تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى كه روزه او را از غذاهاى مورد علاقه‏اش باز دارد برخداست كه به او از غذاهاى بهشتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852690644




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجتهادی:سامانه قاچاق کالا وارز برای سرک کشیدن به اطلاعات شخصی افراد نیست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فیسبوک تویتر Google+ Cloob اجتهادی:سامانه قاچاق کالا وارز برای سرک کشیدن به اطلاعات شخصی افراد نیست تهران - ایرنا - مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه اطلاعات درخواست شده در سامانه اینترنتی این اداره کل برای سرک کشیدن به اطلاعات شخصی افراد نیست،گفت: شفافیت از مهمترین ابزارهای مقابله با فساد است.


ˈعبدالمجید اجتهادیˈروز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، بابیان اینکه برخی می گویند سامانه پیش بینی شده دربحث قاچاق کالا و ارز شاید سرک کشیدن به اطلاعات شخصی افراد باشد، خاطرنشان کرد: تبصره یک این ماده به صراحت افشای اطلاعات را جرم عنوان کرده ومجرم نیزبازداشت می شود،پس نمی توان از این سامانه ها سوء استفاده کرد.
وی بااستناد به تبصره 3 ماده 5 گفت:ˈستاد موظف است ازطریق وزارت اطلاعات وباهمکاری وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، امور اقتصادی ودارایی (گمرک جمهوری اسلامی ایران)،بانک مرکزی وسایردستگاههای ذیربط به تهیه، اجرا و بهره برداری از سامانه شناسایی و مبارزه با کالای قاچاق اقدام کند.ˈ
مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا وارز سازمان تعزیرات حکومتی ادامه داد:قرار نیست وزارت اطلاعات این سامانه را مدیریت کند، بلکه این سازمان تعزیرات است که آن را مدیریت می کند.
وی تاکید کرد، اگر مواردی که در این قانون در بحث پیشگیری پیش بینی شده عملی و اجرایی شود مطمئنا دغدغه ای به نام قاچاق نخواهیم داشت.
اجتهادی درمورد نگرانیهای بخش خصوصی دراین خصوص اظهار کرد: بخش خصوصی از زمانی که این قانون در مجلس مطرح بود و همچنین بعد از تصویب و لازم الاجرا شدن آن دغدغه هایی در خصوص بخشهایی از این قانون داشت و آن را مانع بهبود فضای کسب و کار می دیدکه بیشترین دغدغه هم روی بحث ترانزیت است.
وی اضافه کرد:ازآنجا که بخش خصوصی متولی این بخش درقسمت های مختلف است، شاید دغدغه آنها به جا باشد اما برای رفع دغدغه شان باید بگویم که این قانون نه تنها در مباحث مربوط به ترانزیت و حمل و نقل نسبت به قانون گذشته هیچ سخت گیری نداشته بلکه در برخی مواقع آسانتر نیز گرفته است.
اجتهادی به عنوان نمونه به بحث حامل قاچاق اشاره کرد و ادامه داد: در قانون مرتکبان قاچاق مصوب سال 1312 آورده شده بود که راننده حامل باید صاحب کالا رامعرفی واثبات کند که خود کاره ای نیست که این امر در قانون جدید تعدیل شده است.
وی اضافه کرد: قسمتی از این قانون به عنوان ضبط خودروها است و قانونگذار در این خصوص باانجام کارکارشناسی، هزینه و ریسک ارتکاب قاچاق رابالا می برد، به عنوان مثال راننده ای که با علم و عمدا مبادرت به حمل قاچاق می کند، این خودرو تحت شرایطی ضبط می شود.
وی تاکیدکرد که این تصمیم قانونگذار با هدف مثمر ثمر بودن و بازدارندگی مصوب شده است.
**پیشگیری از قاچاق از افتخارات قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز
مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی یکی از نوآوری های اساسی این قانون را موارد مربوط به پیشگیری عنوان کرد و گفت: پیشگیری از جرم قاچاق یکی ازافتخارات این قانون است که درقوانین کیفری وضع شده بعد از انقلاب بی نظیر است.
وی افزود:قانون مبارزه با قاچاق کالا وارز یک قانون مترقی است و بعضی از افراد این دغدغه را دارند که قانون با یک نگاه پلیسی و امنیتی تدوین شده است در حالی که من چنین اعتقادی ندارم.
اجتهادی با تاکید براینکه کارهای کارشناسی و علمی خوبی در این زمینه انجام شده است،تصریح کرد،13ماده و16تبصره از 77ماده این قانون به بحث پیشگیری اختصاص داده شده که این از نقاط قوت این قانون است.
وی ادامه داد: این یعنی می خواهیم کاری کنیم که زمینه ارتکاب جرم قاچاق را به طور کامل از بین ببریم .
احتهادی با بیان اینکه سامانه هایی در بحث پیشگیری پیش بینی شده که باید انجام شوند، گفت: بحث پیشگیری از ماده 5 در این قانون شروع می شود که می گوید:ˈدولت مکلف است به منظور پیشگیری از ارتکاب قاچاق و شناسایی نظام مند آن با پیشنهاد ستاد وپس ازابلاغ رییس جمهورسامانه های الکترونیکی و هوشمندجدید مورد نیاز جهت نظارت برفرایند واردات، صادرات، حمل و نگهداری و مبادله کالا و ارز را ایجاد و راه اندازی نمایدˈ.
وی ملاک و معیار این قانون را فرمان رهبر معظم انقلاب مبنی براینکه قاچاق از مبادی ورودی تاعرضه باید رصد شود، عنوان کرد و گفت: از این رو این سامانه ها پیش بینی شده اند و افراد حقیقی و حقوقی نیز مکلف شده اند احکام مربوط به این سامانه را رعایت کنند.
**هیچ کس در شرایط عادی نمی تواند این قانون را متوقف کند
اجتهادی درپاسخ به اظهارات عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی وصنایع ومعادن تهران درباره توقف اجرای قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: دغدغه دوستان دراتاق بازرگانی به عنوان مجری را قبول داریم امااین دغدغه بایدباراهکار خودش رفع شود نه با اجرا نکردن قانون.
وی ادامه داد:این قانون دست وپای کسی را نبسته است، البته شایدچند موردی باشد که دولت لایحه اصلاحی ارائه کند.
مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارزسازمان تعزیرات حکومتی خاطرنشان کرد که توقف قانون به این آسانی نیست وهیچ کسی در شرایط عادی نمی تواند قانون را متوقف کند مگر اینکه مصوبه ای در موارد خاص تصویب شود.
قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز سوم دیماه سال 92 در مجلس شورای اسلامی تصویب وبرای لازم الاجرا شدن در تازیخ 19/ 11 سال 92 به دولت ابلاغ شد.
این قانون مشتمل بر 77 ماده و 10 فصل است.
اجتمام(4)** 9317**1590

انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]


تماس بی واسطه با مسئولین





30/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن