکان ندارد پیمانکاران شهرداری از آب شرب تهران برای آبیاری فضای سبز استفاده کنند.

وی افزود: طبق اطلاع من، با توجه به حساسیت آبرسانی در شهرداری تهران، برای آبیاری پارک‌ها و چمن ها از آب خام استفاده می شود. اگر آب‌دزدی و برداشت غیرقانونی وجود داشته باشد توسط تانکرها و به صورت مخفیانه رخ می دهد که باید سازمان آبفا با آن برخورد کند.

رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران، تصریح کرد: شهرداری از بابت آب‌گیری تانکرها مشکلی ندارد.

وی در پاسخ به اینکه صحبت‌های مطرح شده درباره آب‌دزدی 7 درصدی پیمانکاران چه می‌شود، گفت: من این حرف را قبول ندارم، مگر اینکه کار به صورت غیرقانونی و مخفیانه انجام شود.

صحبت‌های رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران درحالی مطرح می‌شود که جلسه کارگروه آب و خاک وابسته به این کمیته است و مسئولان آبفای تهران، گله‌هایشان را در همین کمیته و خطاب به اعضای شورای شهر مطرح کرده‌اند.

از سوی دیگر، علی محمد مختاری - رئیس سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تهران، موضوع آب دزدی توسط پیمانکاران را تکذیب کرد و گفت: آب دزدی پیمانکاران اصلا امکان ندارد.

 هر زمان که صحبت از کمبود آب در کشور می‌شود، مسئولان از مردم می‌خواهند که در مصرف آب صرفه‌جویی کنند؛ هرچند اهمیت مشارکت مردم در استفاده صحیح از منابع آب، غیرقابل انکار است اما اگر اظهارات مسئولان شرکت آب تهران صحت داشته باشد و پیمانکاران شهرداری در خلاء نبود نظارت یا بی‌توجهی مسئولان در قسمت‌هایی از این شهر آب را در مقیاس زیادی از شبکه عمومی برداشت کرده و استفاده کنند در واقع اجحافی بزرگ به مردم شده است. ضمن اینکه چنین تخلفاتی امکان پیگیری و ردیابی دارند و می‌توان رد چاه حفر شده یا انشعاب غیرقانونی را به راحتی گرفت تا به متخلف و یا متخلفان رسید.


1393/5/1





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن