واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob تفرجگاه های مرگ و کمبود امکانات در گچساران گچساران - ایرنا - شنا در آب های آزاد و از دست دادن جان بدلیل کمبود امکانات از سریال های غم انگیزی است که همواره به ویژه در فصول گرم سال در کهگیلویه و بویراحمد و بویژه شهرستان گچساران تکرار می شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، هر سال با شروع فصل گرما در شهرستان گرمسیری گچساران شمار زیادی از جوانان برای تفریح و سرگرمی ، تن به آب های روانی چون سد چمشیر و آبشار کیوان می زنند.
اما پس از ساعتها پیکرهای بی جان برخی از آنان از عمق روان آبها به بیرون کشیده می شود و همچنان قصه تکراری کمبود تجهیزات غواصی به گوش می رسد.
همگان بر این اعتقادند که ضرورت تجهیز تیم های غواصی، نهادینه کردن فرهنگ استفاده از استخرها به جای آب های روان، آموزش شنا برای علاقه مندان این رشته از سویی و آماده نگه داشتن تیم های غواصی از سوی دیگر بیش از پیش روشن می شود.
مسوول واحد آتشفشانی شهرداری دوگنبدان گفت: از ابتدای سال 93 تاکنون پنج نفر در آبشار کیوان و اطراف سد چمشیر از توابع گچساران جان خود را از دست داده اند.
کامبیز افشین پور افزود: امدادرسانی به موقع به حادثه دیدگان در غرق شدگی ها نیازمند تجهیزاتی از جمله لباس غواصی برای چهار امدادگر این شهرستان است.
رییس جمعیت هلال احمر گچساران گفت: بیش از 500 میلیون ریال اعتبار برای تجهیز تیم غواصی این شهرستان مورد نیاز است.
ˈاحمد فتحی از نبود تجهیزات کافی برای تیم غواصی از جمله قایق نجات، کیسه هوا و لباس غواصی در این شهرستان اظهار تاسف کرد و افزود: با تخصیص این میزان اعتبار تجهیزات مورد نیاز این تیم امدادی فراهم می شود.
وی تصریح کرد: همزمان با شروع فصل گرما و استقبال از ورزش های آبی تیم یازده نفره امداد و نجات غواصی آماده کمک به حادثه دیدگان احتمالی در این شهرستان هستند.
وی تصریح کرد: تیم آموزش دیده غواصی این شهرستان در مواقع لزوم در کمترین زمان ممکن به آب های روان برای نجات غرق شدگان احتمالی اعزام خواهند شد.
فتحی تصریح کرد: 108 نفر نیروی آموزش دیده در واحد امداد و نجات این شهرستان فعالیت دارند که همگی در سالجاری شناسنامه دار شده اند.
وی اظهار داشت: از این تعداد 37 نفر بانو هستند.
مدیرکل مرکز حوادث و فوریت های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: اگرچه تلاش می شود تیمهای امداد و نجات در کمترین زمان به صحنه حادثه اعزام شوند اما در صورت نیاز به تعمیر تجهیزات خودرویی یا حوادث همزمانی جز در مرکز استان خودروی پشتیبان در دیگر مناطق وجود ندارد.
جلال پوریان فر افزود: 38دستگاه خودروی پشتیبان در پایگاه های فوریت های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد برای تجهیز و نوسازی ناوگان آمبولانس مورد نیاز است.
وی با اشاره به فعالیت 240 نیروی انسانی امدادگر متخصص در پایگاه های فوریت های پزشکی استان ، تصریح کرد: برای تکمیل این کادر متخصص به 60 نفر نیروی دیگر نیاز است.
مدیر کل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: کمبود اعتبار برای تجهیز تیم های غواصی و امداد و نجات کوهستان مهمترین مشکل امدادرسانی به حادثه دیدگان در این استان است.
مسعود مثنوی افزود: در این راستا از محل بودجه استانی اعتبارات محدودی جذب شده که در حال خرید تجهیزات مورد نیاز هستیم.
وی اظهار کرد: تامین تجهیزات مورد نیاز تیم های غواصی و امداد و نجات و کوهستان در کهگیلویه و بویراحمد نیازمند اختصاص ردیف بودجه ملی است.
مدیرکل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ستاد بحران این استان در حال تلاش برای تامین اعتبارات ملی برای تجهیز این تیم هاست.
مثنوی ابراز داشت: برنامه های آموزش تخصصی امدادگران تیم های غواصی این استان به طور مداوم انجام می شود.
وی بیان کرد: برگزاری دوره های آموزشی برای عموم مردم از سوی متولیان ورزش شنا با توجه به این نکته که زیرساخت های استخر را در اختیار دارند راهکاری گره گشا برای کاهش تلفات جانی ناشی شنا در آب های روان است.
8143/566
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
29/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]