واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob معاون استاندار سیستان و بلوچستان: حل مشکل حاشیه نشینی نیازمند ارائه طرح های کاربردی است زاهدان- ایرنا- معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: حل مشکل حاشیه نشینی در شهرهای بزرگ استان نیازمند ارائه طرح های کاربردی از سوی دستگاههای اجرایی است.
به گزارش ایرنا، ˈعلی اصغر جمشیدنژادˈ روز دوشنبه در نشست کارگروه فرهنگی اجتماعی سیستان و بلوچستان افزود: طرح توسعه مناطق ویژه اجتماعی(حاشیه شهر) به عنوان مصوبه شورای معاونان استانداری به طور جد در دستور پیگیری قرار دارد.
وی اظهار داشت: معضل حاشیه نشینی باید در کارگروه های مختلف از جمله آموزش و پرورش، بهداشت، فرهنگی اجتماعی و دیگر کارگروه ها توسط کارشناسان متناسب با نوع عملکرد دستگاههای عضو بررسی و دستاوردهای این نشست ها به عنوان راهکارهای کاربردی مورد استفاده قرار گیرد.
وی با بیان اینکه کیفیت زندگی حاشیه نشینان در سیستان و بلوچستان از روستاییان پایین تر است گفت: بهبود شرایط بسیار نامناسب زندگی ساکنان مناطق حاشیه ای شهرهای استان نیازمند نگاه ویژه مسوولان است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان نیز در این نشست اظهار داشت: تا کنون با توجه به اعلام کارگروه، هشت دستگاه اجرایی شامل بهزیستی، زندان ها، دفتر امور بانوان استانداری، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، کانون پرورش فکری، فنی و حرفه ای، ورزش و جوانان و شهرداری زاهدان طرح های فرهنگی و اجتماعی متناسب با نیاز مناطق حاشیه نشین استان ارائه کرده اند.
ˈمحمدتقی اوکاتیˈ افزود: ایجاد پایگاه های خدمات اجتماعی و مهد کودک، راه اندازی کارگاه های توسعه و ترویج مشاغل خانگی از جمله سوزن دوزی، ساخت مراکز مشاوره تغذیه و سلامت و توانمندسازی گروه های در معرض خطر، برگزاری جشنواره های ورزشی با رویکرد بازی های بومی-محلی، ایجاد خانه اسباب بازی و سلامت و برپایی کتابخانه سیار از مهمترین طرح های پیشنهادی برای مناطق حاشیه نشین استان است.
وی با تاکید بر ارائه گزارش از سوی اداره کل بهزیستی سیستان و بلوچستان در رابطه با نحوه بهره گیری از توان سازمان های غیر دولتی در حل معضلات و آسیب های اجتماعی گفت: ایجاد پایگاه اورژانس و خدمات اجتماعی بر اساس نیازسنجی جزو ضروریات شهرهای استان است.
مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست با بیان اینکه مراکز اورژانس اجتماعی بر اساس قانون در شهرهای بالای 70 هزار نفر باید ایجاد شود اظهار داشت: تاکنون در شش شهرستان زاهدان، زابل، ایرانشهر، سراوان، خاش و چابهار مراکز اورژانس اجتماعی راه اندازی شده است.
ˈمحمدرضا سراوانیˈ گفت: ایجاد مراکز اورژانس اجتماعی در دو شهرستان زهک و نیکشهر نیز با مشخص شدن وضعیت مالی از برنامه های در نظر گرفته شده است. ک/2
7307 / 653
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
30/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]