واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن به کار خود پایان داد/ تقدیر از 44 اثر منتخب
بخش دانشگاهی بیستودومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم با تقدیر از 44 اثر منتخب در این بخش شب گذشته به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، اختتامیه بخش دانشگاهی بیستدومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم 29 تیرماه با حضور «سیدضیاء هاشمی» معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حجتالاسلام «سیدمحمد طاهری» مدیرکل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، «حسین میرزایی» مدیرکل فرهنگی و اجتماعی و جمعی از مسئولان برگزاری نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد. امسال بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن متفاوت از هر سال بود در ابتدای این مراسم، حسین میرزایی مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ارائه گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته در بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن، اظهار داشت: نمایشگاه قرآن در دوره بیست و دوم در قالب جدیدی طراحی و 9 غرفه برای این بخش در نظر گرفته شد. وی افزود: آنچه در این غرفهها تدارک دیده شده بود با همکاری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهاد دانشگاهی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه علوم و معارف اسلامی، نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها، دانشگاه پیام نور و دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه آزاد اسلامی تدارک دیده شد. مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: در ابتدای نمایشگاه قرآن و در روزهای آغازین فعالیت این بخش، کارشناسان قرآن و عترت دانشگاهها به بازدید از نمایشگاه قرآن پرداختند و در ادامه آن نیز از خادمان قرآنی تجلیل به عمل آمد که با حضور وزیر علوم برگزار شد. میرزایی، یکی دیگر از فعالیت بخش دانشگاهی را برگزاری سیزدهمین جشنواره تجلیل از پایان نامههای قرآنی عنوان کرد و افزود: در بحث پایاننامههای قرآن وظیفه خود میدانیم تا نتایج حاصل از آن را تنها محدود به بخش دانشگاهی نکنیم و آن را در اختیار عامه مردم قرار دهیم. وی ضمن قدردانی از مسئولان برگزاری نمایشگاه قرآن، تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم فعالیتها و خدمات بیشتری را در سالهای آینده ارائه دهیم تا انس بیشتری با قرآن کریم برقرار شود.
امام علی(ع) تربیت شده واقعی باطن قرآن است در ادامه این مراسم، حجتالاسلام طاهری مدیرکل فرهنگی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها با بیان اینکه قرآن کریم دریای عمیقی است که ظاهر و باطنی دارد، گفت: همه بزرگان دین ما که همه به زینت علم مزین شدهاند به نوعی حاصل تربیت ظاهری قرآن کریم هستند اما امام علی(ع) تربیت شده واقعی باطن قرآن کریم است. وی ادامه داد: در روایتها آمده است که در روز قیامت و زمانی که باطن قرآن کشف می شود، بسیاری متوجه خواهند شد که چقدر با باطن قرآن کریم فاصله دارند. مدیرکل فرهنگی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها، نمایشگاه قرآن را مکانی برای اتحاد بیشتر مسئولان قرآنی دانست و گفت: یکی از برکات نمایشگاه قرآن این است که مدیران قرآنی را دور هم جمع میکند تا در مورد قرآن بحث و برنامهریزی کنند و از سوی دیگر محلی برای مطرح کردن نقاط ضعف و قدرت فعالیتهای قرآنی در سراسر کشور است. مهمترین فعالیت فرهنگی در دانشگاهها فعالیت قرآنی است حجتالاسلام طاهری با اشاره به روحیه جهادی مسئولان نمایشگاه قرآن، اظهار داشت: امیدوارم این روحیه جهادی بعد از نمایشگاه قرآن تعطیل نشود و همچنان شاهد این روحیه در عرصه فعالیتهای قرآنی باشیم. البته این امیدواری را هم باید داشته باشیم که با برپایی نمایشگاهها متعدد در سطح دانشگاهها قرآن را وارد دانشگاهها کنیم. حجت الاسلام طاهری با اشاره به نامگذاری سال 1393 به سال فرهنگ از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: بهترین و مهمترین فعالیت فرهنگی در دانشگاهها فعالیت قرآنی است، ما هر چه بتوانیم خودمان را به قرآن نزدیکتر کنیم از غنای آن بیشتر بهرهمند خواهیم شد. مهجوریت قرآن به معنای بیبهره مادن انسانها از برکات آن است سپس سید ضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه امسال توفیقی دست داد تا بیشتر از گذشته در محضر قرآن کریم و خادمان این عرصه باشیم، گفت: ما تا زمانی که خودمان را طلبکار قرآن کریم بدانیم نمیتوانیم راه به جایی باز کنیم اما هر زمان که خود را بدهکار و نیازمند قرآن کریم بدانیم راه را بهتر پیدا خواهیم کرد.
معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم افزود: قرآن آمده است تا زندگی ما را ارتقا دهد، جایگاه قرآن کریم به حدی رفیع است که حتی اگر نمایشگاه قرآن نیز وجود نداشته باشد خللی در جایگاه آن وارد نخواهد شد. در حال حاضر سخن در مورد مهجوریت قرآن کریم بسیار زیاد است اما در واقع مهجوریت قرآن کریم به معنای بیبهره ماندن انسانها از برکات آن است. وی با اشاره به اهمیت مهجوریتزدایی از قرآن، خاطر نشان کرد: امیدواریم نمایشگاه قرآن نقطه عطفی برای فعالیتهای قرآنی بیشتر باشد تا در نهایت به جایی برسیم که نمایشگاه قرآن تنها محدود به برگزاری یکبار در سال نشود و در طول سال مکرراً شاهد برگزاری آن باشیم. در پایان این مراسم نیز از 44 اثر منتخب بخش دانشگاهی با اهدای لوح تقدیر و جوایزی قدردانی شد. انتهای پیام/و
93/04/30 - 11:40
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]