واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob مدیرکل جدید امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس معرفی شد شیراز -ایرنا- طی مراسمی با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری فارس سید محمد علی موسوی به عنوان مدیرکل جدید دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس معرفی شد.

به گزارش ایرنا، معاون سیاسی امنیتی استانداری فارس یکشنبه در آیین معارفه و تودیع جدید و سابق معاونان اجتماعی و فرهنگی بر لزوم بالابردن روحیه نشاط عمومی و شادمانی مردم تاکید کرد .
کمال فیروز آبادی افزود: نظارت بر دستگاه ها در حوزه های فرهنگی و اجتماعی باید پیوسته صورت پذیرد تا بصورت متوازن و هماهنگ و در راستای اهداف دولت و نظام حرکت کنند.
وی ضمن تقدیر از تلاش های صورت گرفته در این حوزه در طول چند ماه گذشته، اظهار داشت : مدیریت ماههای گذشته در حوزه فرهنگی و اجتماعی استانداری فارس کاربردی و موشکافانه صورت گرفت و نگاه دقیقی به حوزه وظایف در آن انجام شد.
فیروز آبادی با اشاره به این حوزه بخشی از شعار امسال حوزه فرهنگ را تحت بررسی قرار می دهد و استاندار فارس از هم اکنون مطالبه گری خود از دستگاه ها را بر اساس شعار امسال آغاز کرده است تصریح کرد: بنابراین باید برای پاسخگویی به اذهان عمومی آماده باشیم.
معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس ادامه داد : موضوع سبک زندگی که از حوزه اجتماعی و فرهنگی سرچشمه می گیرد و مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است را باید بصورت دقیق مورد مطالعه قرار دهیم و این موضوع فراگیری بسیاری دارد و بسیاری از دستگاه ها در آن دارای مسوولیت هستند.
وی در پایان افزود : موضوع ریشه کن کردن جرائم را باید به یک مطالبه اصلی تبدیل کنیم تا نتایج آن در پیشرفت جامعه و در حوزه های مختلف ملموس شود.
یادآور می شود سید علی محمد موسوی پیش از این معاون مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس بود.وی سوابق رئیس گروه امور اجتماعی استانداری، معاون فرمانداری شهرستان فیروزآباد، بخشدار قیروکارزین و بخشدار ارژن در در کارنامه خود دارد.
وی همچنین مدرس رشته مدیریت در چند مرکز علمی و دانشگاهی و آموزش عالی در شیراز است.
براساس این گزارش سید علی محمد موسوی به عنوان مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری معرفی و از تلاش های حجت اله رضایی مدیرکل پیشین این حوزه تقدیر شد.
حجت اله رضایی پیش تر به عنوان فرماندار شهرستان جهرمنیز منصوب و معرفی شده بود.ک/2
667
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]

تماس بی واسطه با مسئولین
29/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]