تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر خانه‏اى كه ميهمان بر آن وارد نشود، فرشتگان واردش نمى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801626082




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تقویت علوم انسانی در جوامع منجر به صلح جهانی می شود/ توسعه اقتصادی و سیاسی لازم و ملزوم یکدیگر هستند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


بین الملل > ایران در جهان استاد دانشگاه نتردام آمریکا در گفتگو با مهر:
تقویت علوم انسانی در جوامع منجر به صلح جهانی می شود/ توسعه اقتصادی و سیاسی لازم و ملزوم یکدیگر هستند
پروفسور رابرت آئودی فیلسوف برجسته اخلاق و استاد فلسفه دانشگاه نتردام آمریکا معتقد است گاهی توسعه اقتصادی برای تحقق توسعه سیاسی لازم است و گاهی برای داشتن توسعه اقتصادی باید حد و میزانی از توسعه سیاسی را داشت.



پروفسور رابرت آئودی استاد فلسفه دانشگاه نتردام آمریکا در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این پرسش که نقش علوم انسانی در رشد و شکوفایی جوامع چیست و چه نسبتی با توسعه یافتگی آن دارد گفت: علوم انسانی همین که نقش آگاهی بخشی به مردم یک جامعه را ایفا می کند نقش مهمی در رشد و توسعه یک جامعه ایفا می کند. وی در ادامه افزود: در واقع علوم انسانی با آگاهی بخشی و تعلیم و آموزش شهروندان یک جامعه باعث تربیت "شهروندان خوب" در یک جامعه می شود. وی تصریح کرد: این ویژگی علوم انسانی به ویژه در جوامع دموکراتیک قابل مشاهده است. البته این دیدگاه نسبت به علوم انسانی تنها دیدگاه من نیست و بسیاری از متفکران در خصوص این موضوع با من هم عقیده هستند.  

این فیلسوف مطرح معاصر در ادامه تأکید کرد: بر این اساس و با توجه به چنین نقشی رشد و شکوفایی علوم انسانی در جوامع باعث می شود تا جهان به سمت صلح و آرامش سوق یابد. وی در خصوص این موضوع که آیا برای توسعه یافتگی در وهله اول نیاز به توسعه اقتصادی است یا سیاسی نیز تصریح کرد: پاسخ به این پرسش راحت نیست. متغیرهای زیادی در توسعه سیاسی و توسعه اقتصادی مطرح هستند. مؤلف "اخلاق تجارت و تجارت اخلاقی" افزود: نمی توان گفت که کدام یک اولویت دارد. گاهی توسعه اقتصادی برای تحقق توسعه سیاسی لازم است و گاهی برای داشتن توسعه اقتصادی باید حد و میزانی از توسعه سیاسی را داشت. رابرت آئودی (Robert Audi) از فیلسوفان برجسته معاصر و استاد دانشگاه نتردام آمریکاست. تخصص اصلی آئودی معرفت‌شناسی و اخلاق و به ویژه شهودگرایی اخلاقی است و همچنین در فلسفه ذهن و کنش و معرفت‌شناسی دینی صاحبنظر است. وی در کتاب خود تحت عنوان "فضیلت در حق" شهودگرایی اخلاقی و معرفت‌شناسی اخلاق را مورد بررسی قرار داده و صاحب آثار مهمی در حوزه فلسفه سیاسی و به ویژه تبیین نسبت کلیسا و دولت است.


۱۳۹۳/۵/۱ - ۰۹:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن